- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
canim ya seni o kadar cok iyi anliyoruz ki hepimiz. bayram tatilinde eltim gelecek benden sonra evlendi bebegi 1 yasina girecek masallah. sürekli bende boyle ortamlara maruz kaliyorum benimde cok yakin bi akrabam benden 1,5 yil sonra evlendi hamile masallah. genelde haftanin 3 gunu beraberiz yakin akrabam. kiz hamile 4 aylik. surekli eli karninda kurban olurum canim bebegim ay şunu aserdim bunu istedim surekli internetten bana tulum , bebek odasi falan göstermeler.. annem bi kac kez uyarmis onu kirmadan. bak canim tuba biliyosun tedavi oluyor bebek istiyor olmuyor onun yaninda biraz daha dikkat et yaziktir gunahtir diyor. ama kiz eminim bilerek yapmiyor uyarilara ragmen 1 hafta ara verip tekrardan basliyor. gercekten kendimi cok kotu hissediyorum neden bu kadar kotusun tuba kizda sevincini paylasmak istiyor diyorum ama elimde degil içim parcalaniyorKızlar sürekli giremiyorum ama hergun sıradaki 3 arkadaşa okuyorum duasını..Allah kabul etsin inşallah..bu aralar çok hassasım sanırım her şeye kırılır oldum.Eltim hamile geçen iftar yemeğinde toplandık bizim doğal yolla çocuk sahibi olamadığımızı ve yeni mi tüp bebek denemesinden çıktığımızı biliyor hepsi.oturduktan kalkıncaya dek bebekten konuştular o kadar bunaldım ki kalkıp gitmek istediğim bişey diyemem tabiki sevinir insan ama işte...keşke dikkat edilse biraz içim öyle acıdı ki sanki eksik Bi tarafım yüzüme vuruluyor sürekli.Eve geldim sahura kadar seccademi serip ağladım rabbim nasip etmeyeceksen dayanma gücü ver diye dua ettim.bilmiyorum ben mi duygusalım insanlar mı kötü niyetli anlamadım ki...
canim kiyamam sana ya. ins sorun neyse tez zamanda hayrli bi kapi açilsin sana.Kizlar sizler benim dua kardesimsiniz dert ortagiyiz hepimiz...
Yine buyuk bi sinavdan geciyorum lutfen bana dua edin iftiraya ugramaktan yanlis anlasilmaktan korkuyorum aile yuvamin zedelenmesinden korkuyorum.Sizlerin guzel temiz yureklerinden dua istiyorum.
Allah razi olsun hepinizden.
Ben akşamları ya da öğleden sonraları internete girdiğim için siz gelmeyecekmişim gibi düşündünüz sanırım. Ben hergün kontrol ediyorum burayı. Ama bu sabah erkenden olmuyor. Ben şuana kadar verdiklerinizi okudum. Ama eklemek istemiyorsanız yine de teşekkür ederim.dün de geri gevirdim seniii ama böyle olunca içim rahat etmiyor...
aktiff devam etmeye herkese okumsyı göze alacaksan ekliyeceğimm
:) benim bat bu gun ama adet olmadım.canım batı söle ekleyim sensiz olurmu hiç ne zamandı
Kizlar sizler benim dua kardesimsiniz dert ortagiyiz hepimiz...
Yine buyuk bi sinavdan geciyorum lutfen bana dua edin iftiraya ugramaktan yanlis anlasilmaktan korkuyorum aile yuvamin zedelenmesinden korkuyorum.Sizlerin guzel temiz yureklerinden dua istiyorum.
Allah razi olsun hepinizden.
Adet olana kadar sürekli hayal kuruyordum.
İnşallah hamileysem bu defa annemlere 3 kişi gitmiş olacaz,
Bayrama kadar annemlere bişey söylemeyip bayramda oraya gidince 3 kişi geldik diye süpriz yapacaktım,
Ordakilerin Hamile değilmisin sorularına artık sıkılmadan cvap verecektim...
Hayaller hayaller....
Hayaller başka zaman kaldı.
İnşallah sen adet olmazsın canım ya:) benim bat bu gun ama adet olmadım.
Benim nirmalde zaten hep 3...4 gun gecikir.
Unutturma tabiSelam kızlar nasılsınız :)
Unuturmayayım ben kendimi :)
özledim sizi bi bakiim dedim benim güzel kalpli anne adaylarm napio diye
Cnm seninyaklaşık 2 aydır tanıyorum.Adet olana kadar sürekli hayal kuruyordum.
İnşallah hamileysem bu defa annemlere 3 kişi gitmiş olacaz,
Bayrama kadar annemlere bişey söylemeyip bayramda oraya gidince 3 kişi geldik diye süpriz yapacaktım,
Ordakilerin Hamile değilmisin sorularına artık sıkılmadan cvap verecektim...
Hayaller hayaller....
Hayaller başka zaman kaldı.
Bende yaaynı şeyleri bende düşündüm biliyormusun
bende gideceğim memlekete sırf hamile misin değilmisin soruları yüzünden gitmek dahi istemiyorum artık
Hiç aklımdan çıkmıyor inan.Cnm seninyaklaşık 2 aydır tanıyorum.
ve sen gercekten cok kafana takıyorsun
Sende bebek durumu artik takınti olmuş
keske biraz kebdini rahatlatsan.
dusuncelerden uzak dursan.
ozaman olacagına inanıyorum.
bir insan bir seyi nkdr cok dusunurse olmasi okdr da cok zorlaşıyor.
Biz bu ay korunmuştuk cnm :)İnşallah sen adet olmazsın canım ya
Olacak canım.Hiç aklımdan çıkmıyor inan.
Tamam olmuyosa olmuyo diyorum bazen..
Ama sonrada olmayacak diye üzülüyorum işte.
Rabbim selamet versin hepimize
İlaç la düşüyor canım inşallah olur bidahaki AyaBiz bu ay korunmuştuk cnm :)
hastalanmıştım ya serum falan
birde prolaktinim yuksek
düşsun ozaman baslicaz artk calışmalarada
Evt dostinex kullanıyorum.İlaç la düşüyor canım inşallah olur bidahaki Aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?