Ben çok kararsızım.eşimle bazı sebeplerden ötürü çok kötü tartıştık.morelim çok bozuk.ateş falan ölçüyorum 6 aydır ovulasyonu yakalamak için.ama şimdi içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor bebek adına.dua etmek istiyorum aslında ama kk dan da bir süre uzak kalmayı çok istiyorum.ateşim de bugün düşüşe geçti zaten yani regl yakındır hiç şaşmadı şimdiye kadar.toplu listenin bir nüshasını yazıp sonuna kadar okumaya devam edebilirim ama girip kontrol edemem.eğer olur derseniz devam ama yok olmaz derseniz beni silin lütfen1= @EsEs50 ...................................
2= @Zeynepelmira (zeynep).......
4= @damla_22 .......... .................
5= @Zeyneb21 (zeynep):...............
6= @tubatesbih ...........................
8= @whiterose00 ........................
10= @Cgpbas Derya .....................
15= @askiminaskiyim (bahar):....
16= @firdevscansucansu).....
17=maya-2016 (merve)....................
18= @Rukall .....................................
19= @umuttttt (emel).....................
20= @tsefem28 (tuğba).....................
21= @majesteleri ........ ..................
22= @kimyager1508 (derya).............
23= @ZEYNEP0682 (zeynep)............... .
25= @buda gecer ya hu (makbule).......
26= @papyonkilikli ........................
27= @masculin (ayşe)........................
32= @sabis35 (sabiha)...... .................
33= @asilzade02 (ayşe)....................
34= @karacamdn (medine)..............
35=Veson (tuğba)............ .............
36= @687403_igt (gülay)..................
38= @amineasyaeymen ...............
kızlarrr nerdesinizz varsınızz değil miii
merhaba kızlar Rabbim kabul buyursun dualarınızı inşallah yeni bişey duydum sizlerede söyleyim dedim
bir kagıda meryem suresinin 19 21 22 ayetini
yasin suresinin 82 83 ayetlerini
bir kagıda yazıp suya atıp hikmetini Rabbinden dileyerek kagıttan yazı silinesiye kadar içerse inşallah kabul oluyor
diye söylendi bana sabah yazıp sürahiye attıım bir de meryem suresi okudum iftardan sonra içmeye başlayacam hayırlısı bakalım Rabbim neylerse güzel eyler paylaşmak istedim
Zeynep köydeydi döndümüki, zeynep21 den bayadır haber yok bizde merak ettik aminaasyaeymen girmez bence.Diğer kızlarda akşama doğru dökülür diye düşünüyorum :)
Ben çok kararsızım.eşimle bazı sebeplerden ötürü çok kötü tartıştık.morelim çok bozuk.ateş falan ölçüyorum 6 aydır ovulasyonu yakalamak için.ama şimdi içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor bebek adına.dua etmek istiyorum aslında ama kk dan da bir süre uzak kalmayı çok istiyorum.ateşim de bugün düşüşe geçti zaten yani regl yakındır hiç şaşmadı şimdiye kadar.toplu listenin bir nüshasını yazıp sonuna kadar okumaya devam edebilirim ama girip kontrol edemem.eğer olur derseniz devam ama yok olmaz derseniz beni silin lütfen
günaydın kızlar
hormon sonuclarım cıkmıs .
prolaktinim yükseliyoilaç basladı dr'um ..
yeni listeye bugün mü başlıyoruz .. geçmiş sayfalara baktım ama kaçırdım sanırım
Cnm morelim regl geliyor diye sıkkın değil.eşimle başka bir nedenden çok ciddi tartıştık üstüne Ateş'in düşmesi tuz biber oldu tabi ama ona alıştım artık.rabbim böylesini uygun Görmüş yapacak birşey yok.ben öyleyse liste sabitlensin duamı toplu alır çıkarım inşallahAmmaannn niye canını sıkıyorsunn be gülümm bak burda bu kadaaarr kişi hatta başka dua sayfalarında olanlar ve hatta hiç dualardan haberi olmayan bir sürü kadın anne olmak için çabalıyor.. Kiminin çabalama imkanı bile yok..
Haklı ve sıkılmış olabilirsin seni çok iyi anlıyorum.. Bence öncelikle ateş ölçmeyi bırak..
Sonra bi kaç gün bizi takip et liste sabitlendiğiginde herkese duanı alır çekilirsin...
AMa içinden dua da etmek gelmez ise zorlayamam canım.
Cnm morelim regl geliyor diye sıkkın değil.eşimle başka bir nedenden çok ciddi tartıştık üstüne Ateş'in düşmesi tuz biber oldu tabi ama ona alıştım artık.rabbim böylesini uygun Görmüş yapacak birşey yok.ben öyleyse liste sabitlensin duamı toplu alır çıkarım inşallah
Canim benide ekleyebilirmisin.ŞİMDİ GELELİM AÇIKLAMALARA;
LİSTEDEN AYRILMAK, YOK BEN GİREMİCEM, GİREMEDİM YOK..
HERKES LİSTEYİ HAFIZAYA,TELEFONA,DEFTERE, PCYE KAYDEDECEK..
SONRA GÜNDE 2 KİŞİ İÇİN 200/200 OLMAK ÜZERE TOPLAM 400 ADET
"RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN" ÇEKECEK.
RELG OLMAK VS. ENGEL DEĞİL.. HER KOŞULDA BAŞKASI İÇİN EDİLEN DUALARI RABBİM BİLİR
BURAYA GELEN HERKES BELLİ Kİ DUAYA İHTİYACI VAR O YÜZDEN BİRBİRİMİZİN SÖZLERİNE GÜVENECEĞİMİZDEN EMİN OLALIM...
ARADA KENDİNİZI HATIRLATIN YETER....
ŞİMDİ SORUSU OLAN VE
KATILMAYACAK OLAN KONUŞSSUNNNNNN ÇABUKKKKKKKKK
Sagol tatlim54 Egeli :)
Canim benide ekleyebilirmisin.
Canim onceki listeye bakmisim girdum simdi adimi. Bayramda memlekete gidecegim ama gecte olsa girer duami alirim. Herkesin gonlune gore olsun insallah
Daha başlamadık canım silinecekleri silelim hemen başlıcazz :))
Sen devamm değğil mii gitmek yokk vallaaaa
KIZLAR DUA'YA BAŞLIYORUZ..
ŞUAN 67 KİŞİ OLDUĞUMUZDAN KİŞİ BAŞINA 165 DÜŞÜYOR..
O YÜZDEN GÜNDE 3 KİŞİYEALIYORUZ ŞİMDİ PAYLAŞACAIGIM LİSTEYİ OKUYUN ORDA KİMLERE DUA EDİLECEĞİ YAZIYOR.. ( ilk 3 kişi)
YANİ BUGÜN 165/165/165 = 495 KEZ RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN DİYECEGİZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?