- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
- 53
Yanı seninle devam ediyoruz :))ÖYLE OLACAK SANIRIM CANIM...
AMA LİSTEYE DE KİMSE BAKMAK İSTEMİYOR SANIRIM..
Yanı seninle devam ediyoruz :))
Günaydın arkadaşlar;
Bugün benim ve vesonun sırası.
Ne tesadüfdür ki ikimizde aynı tarihte regl bekliyoruz.
Dualarımız şifa olur ve hayırlısı ile ikisi de gelmez inşallah.
Ben her ikimiz içinde 250 okudum.
Yıllardır heyecanımı hayal kırıklığımı kendim yaşarım. Adet olmaya yakın umutlanır. Olmayınca üzülürüm. Ablam ile çok canız ama yinede heyecanımı belirtilerimi o ay olup olmayacağım umudumu pek paylaşamam. Sonrasındaki hayal kırıklığını kendim yaşayım diye. Aylardır regl tarihinden bir hafta önce sancılarım başlıyor. Bu ayda geçen hafta perşembeden başladı. Yani 9 gün önceden. Onun için daha bi korkulu bekleyiş oluyor. Ha geldi ha gelecek diye 9 gün önceden kıvranıyorum.
Allahım yar yardımcımız olsun. Hayırlısı ile Ramazanı Şerifin ve edilen duaların yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur ve gebelik haberlerimizi buradan paylaşırız hem kendimize hem ailemize bayram hediyemiz olur inşallah.
Hepinizden Allah razı olsun.
Şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz dualar için. Güzel bir gün güzel bir hafta dileği ile Allaha emanet olun.
OLUR CANIM.. BEN OKUYACAKTIM AMA ZİKİR MATİK EVDE MASANIN BAŞINDA DA BAŞKA TÜRLÜ OKUYAMAM ....
200/200 Ü SANA YAZIYORUM OZAMAN ALLAH KABUL ETSİN.
Canım benim inşallah inşallah da seninde hamis haberlerini alacağız sana yasemin ve tüm isteyenlere dua ediyorum hakkıni helal et bende rabbimize sizin için çokça dua ediyorum allahım kabul etsin inşallah allahım güzel allahım yüzünüzü guldursun minigin nasip olsunHahahah canım benimm ...
Bilmiyorum devam etmek istiyorum ama bazen de çok daralıyorum... Girmeyesim geliyor, unutmak istiyorum..
Sorumluluk alınca ortada bırakmak istemem o ayrı...
sizleride pek sevdim.. Bakalımm duruma dualarda kalacagım ama listeye kim bakmak ister bilmiyorum..
Özgen de şimdi hamilelikten dolayı yardım edemiyor biraz zorlayacaga benziyor..
Hayırlısı..
Canım benim inşallah inşallah da seninde hamis haberlerini alacağız sana yasemin ve tüm isteyenlere dua ediyorum hakkıni helal et bende rabbimize sizin için çokça dua ediyorum allahım kabul etsin inşallah allahım güzel allahım yüzünüzü guldursun minigin nasip olsun
Merhabalar benide aranıza alırmısınız rica etsem mümkün mü acaba?
tmam çok teşekkür ederim takipteyim:)Elbette mümkün çarşamba yeni listeye başlarız :)
Takipte kal :)
Cnm arkadaşım inşallah birlikte mutlu haberi veririzGünaydın arkadaşlar;
Bugün benim ve vesonun sırası.
Ne tesadüfdür ki ikimizde aynı tarihte regl bekliyoruz.
Dualarımız şifa olur ve hayırlısı ile ikisi de gelmez inşallah.
Ben her ikimiz içinde 250 okudum.
Yıllardır heyecanımı hayal kırıklığımı kendim yaşarım. Adet olmaya yakın umutlanır. Olmayınca üzülürüm. Ablam ile çok canız ama yinede heyecanımı belirtilerimi o ay olup olmayacağım umudumu pek paylaşamam. Sonrasındaki hayal kırıklığını kendim yaşayım diye. Aylardır regl tarihinden bir hafta önce sancılarım başlıyor. Bu ayda geçen hafta perşembeden başladı. Yani 9 gün önceden. Onun için daha bi korkulu bekleyiş oluyor. Ha geldi ha gelecek diye 9 gün önceden kıvranıyorum.
Allahım yar yardımcımız olsun. Hayırlısı ile Ramazanı Şerifin ve edilen duaların yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur ve gebelik haberlerimizi buradan paylaşırız hem kendimize hem ailemize bayram hediyemiz olur inşallah.
Hepinizden Allah razı olsun.
Şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz dualar için. Güzel bir gün güzel bir hafta dileği ile Allaha emanet olun.
Amiin amin ecmain inşallah canım. Tüm kardeşlerimizin ağzına, gönlüne sağlık.asilzade02 elvin33 KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN DUALARIMIZI...
İNŞALLAH TEZ VAKİT DUALARIMIZI YAŞARSINIZ...
ŞÖYLE TOPAÇ TOPAÇ SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR KUCAKLARSINIZ..
Bende istiyorum canımElbette mümkün çarşamba yeni listeye başlarız :)
Takipte kal :)
Öyle düşünmeyin benim kocam çok miskindi, telefon, playstation, bilgisayardan bana sıra gelmezdi.Şimdi son bir haftadır 2 kere evleri süpürdü, bir istediğimi ikiletmedi, ne balkon yıkamadığı nede beni doyurmadığı kaldı normalde 40 kere söylesem yerinden kalkmayan adam diğer odada "yaa " nidasına bile koşar oldu Allah bin kere razı olsun. Çok da haklarını yemeyelim ben bu kadar değişeceğini hiç beklemezdim ama adam dopingli gibi maşallah:)bunları yapan bir koca var midir ki? Sahsen benim kocam 6 senedir çocuk istiyor ama bunların bir tanesini yapacağını sanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?