Parti kursan oy veririmTAKİP AÇISINDAN KOLAY OLMASI İÇİN BELİRLENEN DUA SAYISINI İPTAL EDİYORUM..
(İNSİYATİF KULLANIYORUM KUSURAKALMAYIN)
BUNDAN SONRA HERKES GENE GÜNDE 3 KİŞİYE 150 ŞER OKUYACAK...
150+150+150= 450 TOPLAM DUA ....
ZATEN ALMAYAN ERTESİ GÜNE SİLİNECEGİNDEN ONUN DUASINI BI BAŞKASININ OKUMASINA GEREK YOK..
BURDA MÜHİM OLAN SÜREKLİ ADEDİ ÇOĞALTMAK DEGİL BAŞKASININ AĞZINDAN DUA ALMAK OLDUGUNDAN
BİZDE ALTTA SÜREKLİ TOPLAMA ÇIKARMA YAPMAYACAGIZ...
ANLAŞILDI MIII EFEMMMMMM
Amin canim aminnn rabbimm gonlumuze gore versinBende her namazımdan sonra ağlayarak dua ediyorum..
Tükenmiş bitmiş gibi hissediyorum kendimi.
Rabbim yardımcımız olsun
Kızlar aglatcaksiniz beni ben sizinle çok mutluyum inşallah da duaların gücüyle tüm isteyenlere nasip olsun AMİNNNN insallahhhhAAAAA bak yeni görüyorum yazıyııı...
Öyle düşünmeee lütfen burda çok işin var senin hem kendi adına hem bizim adımıza..
Ayrıca minnettarız o pamuk ve sevgi dolu yüreğine..
Süper supersinnnTAKİP AÇISINDAN KOLAY OLMASI İÇİN BELİRLENEN DUA SAYISINI İPTAL EDİYORUM..
ZATEN ALMAYAN ERTESİ GÜNE SİLİNECEGİNDEN ONUN DUASINI BI BAŞKASININ OKUMASINA GEREK YOK..
BURDA MÜHİM OLAN SÜREKLİ ADEDİ ÇOĞALTMAK DEGİL BAŞKASININ AĞZINDAN DUA ALMAK OLDUGUNDAN
ANLAŞILDI MIII EFEMMMMMM
Esimde bunlari dedi bn o lafin uzerine ama o un o kadar isdekli oldugunu gorunce kendimi cikmazdanhissettimCanim neden böyle bisi telaffuz edebildin evlenirken çocuk garantisimi veridn kaldiki kendinde sorun olanlar bile bunu dile getirmezken bu senin veya esinin elinde olan bisi degil ki her cocugu olmayan bosansa ooooo yani belkide bu bizim sinavimiz belki hic çocuğumuz olmayacak rabbim bilir.
Kızlar aglatcaksiniz beni ben sizinle çok mutluyum inşallah da duaların gücüyle tüm isteyenlere nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
Biz artık Abla kardeş olduk bizim dilimizden yine biz anlarız duayla sabırla insallahhhh miniklerimiz nasip olur
Canım üzülme Allahtan herşey vardır bi hayır, inşallah tez zamnada sevinçli haberler alırsın yüzün güler pozitif ol...canım evet aşılama yaptırmıştım şimdi sonucu öğrendim negatif
kızlar dün doktora gittim ve bana direk tüp bebek yap ilaclarla iğnelerle hiç uğraşma dedi. moralim çok bozuk aranızda tüp bebek yaptıran var mı aşamaları nasıl ve zor mu
Bugunki arkadaşlar için 150 şer aldım böylesi daha iyi olmuş önemli olan dua almak sayı diil zaten obur türlü çok ugrastiriyordu liste yöneticilerini. Hepinizden Allah razı olsun kızlar emeğiniz çok
İnşallah inşallah inşallah canım benimayyy :)) evet canım yasemine yazıyorum zannettim ama sana yazmışım sonradan farkettim Allah mı söyletti derlerya inş. rabbimin işaretidirde sende hamilesindir :)
Aminnn canim aminnn bitsin artikkk bu hasrett allahim hakkimizda hayirlisini versinn bndee abisinin yeni ohlu oldu dwvanli onla onu uyutuyor ayaginda salliyor kokluyor icim burkuluyor bnmdebnde dün gece buna benzer konuştum, yeğenlerinle nasıl vakit geçirdiğini görüyorum dedim. geçen gün ablamın bebeğine kucağında mama yediriyordu fotoğraf çek dedi çok üzüldüm. artık kendimden çok senin için istiyorum dedim. ağladım sonra. artık bu hasret bitsin hepimiz için hayırlısıyla
Sagolll arkadasimm bnmm evet 10aylik evli yim ama ya gorsen esimin o masumm hallerini ne bileyim abisinin oglu olduu ay onla ilgilenmesi felan helde dun gece ben artikk kararliyim bebegim olsun isdiyorumm dedi bnde oyle sacmaladim ona karsi ama allahim hayirlisini versinn ozgenFerda bi hele dur bakalım ya ne boşanması ala ala, kızım se 10 aylık evli değilmiydin velevki 10 yıllık evlisin öyle şeymi olur. Öncelik yaşamını sağlıkla mutlulukla idame ettirmek ama sen böyle yaparan hem ruh hemde beden sağlığını bozarsın. Biraz rahat ol herşey Allahtan, düşünmemeye çalış bak sonra nasıl iyi olur herşey...
Bugünkü 3arkadasimiz icn tesbihler cekildi :)TAKİP AÇISINDAN KOLAY OLMASI İÇİN BELİRLENEN DUA SAYISINI İPTAL EDİYORUM..
ANLAŞILDI MIII EFEMMMMMM
Öyle deme inşallah olacak inşallahheheyyy ablaların ablasıııı beeee
Valla bende sizler için burdayım desem yeridir.. YOksa kendi çocugumun olmasına inancım %10 yani aşılamadan bile daha az ahahahah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?