- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Ben 350 tane çektim allahım kabul etsin inşallah inşallah da hamis haberlerini alırız AMİNNNN insallahhhh:)kızlar aramıza yeni katılacak arkadaşımızmybaby24
Perşembe günü aşılamanın sonucunu öğrenecek..
Onun için de dua eder misiniz?
Tamam canımSüper olur canım özelden yazdım şimdi yardımcı olurum tabii..
Canım benim ne güzel yazmissin ellerine yüreğine sağlık rabbimiz inşallah bu çobana dualara minigini nasip etsin inşallah da etmistir :)KIZLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ YENİ LİSTEYE BAŞLARIZ İNŞALLAH.
YİNE İLK KİŞİNİN DUASI BİTENE KADAR LİSTE AÇIK OLUR DAHA SONRA KAPALI OLUR.
GÜNDE 2 KİŞİYE OKURUZ..
KURALLAR AYNI LÜTFEN DUALARA KATILALIM.
SİZ NASIL HERKESTEN DUA BEKLİYORSANIZ.
O GÜN KİME OKUNUYORSA ODA HEPİMİZDEN DUA BEKLİYOR..
2 ARKADAŞIMZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARIYOR LİSTE SAHİPLERİ.
HAKSIZLIK OLMASIN..
KİMİN KİME ETTİĞİ DUA KABUL OLUR BİLEMEYİZ.
İŞİ OLAN ÖNCEDEN Bİ KAÇ KİŞİ İÇİN DUA ALABİLİR.
YOKSA NORMALDE GÜNLÜK GİRİP DUA ALACAZ YİNE.
D Deborah26portakales @Zeyneb21 @PARLAKKARTANESİNİNASKİ
BU ARKADAŞLAR LİSTEMİZE EL ATACAK İNŞALLAH.
LÜTFEN ONLARIDA ÜZMEYELİM DUAMIZA ÖZEN GÖSTERELİM.
RABBİM TEZ ZAMANDA KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN İNŞALLAH
Ben 350 tane çektim allahım kabul etsin inşallah inşallah da hamis haberlerini alırız AMİNNNN insallahhhh:)
Ben 350 tane çektim allahım kabul etsin inşallah inşallah da hamis haberlerini alırız AMİNNNN insallahhhh:)
Ben zaten biliyordum hemencicik okuyacagını...
Allah razı olsun canım...
mybaby24 rabbim bebegine kavuştursun senide canım..
Yok canım değilim aşılamam tutmadı bende saldım gitti artıkBu durum da kartanesi hamile mi :)
Yeni bat 4 Ağustos canımmYok canım değilde yeni batını söylemedi henüz
Yok canım değilim aşılamam tutmadı bende saldım gitti artık
Kızlar kusura bakmayın geç kaldım eşim biraz rahatsız onunla ilgileniyorum dünden beri hasta olunca çocuktan beter çok nazlı bide bana nazlı diyor
Aynen canım kıyamıyorum da özür dilerim aşkım özür dilerim bitanem o kadar özür diledi ki hasta oldu diye kıyamam ben ona biliyo huysuz ve nazlı olduğunuAhh bu erkeklerrr :)
Evet canım unutmak lazım en iyisiEN güzeli canım sal gitsin hahahah :)
geçmiş olsun canım..Kızlar kusura bakmayın geç kaldım eşim biraz rahatsız onunla ilgileniyorum dünden beri hasta olunca çocuktan beter çok nazlı bide bana nazlı diyor
İnşallah hamis haberlerini alırız canım benim inşallah rabbimiz dualarimizi kabul etsin AMİNNNN insallahhhh inşallah da sağlığıyla gelsin minigin :)çok teşekkür ederim kızlar
Sağol canım sen nasılsın bebiş nasılgeçmiş olsun canım..
Aynen canım kıyamıyorum da özür dilerim aşkım özür dilerim bitanem o kadar özür diledi ki hasta oldu diye kıyamam ben ona biliyo huysuz ve nazlı olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?