- 5 Temmuz 2015
- 78
- 23
- 3
- 35
bende gecen ayın 30da catlatma ıgnesı vururldum ve ilişki dedı doktor carsanba ve cuma aksamı denıldı ilişkiden sonra cok sancılandım tabı sonra birrgün arayla tekrar ilişkide bulunduk 3 gun birlikte olmuyoruz cunku kasık agrısı bel agrısı ve sancı oluyo hala bugun sabah kasıklarımın agrısından hareket edemıyordum sızce napıyım
canım benım sureklı düşündünden dolayıdır oyuzden vıcudun ertelıyodur kanamanı bende ayın 30 catlatma ıgnesı vuruldum ogun bugun kasık agrısından duramıyorumKızlar canım sıkkın biraz. 1 haftadır adet olmayı bekliyorum hala aktif kanamam başlamadı. Benim lekelenme ile başlar 4-5 gün lekelenme sürse de 2 bucuk gün de aktif kanamam olur. Ama hala olmadım. Hamile değilim merak etmeyin. Oruç tutamıyorum, can sıkıcı bir durum yaşadım bu ay, böyle olunca.
Kızlar canım sıkkın biraz. 1 haftadır adet olmayı bekliyorum hala aktif kanamam başlamadı. Benim lekelenme ile başlar 4-5 gün lekelenme sürse de 2 bucuk gün de aktif kanamam olur. Ama hala olmadım. Hamile değilim merak etmeyin. Oruç tutamıyorum, can sıkıcı bir durum yaşadım bu ay, böyle olunca.
insallh amın dün belımın arkasına yastık koyarak oturdum hıc bögle agrım olmazdı amaKullandıgın ilaçları hiç kullanmadıgımdan nasıl bi etki yapıyor bilmioyurum..
Önerim doktorunla konuşman olur... Allah dualarını yaşamayı nasip etsin inşallah ...
insallh amın dün belımın arkasına yastık koyarak oturdum hıc bögle agrım olmazdı ama
inşallah adetimi beklesemı yoksa gebelık testı vılan alıp yapsamııı sence napıyımkıilaçlar ile yumurtladıgından yaşadıkların tahminimce normal..
Çok geçmiş olsun inşallah bu ay olmuştur .
iyi demedin bunu cnm yaaa hayırlısı olsun vardır bi zamanı tez zamanda hayırlısıyla gelsin bebişlerimizCanım beni Ağustos ayına at hangi gün olduğunu söylerim sonra.
Lekelenmem başladı karnım ağrıyor.
Bugün yarın sökülürüm tamamen
üzülme tatlım inşallah önümüzdeki ay olur yeni batın nedir ekleyeyimbattaşımbenim bat oldu mu sana sat
bugün regl oldum canım ben tam zamanında
İnşallah inşallah canım benim inşallah da hamis olursunÇok teşekkür ederim abla.
İnşallah burdan birinin bana ettiği dua kabul olur ya inşallah birgün bende hamile olurum
üzülme tatlım inşallah önümüzdeki ay olur yeni batın nedir ekleyeyim
Arkadaşlar 12000 ihlas okuyorum.Şu mubarek günlerde kimin duasının geçeceği belli olmaz Allah rızası için Şifa ve hayırlısıyla sağlıklı bir bebek için 50-100 kaç olursa İhlas okurmusunuz bana okuyan yazarsa sayıya ekliyim:bugün kontrolden geldim şuan en çok duaya ihtiyacım var.
Amiiiin inş canım çok sağoldarısı sana ve buradaki tüm isteyenlere olsun inşhayırlı olsun canım bnm Allah kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin bebişlerini inşallah sana güzel Bi hamilelik güzel kolay Bi doğum yaparsın umarım
yeni batın diye bişi çıkardınızzz başımızaa aaaaa kızıcam şimdiii
yawww şu asıl listeyle ilgilenin bakim azz.. hani sen daha duanı almamışsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?