Canım kusura bakmayın listeyle ilgilenemedim bugün hakkınızı helal edin sabah eşime kahvaltı hazırlarken kolumu yaktım hastanedeydim geldim biraz dinlendim kolum çok ağrıyor bir girip haber vereyim dedim
Rabbim hayirlisini versinn canim inan aglama diyemem agla icin rahatlasin ama fazla aglamak isyana baglattirrir agit agidi getirir derlerr allahim bu guzel aydaa tezz vakitli bekletmesinn yavrunn bir an once seninle olsun seninle tutunsun hayata bnde inan senin gibi elimde olmadan aglayip uzuluyorum ama sinra diyorumki allahim sen bilirsin rahme dusugi vaktii bebegimin cok bekletme ne olur ne sabrimin meyvesini de ver bana diyorumEvet canım çok şükür hepimiz inançlıyız.
Hiç aklımdan atamıyorum ki.
Rabbim fazla bekletmez inşallah
Aaaa geçmiş olsun canım ya.Canım kusura bakmayın listeyle ilgilenemedim bugün hakkınızı helal edin sabah eşime kahvaltı hazırlarken kolumu yaktım hastanedeydim geldim biraz dinlendim kolum çok ağrıyor bir girip haber vereyim dedim
Gecmissss olsunn canjmm ne olduu allahim korusunnn aman yorma kendiniCanım kusura bakmayın listeyle ilgilenemedim bugün hakkınızı helal edin sabah eşime kahvaltı hazırlarken kolumu yaktım hastanedeydim geldim biraz dinlendim kolum çok ağrıyor bir girip haber vereyim dedim
Amin inşallah.Rabbim hayirlisini versinn canim inan aglama diyemem agla icin rahatlasin ama fazla aglamak isyana baglattirrir agit agidi getirir derlerr allahim bu guzel aydaa tezz vakitli bekletmesinn yavrunn bir an once seninle olsun seninle tutunsun hayata bnde inan senin gibi elimde olmadan aglayip uzuluyorum ama sinra diyorumki allahim sen bilirsin rahme dusugi vaktii bebegimin cok bekletme ne olur ne sabrimin meyvesini de ver bana diyorum
Sağol kuzum çok yanıyor kremleri sürünce rahat sonra alev alıyor sanki zorr çok zor birazdan yemek hazırlıycam geneAaaa geçmiş olsun canım ya.
Nasıl durumun şimdi yanık zor olurya.
Tamam canım anlaştıkOkuyorsan arada nasıl oldugunu bildir yeter...
Canım haklısın ama çok zor inan beklemek.Bazen dusunuyorumda hamilelikle ilgili planlar yapip herseyi gunune zamanina uydurmaya çalışmak hem evlilik heyecanina zarar veriyor hem de kadere fazla müdahale gibi oluyor.hepimiz inancli insalariz ki bu sayfada bulustuk böyle guzel bir dua okuyoruz.bence mutlu mutlu ve umutla yaklasmaliyiz eslerimize zamanini en iyi rabbim bilir deyip ve gercekten inanarak.benim bir çocuğum var insallah hepimize yasatir bu duyguyu Rabbimiz
Sağol canım eksik olmaa napayım akşam yemeği var oruç açıcaz mecburum tekrar mutfağa girmeğeGecmissss olsunn canjmm ne olduu allahim korusunnn aman yorma kendini
aY canim sin allagim sifa versinn dikayki yap olurmuSağol canım eksik olmaa napayım akşam yemeği var oruç açıcaz mecburum tekrar mutfağa girmeğe
bana 10 ağustos yazabilirsin canım= = = iSİM = = = =BEKLENEN ADET TARİHİ
Veson ================> 10 Temmuz
SPELL42==============> 11 Temmuz
hllal =================> 13 Temmuz
Nurefsaniimm ========= > 14 Temmuz
Ravzatugba ============> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ==========> 15 Temmuz
Mrymogztrk ===========> 17 Temmuz
Asiiil ================> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ===========> 24 Temmuz
Sabis35 ==============> 24 Temmuz
Frdaa ===============> 24 Temmuz
Umuttttt =============> 26 Temmuz
Portakales ===========> 26 Temmuz
Cgpbas derya =========> 28 Temmuz
Mormenekşe0101 ======> 29 Temmuz Tüp bebek tedavisinde sonuç pozitif olur inşallahhhhh
Tsefem28 ===========> 30 Temmuz
Avuçdolusudua =======> 1 Ağustos
Gamzeli es===========> 3 Ağustos
Ankamir ============> 3 Ağustos
Parlakkartanesi=======> 4 Ağustos
Svd190 =============> 4 Ağustos
Tilbe_ ==============> 4 Ağustos
IRMAK10 ===========> 5 Ağustos
Tubatesbih ==========> ?? Ağustos
Kimyager1508 =======> 8 Ağusto
Damla 2015 ============> ??
Svd1910 ===============> ??
Mybaby24 =============> ??
Yasmin5846 ===========> ??
687403_igt ============> ??
üzülme tatlım inşallah önümüzdeki ay olur yeni batın nedir ekleyeyim
Allah ım inşallah birgün bu listeye kendi adımıda yazarım.KIZLAR;
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
Bizlerde bu dua ile birbirimize dua edelim. Kimin Duası kabul olur bilemeyiz.
DUA kardeşliğine varmısınız ?
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.)[Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.)[Müslim]
(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]
(Gizli [yani gıyabda] yapılan dua, âşikârenin yetmiş misline eşittir.) [Ebuşşeyh]
(Allah teâlâ ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]
Daha sonraki duamız;
"HUVALLÂHUL HÂLİKUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR.
BİZİMLE DUA YA BAŞLADIKTAN SONRA HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:
1= @ERSU ............. ....
2= @Fame35 .............
3= @fermante...........
4= @ozgecan19.... .....
5= @Zeyneb21 ..........
6= @sedaaaaaaaaa ....
7= @firdevscansu.........
8= @tuuba84.................
9= @Mihrimah00...........
10= @askiminaskiyim.....
11= @ElifAhsen02..... ....
12= @papyonkilikli........
13= @oznur65............. ..
14=Esk26z ................
15= @Deborah26..............
16= @gamze42................
17= @pamukprenses187....
Ben başkent üniv de hulusi beye gittim canımCanim tüp bebek tedavisini hangi hastanede olmustun. Bizim arkadaşin tüpleri yoktu disarda dolleyip direk rahme yerleştirmişler. Cok sükür saglikli sirin bir kikıkızı var. Cok basarili bi merkezmis
Amin insallah duan kabul ve makbul olurAllah ım inşallah birgün bu listeye kendi adımıda yazarım.
Rabbim bütün isteyenlerle beraber banada hayırlı imanlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eyle
Aminnnnnn
oyyy kuzum kıyamam cok geçmiş olsun rabbim şifa versinCanım kusura bakmayın listeyle ilgilenemedim bugün hakkınızı helal edin sabah eşime kahvaltı hazırlarken kolumu yaktım hastanedeydim geldim biraz dinlendim kolum çok ağrıyor bir girip haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?