İnşallah hamis haberlerini alırız canım benim inşallah rabbimiz dualarimizi kabul etsin AMİNNNN insallahhhh inşallah da sağlığıyla gelsin minigin :)
Sağol canım Allah razı olsun daha akşam işten gelince durum ne olacak bakalım :)))Ne diyelim geçmiş olsun sizi gidi aşk böceklerine ahahaha :)
İnşallah ablam.Canım benim ne güzel yazmissin ellerine yüreğine sağlık rabbimiz inşallah bu çobana dualara minigini nasip etsin inşallah da etmistir :)
Rabbimiz sana tez vakitte minigini nasip etsin inşallah allahım güzel allahım kabul etsin dualarimizi AMİNNNN insallahhhh :))Ben zaten biliyordum hemencicik okuyacagını...
Allah razı olsun canım...
mybaby24 rabbim bebegine kavuştursun senide canım..
Sağol canım Allah razı olsun daha akşam işten gelince durum ne olacak bakalım :)))
Geçmiş olsun canımKızlar kusura bakmayın geç kaldım eşim biraz rahatsız onunla ilgileniyorum dünden beri hasta olunca çocuktan beter çok nazlı bide bana nazlı diyor
Canım stres yapma akışına bırak tatlım ben o kadar ağladım noldu kendime ettim 3 gün baş ağrısından duramadım ondan sakin ol belki hamilesin bebişin etkilenmesinparlakkartanesi merhababende katıldım aranıza
perşembe belli olucak canım benim sonuçtaçok stresliyim
Canım benim inşallah gelmez kırmızılar inşallah hamis haberlerini alırız özellikle sabah namazında dua ediyorum rabbimiz kabul etsin inşallah duamda ve kalbimdesin inşallah rabbimiz ol demiştirİnşallah ablam.
Cuma günü adet günüm
İnşallah olmamya
Çarşamba başlayacak dua
İnşallah adetten önce bidaha duanızı alırımda adetim gelmez inşallah
geçmiş olsun canım. ahh erkekler :)Kızlar kusura bakmayın geç kaldım eşim biraz rahatsız onunla ilgileniyorum dünden beri hasta olunca çocuktan beter çok nazlı bide bana nazlı diyor
İyyim sanırım, ben hala inanamıyorum bakalım yarın tekrar kan vericem çok şükür nezlemde geçti hiç bi sorunum yok.Allhım yardım etsin hep böyle iyi geçsin inşallah. Rabbim sizlerede yaşatsın çifter çifter sağlıklı bebekler versinSağol canım sen nasılsın bebiş nasıl
Sağol tatlım napim benim nazlı bebekle uğraşıyorum :))) diyorum ki ona ya bebeğimiz olunca nolcak senle mi ilgilencem yoksa onla mı :))) oda diyo kii ooo beni ihmal edemezsin hem benle hemde bebeğimizle ilgilencen evett sağolsun Burcum anlatıyor nasıl olacağınıGeçmiş olsun canım
Bende diyodum yeni liste sahibi nerelerde acaba.
Canımportakales sana yardımcı olacak inşallah.
Zaten oda tek yapamıyorum zor oluyo diyo
Rabbimiz den umut kesilmez sabırla duayla inşallah inşallah da gelsin minigin gelmiştirumudum pek yok aslında ama
yinede içimde minnacık ufacıık bi heves bi umut var elbet
Rabbimden umut kesilmez hakkımızda hayırlısı
Aminnnnnn canım bol bol dua ediyoruz inan artık bebişin seninleİyyim sanırım, ben hala inanamıyorum bakalım yarın tekrar kan vericem çok şükür nezlemde geçti hiç bi sorunum yok.Allhım yardım etsin hep böyle iyi geçsin inşallah. Rabbim sizlerede yaşatsın çifter çifter sağlıklı bebekler versin
Canım stres yapma akışına bırak tatlım ben o kadar ağladım noldu kendime ettim 3 gün baş ağrısından duramadım ondan sakin ol belki hamilesin bebişin etkilenmesin
çok çokk teşekkür ederim dualrınızda banada yer verdiğiniz içinMybayb24 için bede 150 tane okudum, inşallah aşılaması olumlu sonuç verir Allah sağlıkla bebeğine kavuşturur...
Sağol canımm :))))geçmiş olsun canım. ahh erkekler :)
Canım benim eşimde aynısını dedi bende öyle yaptım ama yıkıldım yine olsunn sen strese sokma kendini :)))merak uyanmaya başladı zaman yaklaştıkça
daha öncesinde daha bi rahattım
eşim bide sürekli bak olumsuz düşün olmazsa üzülme diye diye beni olumsuza alıştırdı iyice
şimdi de olabilceğine ihtimal veremiyorum bi türlü hep kocamın suçudüşünme öyle şeyler belirti arama
şuram ağrıyo diyorum ilaçtandır diyor
bi hayal kurdurtmadı yahu
tamam o da haklı hani negatif olursa kahrolmayım diye alıştırıyo ama işte bilemedim :))
çok çokk teşekkür ederim dualrınızda banada yer verdiğiniz için
Rabbim sizinde sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Tabiki kübrammm hoşgeldin canımmmArkadaşım bende katılmak istiyorum benim de ismimi yazabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?