- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Canim bu durumda kisi basi 200 olmaz ki 175 diyelim.kisi basi gunde 3 kişiye okunsa 525 yapar daha mantikli degilmi liste kalabalik çünkü
Ben de listeye katılabilir miyim ilk defa gordum bu topigi. Başka bi topikte dolanırken link gorup tikladimbeni de alır misiniz araniza. Ne yapılacak bilmiyorum ama duaya ihtiyacım var. Ben 4 senelik evliyim hiç korunmadik 23 yasindayim başından beri istiyoruz olmadı şimdiye kadar tüm sonuçlar temizdi ben de de eşimde de bundan iki ay öncesine kadar hormon bozukluğu çıktı ama hiç bir belirtim gök sivilcelenme kıllanma kilo alma falan yok aşılama yapicaktik bazı sebeplerden dolayı yapamadık nasip olmadı şuan dua istiyorum beni de kabul ederseniz eğer.
Duamı alıyorum arkadaşlar.iş yerinde olduğum için akşam okuyabilirim anca. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. bir şey sorcam buarada. nickinin yanında ismi yazmayan arkadaşların isimlerini nasıl öğrencez? isim vererek duaya başlamak daha etkili olur ama çoğu kişinin kendi adını bilmiyoruz. Benim nickimde adım geçiyor. Şeyda :)
Tamam yazdımmm listenin sonunaa ...
Bizi sürekli takip et ve listeyi baştan oku orda yazıyor zaten..
günde 3 kişiye 165/165/165 yani toplamda 495 adet rabbi hebli mines salihin okuyoruz...
Duanı alır gün içinde okursun okudum diye haber etmek zorunda degilsin ama giremedigin günler haber etmek zorundasın ve onceden dua almak zorundasınnn
sevgilerr
Himmm biliyorummm tamma iyi olmus boyle hayirlisi olsuntamam 3 kişi alıyorsun ona göree
Yahu vallahi yetisemiyorum he ne ara yaziyosunuz bu kadar sayfayi :)) listemiz hayırlı olsun insallah mubarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize hayirlisindan evlatlar nasip eder haydi bismillah :) ilk üç kisiye aldim canim duayiyavrucumm güncell listeyee gellll
Kizlarrr siz listeyle ilgilenirken bende 3000 tane duamizi okudum tumm isteyenlerin adına rabbimiz kabul etsin inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
İLK DUAYI ALIP YAZDIMM BİLE HADİ BAKALIMM BİSMİLLAHH
Bi tane normal yok aramızda yeni kızlar da umudum :)
165/165/165 aldım Allah kabul etsin
bence o kadar umutlu olma
165/165/165 ekle canim..Bu mubarek ayda Rabbim hepimizin dualarini kabul edee insallah
EVET TATLIM.. FARK ETMEZ 495, ÇEK SONRA DE Kİ RABBİM AYŞE ELMAS ZEHRA ARKADAŞLARIMA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR VER GİBİSİNDEN NİYETİNİ SÖYLE..
Geldim tatlımmmm hatimimi okuyodum şimdi ara verdim sen çık ben burdayım bebişimparlakkartanesininaski tatlımmmmmmmmmmmm huhuuuu nerdesinnnnn
Liste hazır ve nazır seni de bekliyorr!! Hadii ben molaya çıkacagım..
(çok çalıştım yaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?