Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

canim ya seni o kadar cok iyi anliyoruz ki hepimiz. bayram tatilinde eltim gelecek benden sonra evlendi bebegi 1 yasina girecek masallah. sürekli bende boyle ortamlara maruz kaliyorum benimde cok yakin bi akrabam benden 1,5 yil sonra evlendi hamile masallah. genelde haftanin 3 gunu beraberiz yakin akrabam. kiz hamile 4 aylik. surekli eli karninda kurban olurum canim bebegim ay şunu aserdim bunu istedim surekli internetten bana tulum , bebek odasi falan göstermeler.. annem bi kac kez uyarmis onu kirmadan. bak canim tuba biliyosun tedavi oluyor bebek istiyor olmuyor onun yaninda biraz daha dikkat et yaziktir gunahtir diyor. ama kiz eminim bilerek yapmiyor uyarilara ragmen 1 hafta ara verip tekrardan basliyor. gercekten kendimi cok kotu hissediyorum neden bu kadar kotusun tuba kizda sevincini paylasmak istiyor diyorum ama elimde degil içim parcalaniyor

canim kiyamam sana ya. ins sorun neyse tez zamanda hayrli bi kapi açilsin sana.

Adet olana kadar sürekli hayal kuruyordum.

İnşallah hamileysem bu defa annemlere 3 kişi gitmiş olacaz,
Bayrama kadar annemlere bişey söylemeyip bayramda oraya gidince 3 kişi geldik diye süpriz yapacaktım,
Ordakilerin Hamile değilmisin sorularına artık sıkılmadan cvap verecektim...

Hayaller hayaller....

Hayaller başka zaman kaldı.

dün de geri gevirdim seniii ama böyle olunca içim rahat etmiyor...
aktiff devam etmeye herkese okumsyı göze alacaksan ekliyeceğimm
Ben akşamları ya da öğleden sonraları internete girdiğim için siz gelmeyecekmişim gibi düşündünüz sanırım. Ben hergün kontrol ediyorum burayı. Ama bu sabah erkenden olmuyor. Ben şuana kadar verdiklerinizi okudum. Ama eklemek istemiyorsanız yine de teşekkür ederim.

Canım, allah yardımcın olsun. İftira atanlar Rabbjmden bulsun. Kendini uzme bebeğin var.. Sen doğru dur, eğri belli olur. Konusmak istersen buradayiz. Yalnız değilsin

Selam kızlar nasılsınız :)
Unuturmayayım ben kendimi :)
özledim sizi bi bakiim dedim benim güzel kalpli anne adaylarm napio diye

aynı şeyleri bende düşündüm biliyormusun
bende gideceğim memlekete sırf hamile misin değilmisin soruları yüzünden gitmek dahi istemiyorum artık

Cnm seninyaklaşık 2 aydır tanıyorum.
ve sen gercekten cok kafana takıyorsun
Sende bebek durumu artik takınti olmuş
keske biraz kebdini rahatlatsan.
dusuncelerden uzak dursan.
ozaman olacagına inanıyorum.
bir insan bir seyi nkdr cok dusunurse olmasi okdr da cok zorlaşıyor.

Hiç aklımdan çıkmıyor inan.
Tamam olmuyosa olmuyo diyorum bazen..
Ama sonrada olmayacak diye üzülüyorum işte.
Rabbim selamet versin hepimize

Hiç aklımdan çıkmıyor inan.
Tamam olmuyosa olmuyo diyorum bazen..
Ama sonrada olmayacak diye üzülüyorum işte.
Rabbim selamet versin hepimize
Olacak canım.
sen kendini buna inandır.
Bak ben bir surü yerde okudum.
cok dusunuyordum.
dusunmeyi bırakınca hamile kaldım daha o ay yazanlar var.
bunu doktorlar da soyluyor.
sen kendini biraz bu düşüncelerden uzak tutman lazım.
yoksa kendini yipratıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…