Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

İnşallah hamis haberlerini alırız canım benim inşallah rabbimiz dualarimizi kabul etsin AMİNNNN insallahhhh inşallah da sağlığıyla gelsin minigin :)

umudum pek yok aslında ama
yinede içimde minnacık ufacıık bi heves bi umut var elbet
Rabbimden umut kesilmez hakkımızda hayırlısı

Canım benim ne güzel yazmissin ellerine yüreğine sağlık rabbimiz inşallah bu çobana dualara minigini nasip etsin inşallah da etmistir :)
İnşallah ablam.
Cuma günü adet günüm
İnşallah olmamya
Çarşamba başlayacak dua
İnşallah adetten önce bidaha duanızı alırımda adetim gelmez inşallah

Ben zaten biliyordum hemencicik okuyacagını...
Allah razı olsun canım...

mybaby24 rabbim bebegine kavuştursun senide canım..
Rabbimiz sana tez vakitte minigini nasip etsin inşallah allahım güzel allahım kabul etsin dualarimizi AMİNNNN insallahhhh :))
Biz dualarimizi yapalım rabbimiz de hayırlı kılsın miniklerimiz nasip olsun inşallah

Kızlar kusura bakmayın geç kaldım eşim biraz rahatsız onunla ilgileniyorum dünden beri hasta olunca çocuktan beter çok nazlı bide bana nazlı diyor
Geçmiş olsun canım
Bende diyodum yeni liste sahibi nerelerde acaba.
Canım portakales sana yardımcı olacak inşallah.
Zaten oda tek yapamıyorum zor oluyo diyo

İnşallah ablam.
Cuma günü adet günüm
İnşallah olmamya
Çarşamba başlayacak dua
İnşallah adetten önce bidaha duanızı alırımda adetim gelmez inşallah
Canım benim inşallah gelmez kırmızılar inşallah hamis haberlerini alırız özellikle sabah namazında dua ediyorum rabbimiz kabul etsin inşallah duamda ve kalbimdesin inşallah rabbimiz ol demiştir

Sağol canım sen nasılsın bebiş nasıl
İyyim sanırım, ben hala inanamıyorum bakalım yarın tekrar kan vericem çok şükür nezlemde geçti hiç bi sorunum yok.Allhım yardım etsin hep böyle iyi geçsin inşallah. Rabbim sizlerede yaşatsın çifter çifter sağlıklı bebekler versin

Geçmiş olsun canım
Bende diyodum yeni liste sahibi nerelerde acaba.
Canım portakales sana yardımcı olacak inşallah.
Zaten oda tek yapamıyorum zor oluyo diyo
Sağol tatlım napim benim nazlı bebekle uğraşıyorum :))) diyorum ki ona ya bebeğimiz olunca nolcak senle mi ilgilencem yoksa onla mı :))) oda diyo kii ooo beni ihmal edemezsin hem benle hemde bebeğimizle ilgilencen evett sağolsun Burcum anlatıyor nasıl olacağını

Aminnnnnn canım bol bol dua ediyoruz inan artık bebişin seninle

Canım stres yapma akışına bırak tatlım ben o kadar ağladım noldu kendime ettim 3 gün baş ağrısından duramadım ondan sakin ol belki hamilesin bebişin etkilenmesin

merak uyanmaya başladı zaman yaklaştıkça
daha öncesinde daha bi rahattım
eşim bide sürekli bak olumsuz düşün olmazsa üzülme diye diye beni olumsuza alıştırdı iyice
şimdi de olabilceğine ihtimal veremiyorum bi türlü hep kocamın suçu düşünme öyle şeyler belirti arama
şuram ağrıyo diyorum ilaçtandır diyor
bi hayal kurdurtmadı yahu
tamam o da haklı hani negatif olursa kahrolmayım diye alıştırıyo ama işte bilemedim :))

Mybayb24 için bede 150 tane okudum, inşallah aşılaması olumlu sonuç verir Allah sağlıkla bebeğine kavuşturur...
çok çokk teşekkür ederim dualrınızda banada yer verdiğiniz için
Rabbim sizinde sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Canım benim eşimde aynısını dedi bende öyle yaptım ama yıkıldım yine olsunn sen strese sokma kendini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…