- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
yani açılmaya başlayınca mı ilişki gerekiyor. eşi geç geliyorda yarına ayarlama yapacağım. ay Allahm neler yazıyorum pardon kızlar.
Bir itiraz olmazsa yeni listede 8. sırada olabilir miyim. Olmasa da olur ama şu an içimden geldi.Z Zeynepelmira @EMBİE
GÜZEL KIZLAR SİZ KALDINIZ BÖLÜŞÜNÜZ DUAMIZI :)
YENİ LİSTEYİ YAPIYORUMMM ONA GÖREEE...
ah tatlım kelin ilacı olsa başına sürecek. :) ilk kez ovulasyon testi aldımda nasıl olacak onu soruyodum. eşim geç geliyor e ramazan bide. sahur filan derken zor yani. erken gel dicem kocama :)Kimin eşi, kime ayarlama yapıyorsun. Varsa öyle hünerlerin, bende bir ayarlama alayım. Çatlama zamanımı ayarlar mısın cicim
Yarın başlayacak dua için kaç alayım arkadaşlar kişi başı ortalama bir rakam hesaplanacak mi
Kizlar internet paketim bitebilir yarina mesaj geldi yarin sondiyee cok uzuldumm kontur yukleyebilirsem yine yaparim insallahh canimm ama dua kimeyse soylyin liste verin okuyayim bndee
Arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz?
ah tatlım kelin ilacı olsa başına sürecek. :) ilk kez ovulasyon testi aldımda nasıl olacak onu soruyodum. eşim geç geliyor e ramazan bide. sahur filan derken zor yani. erken gel dicem kocama :)
bu fermandan sonra konuşanın kelle vurulacakŞİMDİ GELELİM AÇIKLAMALARA;
LİSTEDEN AYRILMAK, YOK BEN GİREMİCEM, GİREMEDİM YOK..
HERKES LİSTEYİ HAFIZAYA,TELEFONA,DEFTERE, PCYE KAYDEDECEK..
SONRA GÜNDE 2 KİŞİ İÇİN 200/200 OLMAK ÜZERE TOPLAM 400 ADET
"RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN" ÇEKECEK.
RELG OLMAK VS. ENGEL DEĞİL.. HER KOŞULDA BAŞKASI İÇİN EDİLEN DUALARI RABBİM BİLİR
BURAYA GELEN HERKES BELLİ Kİ DUAYA İHTİYACI VAR O YÜZDEN BİRBİRİMİZİN SÖZLERİNE GÜVENECEĞİMİZDEN EMİN OLALIM...
ARADA KENDİNİZI HATIRLATIN YETER....
ŞİMDİ SORUSU OLAN VE
KATILMAYACAK OLAN KONUŞSSUNNNNNN ÇABUKKKKKKKKK
Şimdi çok açıklayıcı oldu.
bu fermandan sonra konuşanın kelle vurulacak
konuşmak ne haddimize canımm
emeğine sağlık
ŞİMDİ GELELİM AÇIKLAMALARA;
LİSTEDEN AYRILMAK, YOK BEN GİREMİCEM, GİREMEDİM YOK..
HERKES LİSTEYİ HAFIZAYA,TELEFONA,DEFTERE, PCYE KAYDEDECEK..
SONRA GÜNDE 2 KİŞİ İÇİN 200/200 OLMAK ÜZERE TOPLAM 400 ADET
"RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN" ÇEKECEK.
RELG OLMAK VS. ENGEL DEĞİL.. HER KOŞULDA BAŞKASI İÇİN EDİLEN DUALARI RABBİM BİLİR
BURAYA GELEN HERKES BELLİ Kİ DUAYA İHTİYACI VAR O YÜZDEN BİRBİRİMİZİN SÖZLERİNE GÜVENECEĞİMİZDEN EMİN OLALIM...
ARADA KENDİNİZI HATIRLATIN YETER....
ŞİMDİ SORUSU OLAN VE
KATILMAYACAK OLAN KONUŞSSUNNNNNN ÇABUKKKKKKKKK
Kizlar yeni liste kac kişi bizim baska topikte bi iki arkadas var onlarada soylesem mi kac kisi oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?