Artık kabullenmem lazım bu durumu biliyorum.Olacak canım.
sen kendini buna inandır.
Bak ben bir surü yerde okudum.
cok dusunuyordum.
dusunmeyi bırakınca hamile kaldım daha o ay yazanlar var.
bunu doktorlar da soyluyor.
sen kendini biraz bu düşüncelerden uzak tutman lazım.
yoksa kendini yipratıyorsun.
Beni aglattinn cokk uzulme ne olurr allahimmm hayirlisini versinAdet olana kadar sürekli hayal kuruyordum.
İnşallah hamileysem bu defa annemlere 3 kişi gitmiş olacaz,
Bayrama kadar annemlere bişey söylemeyip bayramda oraya gidince 3 kişi geldik diye süpriz yapacaktım,
Ordakilerin Hamile değilmisin sorularına artık sıkılmadan cvap verecektim...
Hayaller hayaller....
Hayaller başka zaman kaldı.
Amin canım amin ne güzel dua ettin :) Rabbim senden de razı olsun inşallahAaa Allah razi olsun canim Rabbim sizlerede en kisa zamanda hamileligi yasatsin saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insallah
AMİNNNN insallahhhh inşallah da tüm isteyenlere nasip olsun canım benim allah razı olsun nasılsın canım benim yum Günlerin degerlendirebiliyormusun hemde seninle baddasiz ben bugün yarın değerlendirip giresuna gidiyorum k v demin memleketine inşallah sende bende hamis oluruz döndüğümde regli olmuş olacağım olursam eşim testi verecek inşallah iyne tedavisi olacağım olsun yada olmasın bi defa denemek istiyorum rabbimiz hayırlı kılsın miniklerimiz nasip olsun inşallah sen buayda hamis olursun insallahhhh güzel haberlerini bekliyorumcanım benim bugün dua günün inşallah rabbimiz kabul etsin gönlündekini versin
150'şer okudum cnm allah kabul etsinSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI 150 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
@ayşeyiğit1453 AYŞE .......ve....... @damla2015 ÖZNUR ......VE.......oznur65 ÖZNUR ......
arkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50.................................150/150/150
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)......
3=YASEMİN............... .............150/150/150
4=DAMLA_22.......... ................150/150/150
5=TUBATESBİH.......................
6=DEBORAH26(özgen)..........150/150/150
7=WHİTEROSE00.....................150/150/150
8=PORTAKALES(burcu)...........150/150/150
9= CGPBAS DERYA....................
10=AYSEYIGIT1453(ayşe).........150/150/150
11=DAMLA2015(öznur).............150/150/150
12=OZNUR65(öznur):.........150/150/150
13=ASKIMINASKIYIM(bahar)..
14=FIRDEVSCANSUcansu)..150/150/150
15=IRMAK10(merve)...............150/150/150 (c.tesi/pazar)
16=GAMZE42 .........................
17=MAJESTELERİ........ ..........
18=KİMYAGER1508(derya)........
19=ZEYNEP0682(zeynep)..........
20=RAVZATUĞBA(tuğba)..........150/150/150
21=BUDAGEÇERYAHU(makbule)..150/150/150
22=PAPYONKİLİKLİ ................150/150/150
23=SVD1910(hatice)..................150/150/150
24=MRYMOGZTRK(meryem)...150/150/150
25=PARLAKKARTANESİ(esra) ..150150/150
26=YAVRUKARTALİM(MERVE)..
27=SABİS35(sabiha).............
28=ASİLZADE02 (ayşe).............
29=KARACAMDN(medine).........150/150/150
30=VESON(tuğba)............ ........150/150/150
31=687403_İGT(gülay)...............150/150/150
32=FRDAA(ferda).......................
33=AMİNAASYAEYMEN (hilal)....150/150/150
34=GAMZELİ ES(Gamze)............150/150/150
35=MYBABY24...........................
36=TSEFEM28(tuğba)................150/150/150
37=NUREFSANİİMMM...............150/150/150 (c.tesi/pazar...)
38=TİLBE_..................................
39=ASLİİİ1..................................150/150/150
40=TULAY_20............................150/150/150
41=PRENSESS38..........................
42=FULYA3535...........................
43=ME118...................................150/150/150 (c.tesi/pazar)
44=EGELI....................................150/150/150
45=ECRIN87.................................
46=_LAVİN_................................150/150/150
47=AVRENİM..............................
48=MELİSAYA............................150/150/150 (c.tesi/pazar)
49=GNC10...................................
50=EESELL.................................150/150/150 (c.tesi / pazar)
51=RTV_SEYDA(ŞEYDA)...........150/150/150
52=YURİ83 (nuriye)...................
53=ANKAMİR............................
54=AYŞEMZUMRAM (halime).....150/150/150
55=SPELL42................................150/150/150
56=AVUCDOLUSUDUA (Berfin).....
57=MORMENEKSE0101...............150/150/150 (c.tesi / pazar)
58=YSMİNN.................................
59=ZEYNEB21..........................150/150/150
60=VASFİYENUR.........................
LİSTE KİŞİ ALIMINA KAPANMIŞTIR.
KİŞİ BAŞI DUA SAYISI .....150...... ADETTİR.
***GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR.
3 KİŞİYE KATILMADIKLARI İÇİN LİSTEDEN ÇIKARILIR...
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ..
arkadaşım lütfen kendini üzme hele de böyle duyarsız insanlar için uyarılmasına rağmen buldumcuk gibi tekrarlaması saçma. Rabbim tez zamanda önce hiç olmayanlara sonra bizlere versin inşallah benim bi tane olmasına rağmen etrafında ay ben yanyana otursam hamile kalıyorum diyen insanlar oluyor. Gülüyorum Allah akıl versin taşırkende büyütürkende sadece Allahın emanetine sahip çıkmaya çalışan aciz bir kuluz. Üzülme sakın hamile kalıcaksın doğuracaksın hatta 2 yıla kalmaz dışarıya çıkabilmek için 1 saat bakabilecek birini arayacak gözlerin inşallahcanim ya seni o kadar cok iyi anliyoruz ki hepimiz. bayram tatilinde eltim gelecek benden sonra evlendi bebegi 1 yasina girecek masallah. sürekli bende boyle ortamlara maruz kaliyorum benimde cok yakin bi akrabam benden 1,5 yil sonra evlendi hamile masallah. genelde haftanin 3 gunu beraberiz yakin akrabam. kiz hamile 4 aylik. surekli eli karninda kurban olurum canim bebegim ay şunu aserdim bunu istedim surekli internetten bana tulum , bebek odasi falan göstermeler.. annem bi kac kez uyarmis onu kirmadan. bak canim tuba biliyosun tedavi oluyor bebek istiyor olmuyor onun yaninda biraz daha dikkat et yaziktir gunahtir diyor. ama kiz eminim bilerek yapmiyor uyarilara ragmen 1 hafta ara verip tekrardan basliyor. gercekten kendimi cok kotu hissediyorum neden bu kadar kotusun tuba kizda sevincini paylasmak istiyor diyorum ama elimde degil içim parcalaniyor
değerlendiriyoruz Ayşem canım inşallah rabbimin izniyle olur.ne güzel olur dönüşte ikimizde hamiş olsak senle birlikte kalmayı çok isterim .Güle güle gidin hayırlı yolculuklarınız olsun.bayram dönüşü bize ikinci bayram gelsin inşallah canımm benim...AMİNNNN insallahhhh inşallah da tüm isteyenlere nasip olsun canım benim allah razı olsun nasılsın canım benim yum Günlerin degerlendirebiliyormusun hemde seninle baddasiz ben bugün yarın değerlendirip giresuna gidiyorum k v demin memleketine inşallah sende bende hamis oluruz döndüğümde regli olmuş olacağım olursam eşim testi verecek inşallah iyne tedavisi olacağım olsun yada olmasın bi defa denemek istiyorum rabbimiz hayırlı kılsın miniklerimiz nasip olsun inşallah sen buayda hamis olursun insallahhhh güzel haberlerini bekliyorum
Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallahhhBeni aglattinn cokk uzulme ne olurr allahimmm hayirlisini versin
Canım kaynananlar falan iftira atıyorsa hiç onlar için üzme kendini.ya se min
tubatesbih
askiminaskiyim Sagolun kizlar Allah razi olsun Allah dusmana firsat vermesin.Benim evliligim zordu en basindan.Cocuk cocuk diye 1 sene agladim ama bastan olsaydi belkide stresten bisey olacakti bunlari astik bi duzene girdik hamile kaldim zaten.Yani basindan olmadiysa vardi Rabbimin bi bildigi.Esimde biraz pimpirikli belki isinden dolayi.Sizede yaziyorum bazen evde olmuyor.Olayin ustune yine isi cikti evde degil.Telefonu oldugu yerde pek cekmiyor.Konusamamak beni dahada uzdu.Tamam Allah razi olsun bana guveniyor ama iste ortada sorun varken cozemeyip ertelemek benim huyum degil.Imtihanlarimiz baska baska Rabbim kolay eylesin insallah...Dualariniza muhtacim opuyorum hepinizi
ne guzel yazdin cok sagol yuzumu guldurdun Allah razi olsun senden arkadasim amiin ecmain insarkadaşım lütfen kendini üzme hele de böyle duyarsız insanlar için uyarılmasına rağmen buldumcuk gibi tekrarlaması saçma. Rabbim tez zamanda önce hiç olmayanlara sonra bizlere versin inşallah benim bi tane olmasına rağmen etrafında ay ben yanyana otursam hamile kalıyorum diyen insanlar oluyor. Gülüyorum Allah akıl versin taşırkende büyütürkende sadece Allahın emanetine sahip çıkmaya çalışan aciz bir kuluz. Üzülme sakın hamile kalıcaksın doğuracaksın hatta 2 yıla kalmaz dışarıya çıkabilmek için 1 saat bakabilecek birini arayacak gözlerin inşallah
amin canim aminn allahim herkesin gonlune gore versinn ne olu fazla kafana takma serbest birak kendini birazcikk ugras bul kendinee caninsin benjmAllahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallahhh
Evet canım bitkisel ilaç adı agnucaston diye amin canım inşallahHmm bitkisel ilac dimi? A ile basliodu galiba bende bi ara icmistim simdi hatırladım sifa olsun insallah
Sağol kuzum evet çok ağır değil ama sızım sızım sızlıyor gece uyutmadı krem biraz rahatlatıyorBu arada gecmis olsun canim yanmissin Cok agir degil insallah
İnan aklımdan atmak istiyorum bu meseleyiamin canim aminn allahim herkesin gonlune gore versinn ne olu fazla kafana takma serbest birak kendini birazcikk ugras bul kendinee caninsin benjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?