Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Yine adet belirtisi yine lekelenme
Ve yine sancılarla beraber adet gelir

Allahım ya çok merak ediyorum acaba nasıl bişey hamilelik.
Ben hamile olsam ne hissederim acaba.
Aynanın karşısında boş karnıma bakmaktan sıkıldım
Ne olur Allahım bize hamileliği yaşat tez zamanda

canım benim lütfen bu kadar çok yıpratma kendini elinden geleni yap oluruna bırak hayatını yaşamaya bak inşallah olacak canım,ben 2 kere kaybettim bebeğimi hamile zor kalıyorum kalıncada durmuyo ama ne yapayım bende bi karar aldım elimden ne geliyorsa yapıcam rahat olup bekliycem inan çok takınca kendimize eziyetten başka bişey yapmıyoruz

Çok hassas oluyorum bu günlerde canım ya.
Çok üzülüyorum.
Allah korusun hamile kalıp kaybetmekte ne kadar zordur.
Rabbim sabır versin

Kızlar bugünlerde yum Günlerim perşembe çalışma oldu cumartesi olacak ama ben esinle küstüm şuan konusmuyoruz sinirlerim çok bozuldu normalde hiç küs durmayiz hep ben barisan taraf olurum belkim akşama barisirsak sınır ve sevgi patlaması aşk çocuğu meydana gelir hayırlısı allahtan

Oh çok sukur minigin iyiymis canım benim inşallah da atlatirsin sakin ani hareket etme ayakta kalma dinlenmeye çalış rabbimiz korusun minigini de senide inşallah

Tesekkur ederim canimm. Evde iyi de. İsde ayakta olabiliyorum. Rapor alicam bu hafta için. Gitmicem ise. İnsallah canimmm. Allahım bize böyle bir mutluluk yaşattı daim kılsın insallahhhh.
Bu listede ki arkadaşlarımla beraber isteyen tuuuuuuum herkese hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda

Evet canım olmuştur çatlamıştır.
Yinede haftada 3 kez İlişki derlerya.
. Bende son 10 gün bırakıyorum
Görev gibi geliyo valla

Canimm merhaba.. Adet olmuşsun. Hayırlısı olsun kuzum. Adet olmak da çok güzel bir şeydir. Yum larin çalışıyor. Ben PCO lu olarak adet olamiyordum.
Lütfen kafani rahatlatmaya çalış. Nefes alış verisini kontrol et.. Aklina geldikce derin derin nefes al-ver. Sakin olmaya çalış.. Telkin et kendini. Ayrıca gorev gibi gelmesin. Eşini seviyorsun ve bu iki kişi arasında en özel birşey bunu gorv gibi dusunme ne olur.. Ani yasa..
Elbet sende hamile kalacaksın, sende yasayacaksin bu duyguları allahın izniyle. Sadece çok fazla düşünüyor kafandan çıkarıyorsun, normal hayta don , esinle birlikteyken esinede yansidigi için oda stresli oluyor.
Seni çok opuyorum. Böyle yapma üzülüyorum. Allahım dermansiz dertler, kederler vermesin.
Bu güzel mübarek aylarda seninle beraber Rabbim evlat isteyen herkeslere tez zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin

Günaydın kizlar güzel bir c.tesi gunundeyiz ve ben yine isbasindayim aksama bisuru misafir pazara yine isbasi... bu tempoda arada bebek çalışması sikistiracam ins... ;p
ramazan cok güzelhersey derlitoplu oluyor millet disipline giriyor seviyorum ama su uyku durumu yikio beni yahu ayakta sallaniom

ayseygt1453 damla 2015 duanızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla hayırlı salih saliha imanlı bir evlada gebe kalmayı ve sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah..

oznur65 senin duanı da okudum canım Rabbim yavrunu sağ salim hayırlısıyla kolaylıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. .

Amin canım ağzına sağlık rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin

Duaların paylaşıldığı saatte açık değildim geç saatte değilde iftardan sonra paylaşsanız keşke. Aldım bu arada

Duaların paylaşılması yaklaşık 24 saat sürüyor. Arayı fazla açmadan uygun bir vakitte girebilirsiniz. 60 kişiden haber bekleniyor ve bu kolay bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…