Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

= = = İSİM = = = =BEKLENEN ADET TARİHİ

Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Svd1910 ==========> 9 Temmuz
Mybaby24 ========> 10 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz

Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Nurefsaniimm====> 14 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt ==========> 26 Temmuz
Portakales ========> 26 Temmuz
Cgpbas derya =====> 28 Temmuz
Tsefem28 =========> 30 Temmuz
Kimyager1508 =====> 31 Temmuz
Parlakkartanesi====> 4 Ağustos
IRMAK10 ==========> 5 Ağustos
Tubatesbih ========> Ağustos
[/QUOTE]

[/QUOTE][/QUOTE]
6874031igt icin 250 okudum allah kabul etsin kendme henuz okumadim bir tek askiminaskiyim kaldi sanirim kalan duami da o bitirsin insallah kalan okursa onu da ben okurum allah hepinizdenbraziboldun allah dualariniz kabul etsin

Öznurcum ne yaptın bebeğinin kesesini ve kalp atımını gördünmü tekmi ikizmi canım ne çok sordum dimi merak ettim de
Keseyi gördük canım cumartesi günü çok şükür tek bebek 15 gun sonrada kalp atışı için çağırdılar sen ne yaptın nasıl geçiyor gebelik

[/QUOTE]
6874031igt icin 250 okudum allah kabul etsin kendme henuz okumadim bir tek askiminaskiyim kaldi sanirim kalan duami da o bitirsin insallah kalan okursa onu da ben okurum allah hepinizdenbraziboldun allah dualariniz kabul etsin[/QUOTE]
Bu arada yeni listede varim

Keseyi gördük canım cumartesi günü çok şükür tek bebek 15 gun sonrada kalp atışı için çağırdılar sen ne yaptın nasıl geçiyor gebelik
Öznuuurrrr senin gecen ay ögrendik dimi canım gözün aydin kalp atışınıda gümbür gümbür duy inşallah.ister istemez karsilastiriyorum daha benim kalp atisini duymaya çok var heralde baksana daha sen duymamissin.

Aynen canım beklemek zor ama sabırlı olmak lazım sen daha keseyi göreceksin önce kalp atışı 7.-8.haftalarda

Tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun benim uyku hali dışında iyi gidiyor çok şükür perşembe gidicem bende gitmişken hem kese hem kalp atımı görürüm diye umuyordum ama zor galiba Allah sağlık versin napalım zor olsa da beliycez atrıksenin nasıl hamilelik normal hayata dönebildinmi belirtiler ne durumda

Hamis bayanlar sizinde probleminiz varmiydi mesala bende pkoc var oyuzden merak ettim nasil hamis kaldiniz diye yazarmisiniz rahatsiz etmis olmayimda.

Amin canım inşallah vallahi bütün bebeklere öresim varr keşke yakınlarımda olsanızda bende örüp örüp size getirsem :))) doğuruncaaa
ayynen cnm bende kim hamileyse bende ördüm cok seviyorum hediye etmeyi inşallah bi günde kendi bebeklerimze öreriz rüyalarıma bile cıkıyo bebegim oluyo ama giyecek yelegi olmuyo herkese ördüm bebegime niye örmedim diyorum hahahh rüya işte uyanınca hersey aynı amaa

hayırlı geceler herkese benımde az kaldı umutlanmak ıstemıyorum ama arkadasın dedıgı gıbı ınsan bazen dusunmeyınce olmuyor ve normalde belım bu kadar agrımazken adete yakın bazen agrırdı ama bu sefer belım ve yanlarım cok agrıyor ya hatta boyle tuaf sancılar gırıyor belıme

Bendede yok belirti normal hayata donmedim sürekli istirahat halindeyim eşim yapıyor bütün işleri bende keyfini çıkarıyorum uyku hali bende de var ama aşırı değil arada da belim ağrıyor ama o yatmaya da bağlı olabilir öyle ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…