Amin canım, iyide kötüde Allahtan tevekkül et ay yıl önemli değil içindeki isteği arzuyu anlıyorum ama buna şükür de.Eşininde isteği normal sende ona böyle davrandıkça adamın daha beter aklına sokuyosun. Rahat bırak kendini biraz hayatın güzelliklerini gör nefes almamız bile nimet, neşeli ol ozamn herşey çok daha güzel olacak göreceksin.Sagolll arkadasimm bnmm evet 10aylik evli yim ama ya gorsen esimin o masumm hallerini ne bileyim abisinin oglu olduu ay onla ilgilenmesi felan helde dun gece ben artikk kararliyim bebegim olsun isdiyorumm dedi bnde oyle sacmaladim ona karsi ama allahim hayirlisini versinn ozgen
Sağol tatlımmm aynen hahaha bide yemek beğenmiyor
Insallahh canimm insallah hersey cok guzel olacakkk tabikii cumlemizin hayati yokm cok sukur neseliyimm ama isde arada error veriyorumAmin canım, iyide kötüde Allahtan tevekkül et ay yıl önemli değil içindeki isteği arzuyu anlıyorum ama buna şükür de.Eşininde isteği normal sende ona böyle davrandıkça adamın daha beter aklına sokuyosun. Rahat bırak kendini biraz hayatın güzelliklerini gör nefes almamız bile nimet, neşeli ol ozamn herşey çok daha güzel olacak göreceksin.
Canım dünkü arkadaşlara okuyayim bittikten sonra haber veririm onlarıda alirimYENİ ARKADAŞLARA DA AL CANIM YAZDIM ORDA 150/150/150 ALIYORUZ
Canımmm birinci daha 10 aylık evlisin karamsarlık yok 10-15 yıllık evliler napsın benim amcam 30 yıllık evli olmadı çocuğu yengemide boşamadı noldu çocukları yok diye yolun sonunda değiller yaa kendilerini mi öldürsünler Rabbimin takdiri ilahi ikincisi kendimi örnek vereyim ben daha yeni aşılama yaptırdım haziranda tutmadı ağlaaa zırlaya kendimi yıprattım dün aile hekimimize gittik eşimle biliyor çocuk için uğraştığımızı yaa sizin yaşınız çok genç neden bu kadar strese giriyorsunuz biriniz 26 biriniz 27 acele etmeyin olurr çevre baskısı dedik çevreye kulağını tıka dedi çevre sürekli hadi ne zaman evleniyorsun evlendin çocuk ne zaman çocuğu yaparsın ikinci ne zaman o yüzden boşver tıkaaa kulağı dedi dün kayınvalideme çıktık biliyor aşılama yaptırdığımı sonucu söylemedim soruyor test yaptın mı bende adet oldum dedim pat cevap zeynep ikinciye hamile ben şokk zeynep dediği kız yeni doğum yaptı 3-4 ay oldu ikinciye hamile kalmış dedimm bana milleti anlatma benim artık psikolojim bozuldu ben çocuk fikrini sildim dedim doktorun dediklerini söyledim bozuldu iyice eşimde boşver artık kimseyi kafaya takma kulağımı tıkadım çevreye k.bakma biraz uzun oldu ama sana destek olmak istiyorum sen sadece pozitif olL
ayyy evett burcumm canim ya romantikk duygusal karisikkk hem mutku hem aglamaliyfi benim icinnn sonraa o yatti bende namazimi kilip duami yaptimm hepimizee allahimin izniyle insallahh dedimm rabbimmm sen kimseyi evlatsiz koyma kucaklarini bboss birakma dedim
ŞİMDİ SANA YAZACAKTIMM...
HAY ALLAHIMM YAA CANIM BENİM CANIN SAĞOLSUN.. AMA BİLİYORSUN ZATEN AŞILAMA DA TUTMA OLAŞILIGI ÇOK DÜŞÜK.. BENDE HİÇ YAPTIRMADIM ...
HAYIRLISI CANIMM OLACAK İNŞALLAHHH BOL DUA İLE..
Canim ben iciyorum 3 aydir. Tohum seklinde havanda hafif ezip kaynar su dokuyorum uzerine 10-15 dk demleyip suzup iciyorum. Hormonlari duzenliyormusCanlarim bu hayit otunu bilen kullanan varmi bn de kullansammi diyorum ne dersiniz?
KIZLAR KİMSENİN GELECEĞİ YOK..
HAYDI KALAN DUAYI PAYLAŞALIM
canım dünkü arkadşlara okunacak dua kaldı sanırım
bende okuyabilirim ama görmedim ne kdr kaldıgını yardımcı olursan
Canim benimde iki negatif asilamam var. Ne yazikki asilamanin sansi cok dusuk. Onun icin uzulme. Rabbim hakkimizda hayirlisini versinteşekkür ederim canım
alıntı yapamadıgım arkadaşlar sizlere de teşekkürler
aynen canım bende rapor çıkartmak için istedim bide şans işte olurmu olur demiştim
nasip kısmet olmadı dualara devam Rabbim kabul etsin inşallah
bu arada bugünkü arkadaşlara dualarımı alıyorum ve okuyorum şimdi 150şer 3 kişiye
hımm tamam ozaman bugünkü arkadşlara okumaya başlayım hemenyok yok bitti hayatım o dua
Canim benimde iki negatif asilamam var. Ne yazikki asilamanin sansi cok dusuk. Onun icin uzulme. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Canımmm canın sağolsun üzülme pozitif ol inşallah en kısa zamanda bizde hamile kalıcazhımm tamam ozaman bugünkü arkadşlara okumaya başlayım hemen
canım benimde geçen sene 1 tüp bebek negatifim var buda ilk aşılamamdı
bende pek umutlu değildim zaten rapor için istemiştim
1 aşılama daha deneyeceğim biraz ara verdikten sonra
sanada banada isteyen herkese Rabbim nasip etsin hayırlısıyla
Sagolll canim benimm allahimm gu kuvvet dayanma gucu versin tabiki ben daha yeniyimm ama yasimizda ayni 27 ama ne yapayimm ya allahim hayirlisini versin bizeee rabbimm bir an once cevreye akil fikir bizede sabir versinnCanımmm birinci daha 10 aylık evlisin karamsarlık yok 10-15 yıllık evliler napsın benim amcam 30 yıllık evli olmadı çocuğu yengemide boşamadı noldu çocukları yok diye yolun sonunda değiller yaa kendilerini mi öldürsünler Rabbimin takdiri ilahi ikincisi kendimi örnek vereyim ben daha yeni aşılama yaptırdım haziranda tutmadı ağlaaa zırlaya kendimi yıprattım dün aile hekimimize gittik eşimle biliyor çocuk için uğraştığımızı yaa sizin yaşınız çok genç neden bu kadar strese giriyorsunuz biriniz 26 biriniz 27 acele etmeyin olurr çevre baskısı dedik çevreye kulağını tıka dedi çevre sürekli hadi ne zaman evleniyorsun evlendin çocuk ne zaman çocuğu yaparsın ikinci ne zaman o yüzden boşver tıkaaa kulağı dedi dün kayınvalideme çıktık biliyor aşılama yaptırdığımı sonucu söylemedim soruyor test yaptın mı bende adet oldum dedim pat cevap zeynep ikinciye hamile ben şokk zeynep dediği kız yeni doğum yaptı 3-4 ay oldu ikinciye hamile kalmış dedimm bana milleti anlatma benim artık psikolojim bozuldu ben çocuk fikrini sildim dedim doktorun dediklerini söyledim bozuldu iyice eşimde boşver artık kimseyi kafaya takma kulağımı tıkadım çevreye k.bakma biraz uzun oldu ama sana destek olmak istiyorum sen sadece pozitif ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?