olur canım zaten hiç umudum yokkBirazzz bekle kuzum yaaa olmaz mı
Bebeğim yapmaaa amaaa üzmeee kendini biraz gül dua et bol bollolur canım zaten hiç umudum yokk
Tuğba ve Gülay için 250/250 aldım
Canım habersiz bırakma inşallah güzel sonuçlar al arada girip yaz bize, Allaha emanet...Kalan 4 kişi ve nurefşan için 250 şer aldım canım bu arada yeni listede bayramdı tatildi derken giremiyeceğim için olamıyacağım ama hep gönlümde ve dualarımda olacaksınız tabii ki tamamen gitmiyorum beni unutmayın havakit buldukca girip hepinizin hamile haberlerini almak istiyorum ona göre perşembe günü kese görmeye gidicem çok korkuyorum dileğim kalp atımını da duymak ama biraz erken galiba dua edin olurmu canlar herkes hakkını helal etsin lütfen .RAbbim gönlümüzden geçen tüm güzellikleri hayırlısıyla versin cümlemize inş.en kısa zamanda görüşmek üzere miniğimle ilgili haberleri paylaşırım sizlerle teyzeleri
Tamam canımmm :)))o zaman kopyala zevkini yaşa :)
portakales oldu mu canımmm
Ayyy çok sağol hakkını helal et canımmm teşekkür ederimDaha ne olsun canımm oldu tabii :)
Ayyy çok sağol hakkını helal et canımmm teşekkür ederim
6+2 yizz canim icimi rahatlattiniz biraz kizlar yatiyorum zaten hic kalkmiyorum uc gundur mide bulantisindan bir lokma yiyemiyorum . Dun kanama olunca korkup hemen gittik doktora duyduk kalp atisini rabbim bize bagislasin insaallah herkesinkini bagislasin butun arkadaslarimada tez vakitte nasip etsinCanım maralini hiç bozma hep bi korku var içimizde seni çok iyi anlıyorumbenim görümcemde de öyle bi kanama oldu 1 hafta dinlendi bişey kalmadı hatta sonrasında gezi tatiline bile gitti olabiliyor bazen hamilelerde biraz dinlen sadece aklına kötü bişey getirme moral önemlibu arada kaç haftalıksın acaba kalp atışını felan duydunuzmu
Tmm canim oyle yapiyorum ev zaten aldi basini gitti hic gozumde yok yeter ki bebegim iyi olsun tutunsun banaCanım dinlen sakın bişey yapma yat. Bak diper hamişlerdede oldu geçti strese sokma kendini
kızlar aramıza yeni katılacak arkadaşımız @mybaby24
Perşembe günü aşılamanın sonucunu öğrenecek..
Onun için de dua eder misiniz?
çok teşekkürler güzel yürekli arkadaşım
bu arada herkese de merhaba
kısace kendimden bahsedeyim
5 senedir bebek için ugraşıyorum
eşimde morfoloji sorunu var bende de gçirdiğim operasyonlar sonrası herhangi bi sıkıntı kalmadı şükür
1 sene önce tüp bebek denememiz negatif oldu
şimdi aşılama yaptırdık sonucu perşembe öğreneceğim
nasipte varsa olur , yoksada sağlık olsun diyeceğim
dularınızda yer verdiğiniz için sonsuz teşekkürler
6+2 yizz canim icimi rahatlattiniz biraz kizlar yatiyorum zaten hic kalkmiyorum uc gundur mide bulantisindan bir lokma yiyemiyorum . Dun kanama olunca korkup hemen gittik doktora duyduk kalp atisini rabbim bize bagislasin insaallah herkesinkini bagislasin butun arkadaslarimada tez vakitte nasip etsin
Bu durum da kartanesi hamile mi :)
ONDAN TAM BİR HABER ALINAMADI SANIRIM DEĞİL Mİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?