- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
Ah be canim rabbim hepimizden razı olsun inşallah senin dualarini da kabul etsin gönlüne göre versin.bi çok arkadasim var senin gibi olan bazilari ayrilma noktasina geldi esiyle sorun yokken yuvasi yikilmasin diye mesafe koydular en sonunda bence kocanla arani iyi tut once onu alistir sonra yavas yavas ayagini çek baska türlü olmaz rabbim yardimcin olsun cok zor bi durum o kadar iyi anliyorum kiKizlart dua siram bana gelmiss rabbim hepinizden razi olsunn allahimm yaptiginiz duanin bin misljni size versinn evleriniz kucaklarinizz hyirli evlatlar dolsun insallahh inanin cok duygulandimm hepinizi gonlu yuregi cok guzellbu aralr cok duygusalim 10aylik evliyim okadar bunalimdayimki allaha bn sukur kocamla aram iyi ama annesiyle babasiylada iyi demek isderdim ama olmuyor bn ne kadar saygili olsamda bana karsi degiller ayni binada oturuyoruz allaha sukur koye gittilerde iki aydir evli oldugumu anladimm heo yemegi yiyip evime oyle cikiyordum sabahdan gece 11kadar ynlarindaydim oyle bunaldimki evlilikdenn kafam cokk doluu aglamak isdiyorum olmuyor doluya koyuyorum almiuor bosa koyuyorum dolmuyorr ama tek bildigim seyy bn bu aileye hizmetci gelmisim verdigim sayginin karsiliginida almiyorum hakkinizi helal edin bana ;(
Sıkma canını tatlım benim onlar bilmesin ki nankör insan her zaman nankördür iyilik bekleme çünkü üzülen yıpranan yine sen olursun. Çok şükür ki eşinle aran iyiymiş Rabbim daha da iyi etsin inşallah canım benim, Rabbim inşallah mutluluğunuzu bebek haberiyle ikiye katlasın inşallah en kısa zamanda en hayırlı şekilde. Rabbim bu sıkıntılarını da en kısa zamanda yok etsin hayırlısıyla canım benim. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım kardeşimKizlart dua siram bana gelmiss rabbim hepinizden razi olsunn allahimm yaptiginiz duanin bin misljni size versinn evleriniz kucaklarinizz hyirli evlatlar dolsun insallahh inanin cok duygulandimm hepinizi gonlu yuregi cok guzellbu aralr cok duygusalim 10aylik evliyim okadar bunalimdayimki allaha bn sukur kocamla aram iyi ama annesiyle babasiylada iyi demek isderdim ama olmuyor bn ne kadar saygili olsamda bana karsi degiller ayni binada oturuyoruz allaha sukur koye gittilerde iki aydir evli oldugumu anladimm heo yemegi yiyip evime oyle cikiyordum sabahdan gece 11kadar ynlarindaydim oyle bunaldimki evlilikdenn kafam cokk doluu aglamak isdiyorum olmuyor doluya koyuyorum almiuor bosa koyuyorum dolmuyorr ama tek bildigim seyy bn bu aileye hizmetci gelmisim verdigim sayginin karsiliginida almiyorum hakkinizi helal edin bana ;(
Cnimsin inanki tasjnicaz biz bu apartmandan ama bn niye bilmiyorum evlilik bana yaramadi kocamlaa ask evliligi bnmki halada kurban olurjm ona ama bn manyadim error vermeye basladimAh be canim rabbim hepimizden razı olsun inşallah senin dualarini da kabul etsin gönlüne göre versin.bi çok arkadasim var senin gibi olan bazilari ayrilma noktasina geldi esiyle sorun yokken yuvasi yikilmasin diye mesafe koydular en sonunda bence kocanla arani iyi tut once onu alistir sonra yavas yavas ayagini çek baska türlü olmaz rabbim yardimcin olsun cok zor bi durum o kadar iyi anliyorum ki
[/QUOTE]"]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> Z zulamm FERDA ve @amineasyaeymen arkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50...................................250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep).......
3=YASEMİN......................... .....250/250
4=DAMLA_22.......... .................
5=ZEYNEB21(zeynep):...............250/250
6=TUBATESBİH............................
7=EMBİE ..................... ................
8=DEBORAH26(özgen)... ........250/250
9=WHİTEROSE00........................250/250
10=PORTAKALES(burcu)............250/250
11= CGPBAS DERYA.....................250/250
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)...........300/300
13=DAMLA2015(öznur)...............250/250
14=ARZM61................................
15=OZNUR65(öznur):...........250/250
16=ASKIMINASKIYIM(bahar):....250/250
17=SEVMKEE(sevim)...................300/300
18=FIRDEVSCANSUcansu).....250/250
19=IRMAK10(merve)....................250/250
20=RUKALL.....................................250/250
21=ELİFAHSEN02(ESRA).........
22=UMUTTTTT (emel).....................250/250
23=TSEFEM28(tuğba).....................
24=MAJESTELERİ........ ..................
25=KİMYAGER1508(derya).............250/250
26=ZEYNEP0682(zeynep)............... .250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba).......... ......
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).......250/250
29=PAPYONKİLİKLİ ......................250/250
30=MASCULİN(ayşe)........................250/250
31=SVD1910(hatice)...........................300/300
32=MRYMOGZTRK(meryem)............
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .........250/250
34=YAVRUKARTALİM(MERVE)......
35=SABİS35(sabiha)...... .................
36=ESK26Z:.........................250/250
37=ASİLZADE02 (ayşe)..............
38=KARACAMDN(medine)........250/250
39=VESON(tuğba)............ ........
40=687403_İGT(gülay).............
41=FRDAA(ferda).....................
42=AMİNEASYAEYMEN...........250/250
KALAN............................3.350/3.350
***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.
Allah kabul etsin inş.evet canım biraz uzun normalde ara ara okuyorum bende
ama bu sefer 41 taneyi sonuca kdr bitirmeye niyet ettim
ve az kaldı perşembeye kdr bitireceğim nasipse
isteyen herkese diyorum herseferinde dualrımdasınız
canım günaydın,Kızlar kan vermeye geldim ne olur dua edin kalbim koşarak kaçıcak simdi çok fenayım.
Amin Meryemim inşallah...canım günaydın,
herşey çok güzel olacak inş. kalbini ferah tut. hayırlısıyla kucağına aldığını da göreceğiz. Allahım sağlık sıhhat nasip etsin inş.
Yeterki gözüksünde beklerim napıyım :)Aynen canım beklemek zor ama sabırlı olmak lazım sen daha keseyi göreceksin önce kalp atışı 7.-8.haftalarda
Ezbere de yaparmış zehir zehir:)KIZLAR EZBERE YAPTIM LİSTEYI YANLIŞLIK VARSA SÖYLEYİN LİSTEM ŞİRKETTE KALDI...
Bende aynı meraktayım valla.
Hep adet yaklaşınca merak ediyorum elimde değil ki
@askiminaskiyim daha önce yazmıştı ben eklemeyi unutmuşum...
duanız bitti kızçeler rabbim kabul etsinnn
kucaklarınızı bebeklerle doldursun.. hayırlı saglıklı evlatlar versın rabbımm
@Veson687403_igt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?