vuuuuu süpermiş :) bugün benimde hiç canm istemiyorda bu yazıdan sonra istemiyor demek ayıp olur artıkAy kocaya erken gel demek de ne var. Bundan yıllar önce doktor yumurta takibi yapıyor, tam zamanı dedi. "Eee kocam yok" dedim. "Atla git hemen" dedi. Yumurtlama günüm için Ankara'dan Van'a gitmiştim.Kocan mırın kırın ederse beni anlatırsın. Ayy daha neler neler.. komedi filmi olur, denk geldikçe anlatırım
afiyet olsun bnde kaçar iyi geceler, yarınki liste için otomatik yazarsın canım 200/200ŞİMDİ BANA BİRAZ MOLAA Bİ KAHVEYİ HAK ETTİMM ONCA UYARIDAN SONRA
afiyet olsun bnde kaçar iyi geceler, yarınki liste için otomatik yazarsın canım 200/200
Allah kabul eder inş.
tşk.
Bende listeye dahil olmak istiyorum kac tane okyacagim.rumuz anka
Afiyet olsun canim maasallah liste baya kalabaliklasti bizim kizlara yazdim simdi donerlerse eklerizŞİMDİ BANA BİRAZ MOLAA Bİ KAHVEYİ HAK ETTİMM ONCA UYARIDAN SONRA
çok tatlısın seen canım benim hakkını helal et sen ve diğerleriŞİMDİ GELELİM AÇIKLAMALARA;
LİSTEDEN AYRILMAK, YOK BEN GİREMİCEM, GİREMEDİM YOK..
HERKES LİSTEYİ HAFIZAYA,TELEFONA,DEFTERE, PCYE KAYDEDECEK..
SONRA GÜNDE 2 KİŞİ İÇİN 200/200 OLMAK ÜZERE TOPLAM 400 ADET
"RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN" ÇEKECEK.
RELG OLMAK VS. ENGEL DEĞİL.. HER KOŞULDA BAŞKASI İÇİN EDİLEN DUALARI RABBİM BİLİR
BURAYA GELEN HERKES BELLİ Kİ DUAYA İHTİYACI VAR O YÜZDEN BİRBİRİMİZİN SÖZLERİNE GÜVENECEĞİMİZDEN EMİN OLALIM...
ARADA KENDİNİZI HATIRLATIN YETER....
ŞİMDİ SORUSU OLAN VE
KATILMAYACAK OLAN KONUŞSSUNNNNNN ÇABUKKKKKKKKK
tamam bana herkes için 200 yazın o zaman çıkan olursa ona göre arttiririzKIZLAR ŞUAN Kİ HESAPLAMALARA GÖRE EĞER ÇIKAN OLMAZ İSE TAM KİŞİ BAŞI 200 DÜŞÜYOR..
YANİ GÜNDE 400 OKUNACAK
içinden geldiyse oku canım ama 300/300 oku canımTamam kalan 550 sanirim onu da ben okuyim
çok tatlısın seen canım benim hakkını helal et sen ve diğerleri
helal olsun elbet canım yeterki dualar kabul olsun..
ayrıca sende çok tatlısın
AMİN İNŞALLAH CANIMMMdilerim allahtan tez vakitte hepimiz güzel haberler alırıız inşallah rabbim duy sesimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?