Yumurtlama gunun yaklasiyo ana hic çalışma yapamiyoz davetlerden ve misafirden..yarin 25 kisiye davetim var...
uykuya hasret kaldim. Tam yumurtlama tarihim kadir gecesi. Tamda o gun doktor oruc tutma buraya gel dedi ana mümkün degil tam gününde tutmamak olmaz. Napacagimi şaşırdım ama aslinda yapmam gereken belli sonraki günleri degerlendirip Allah dua etmeli diyorum.
Ayrica esim uzun soluklu dis tedavisi görüyo antibiyotik kullanio morfin yedi bisuru... etkilermiki spermi?
kortizon filan varsa problem olabilir tabii ama net konuşmamakta lazım..
ilaçların prospektüslerini oku canım muhakkak yazar...
kafayıda cok takma hayırlısıı hiç umulmadık anlar geliyor keratalar
kortizon filan varsa problem olabilir tabii ama net konuşmamakta lazım..
ilaçların prospektüslerini oku canım muhakkak yazar...
kafayıda cok takma hayırlısıı hiç umulmadık anlar geliyor keratalar
Oyyy kuzumm Kıyamam sana şerbet yap bana iyi geliyor belki sanada yararı dokunur napim biraz daha iyi krem rahatlattı şükür yaaa Rabbim bizi cehennem ateşinden korusun inşallah
Ne parası canım benim üniv hastanesi orası doktor para felan almıyor rutin muayene ücreti sgk ile anlaşmalı zaten raporsuz 3600 tuttu o da özellere göre oldukça hesaplıözeller 5000 civarı tek kötü tarafı kalabalık bekliyorsun ama kimse şikayetçi değil herkes beklemeye razı çünkü adam işinde hakkaten iyi.kalabalıkta bunu gösteriyor zaten randevu sistemini daha düzgün ayarlayabilirler tabii...
geçmiş olsun canım
bende gündüz çok sancı çektim
dayanamadım bi ağrı kesici aldım
benimde reglin ilk günü belim karnım çok ağrır çünkü
içmesem eder tüm günü yatarak sıcak su torbasıyla geçiriyorum
bu sıcakta sıcak su torbasını gözüm yemedi
Oyyy kuzumm Kıyamam sana şerbet yap bana iyi geliyor belki sanada yararı dokunur napim biraz daha iyi krem rahatlattı şükür yaaa Rabbim bizi cehennem ateşinden korusun inşallah
geçmiş olsun canım
bende gündüz çok sancı çektim
dayanamadım bi ağrı kesici aldım
benimde reglin ilk günü belim karnım çok ağrır çünkü
içmesem eder tüm günü yatarak sıcak su torbasıyla geçiriyorum
bu sıcakta sıcak su torbasını gözüm yemedi