Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

İnşAllah bende başliyorum kalan herkes icin okumaya, bitirince bildirim yaparim kadir geceniz mubarek olsun rbbim hayirli istek ve dualarimizi kabul eylesin, bizleri evlatsizlik ile imtahan eylemesin

Bende basliyorum bitiririm insaallah Allah'in izniyle... dualar semada birlessin hepimiz mucizemizle dönelim bayramdan sonrasina... asil bayrami o zaman yasariz biz...inşallah

Kız sen beni aglatacaksin
İnşallah da sevinçten aglayacagimiz günler olsun inşallah hamis olup kucağınıza aldığımız günleri görürüz AMİNNNN insallahhhh bu gece ağlamak istiyorum rabbimiz den isteyeceğim kimsenin kucağı boş kalmasın her günümüzde mutlu musmutlu haberler alalım inşallah

150'şer okudum allah kabul etsin

askiminaskiyim BAHAR .......ve....... firdevscansu CANSU ......VE....... maya-2016 MERVE ......
@ayşeyiğit1453 AYŞE .......ve....... @damla2015 ÖZNUR ......VE....... oznur65 ÖZNUR ......

@MAJESTELERİ VE @KİMYAGER1508 DERYA için 150/150/150

Arkadaşların dualarını bitirdim allah kabul etsin inşallah. Listeden devam ediyorum bende 150 şer tane arefe günü bitirmiş olurum bilgi veririm inşallah. En sonda benimmm (((

canlar dogru mu anladim. arefe son gun. sıkıstiriyoruz toplamda 6.900 okuyacaguz dimi

Cok kisi yok aramizda ama yer degistireblrz canim

canim ozel hastanede ama oyle ektra bi ucreti yoktu Allah var kadin cok ilgili guler yuzlu demekki onunda elinden bu kadar geliyomus istanbulda degilim canm batmandayim ben buralarda bakayim bulabilecek miyim tup bebek dusuncesi bile korkutuyor beni ama ins tup bebek olursa tutar degisik korkular icerisindeyim rabbim hayirli kapilar acain hepimize

sagol canim Allah razi olsun canm rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin ins anneligi tadalim hayirlisiyla

Arkdalr bugun pek giremedim cenezamiz vardi yarinda misafilrm olcak ben okuyorum hergun 450adet optm sizleri

Bugun banada dua edin kizlar 2 gun sonra klomene baslicam ise yarasin, Rabbim dualarimizi kabul etsin bende bugun basladim bitirmeye calisiyorum dualari bu mubarek gun insallah gonlumuzdekini hakkimizda hayirli olarak tez zamanda bize nasip eder Rabbim.

Olur canım.
Ben liste sonuna kadar herkese okumuştum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…