Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

amİNN CANIMM YÜREĞİNE SAĞLIKK

Tamam kızlar bende herkese 150'şer okuyacağım inşallah perşembeye kadar bitirip okudum diye yazayım sizlere

GÜNDE OKUMANIZ GEREKEN SAYIYI SİZ BELİRLEYİN...
OKUYAN YANİ LİSTEYİ BİTİREN BİLDİRSİN BENDE PAYLAŞAYIM..

YOK CANIM ORASI ÖYLE TABİİ DE 60 KİŞİYE BUNU ANLATMAK VE İLETMEK AÇISINDAN DEDİM..
DUA SAYISI TOPLAYINCA FAZLA OLACAK UMARIM HERKES POZİTİF YAKLAŞIR..
ben hesapladığım gibi bayrama kadar bugünle beraber 7050 okuyacağım. kişi başı dua sayısı belli. herkesinkini Allah kabul etsin inş. bu mübarek ayın günün hürmetine.
amin.

portakales parlakkartanesininaski
kızlar bayramdan sonraki hafta 20-24 temmuz haftası tatilde olacağım. bu sürede yeni listeye başlarsanız benide yazabilirsiniz. ben girer dua sayısına bakarım. inş bu ay hepimiz için daha güzel sonuçlanır. benim adete az kaldı belirtiler de var, sanırım bu ayda olmayacak, zaten aşılama bile tutmayınca normal yoldan beklemiyorum artık.
hayaller başka zamana.
tşk.

İyi tatiller canım.
Her şeyin hayırlısı dilerim vakti tez zaman da gelir..
Belki tatilde gelir, belki dönüşte ama umarım tezinden çabuk gelir.
Sevgiler.

portakales sağol canım ilgilendiğin için.

Ramazanın son günlerini dilimzde dualarla bitireceğiz. Allah dualarımızı kabul etsin inşaallah. Arefe gecesine duaları bitirip hepimizi aklımızdan geçirip şöyle gümbür gümbür bir dua edelim. Gözyaşı ile süsleyelim. Rabimizle dertleşelim. Bayrama bu düşünceden rahatlamış ve Allah'a teslim olmuş olarak girelim. Allah bu teslimve tevekkülden kaynaklanan rahatlama duygusunu her hücremize yaşatsın inşaallah.

bugün ki arkadaşlara 150 şer okuyorum ayrıca bende perşembeye kadar listeyi inşallah tamamlayacağım,kandilimiz mübarek olsun kızlar

Ahh canım benim ne güzel dualar ve dilekler rabbimiz kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…