Kız sen varyaAaaaa olmaz ama öyle 15- 20 dk çok, sen daha ilk günden su koyuverdin
İnşallah senden de yasemindende güzel haberler alırız inşallah inşallah da rabbimiz ol demiştir minigin seninledir AMİNNNN insallahhhhAYNI TARİH CANIM
Geldim geldimAaaaa olmaz ama öyle 15- 20 dk çok, sen daha ilk günden su koyuverdin
Evet adet günlerimiz aynı.
Bakalım ne olcak
Hakkımızda hayırlısı
Canım o kadar sıkma kendini olağan işlerine devam et tabi günde bikaç kere girip listeyi güncellesen yetecek aslında da biz çok konuşuyoruz liste hep arka sayfalarda kalıyor:)Geldim geldim
ilk başta çok umutluydum ama gitti bütün ümidimBebeğim yapmaaa amaaa üzmeee kendini biraz gül dua et bol boll
Tamam canım evimin işlerini halledip yada aralarda girer güncellerimm ayyy konuşmayalımda napalım kurup kurup kafayı mı yiyelimCanım o kadar sıkma kendini olağan işlerine devam et tabi günde bikaç kere girip listeyi güncellesen yetecek aslında da biz çok konuşuyoruz liste hep arka sayfalarda kalıyor:)
Kübra kızıyorum ama canım yapma inan bak bana sen daha iyi biliyorsun ne kadar ağladım zırladım şimdi herşey normal nasip de inançlı insanlarız çok şükürilk başta çok umutluydum ama gitti bütün ümidim
Ben olmak istiyorum eklersiniz canım benim birtek bisikinti olacak allah kısmet ederse kadir gecesi giresuna gideceğim köye gittiğimizde telefon dan cekmezse öğünlerini arkadaslara söylerim sırasıyla eklerler ben yine günlerinde okurum allahım kabul etsin inşallahYeni listede olmayacaklar söylesin kızlar
dğru canım nasipKübra kızıyorum ama canım yapma inan bak bana sen daha iyi biliyorsun ne kadar ağladım zırladım şimdi herşey normal nasip de inançlı insanlarız çok şükür
mrb canmbeni listenin en sonuna atabilirsin bu ayda olmadı adet oldum . hayırlısı olsun var demek ki zamanı
canim senin stres icin olan mi bide stres icin olan varmis :)
Sağol canım benden yana helal olsun sizlerde helal edinAllah'a emanet canım..
Sağlıklı bi hamilelik sonrası sağlıklı hayırlı bir bebegin olsun inşallahh..
Hakkını helal et sevgiler..
ne kadar teşekkür etsem azdır ,Allah razı olsun
bende şimdi meryem suresi okuyacagım
Hıh işte aynı ben, ben cumartesi gideyim diyorum kese anca görünür dedi dr. Yarın bi kan vericem bakalım 400 lerde falan olmalıymış inşallah yükselmiştir sonrada haftasonu kese için giderim.sen keseyi gördün kalp atışı içinmi bekliyosun onun arası çokmu oluyor.Aynen canım böyle beklemek çok zormuş yinede çok şükür, kızlar sen niye robot gibi yürüyosun dediler aşşağıda az önce aaa farkında değilim dedim bilmiyorya kimse :)
İnşallah senden de yasemindende güzel haberler alırız inşallah inşallah da rabbimiz ol demiştir minigin seninledir AMİNNNN insallahhhh
Benimde buhaftada yum Günlerim hayırlısı sonrada izne çıkıyoruz ve bati beklemiycem izinde giresunda olacağım geldiğimde ya kırmızılar la gelcem yada minigimle :))) inşallah minigimle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?