@firdevscansu @prensess38
maya-2016 @fulya3535
@yavrukartalim @ME118
@sabis35 @egeli
@asilzade02 @ecrin87
@karacamdn @melisaya
Veson @gnc10
@687403_igt @eesell
@gamzeli es @rtv_seyda
@mybaby24 @Yuri83 nuriye
@tsefem28 @ankamir @poeek
@nurefsaniimmm_busra @aysemzumram @Ysminn
@Tilbe_ @mormenekse0101 @hllal
@aslii @avucdolusudua
@tulay_20 @SPELL42 @Avrenim
Kızlar yeni duaya katılacak mısınız???? Sizleri bekliyoruzzz.
Canım benim ben yazıyı gördüğüm için söyledim size kolay gelsin :)Haklisin bu listedeki bicok kisinin durumu belli degil ama örnek olsun diye yuklemistim siradaki arkadaslara haksızlık olmasin diye. Ama tabiki yine siz bilirsiniz yeniden bir liste hazirlanabilir tabi
Sıralamada hak geçmez canım neticede bir liste var ve sizleride oraya eklemiştik hatırlarsan, ama tabi siz bilirsiniz bende devam ediyorum bu arada...Etiketli bir liste bulayım ordan etiketliyeyim canım.Doğru söylüyorsun. Ben sadece sıralamada hak geçmesin diye tekrardan yapayım dedim.
Bence haksızlık olur , neticede aylardır listede olanlar bekleyenler var,istemeyenler zaten silinecekler aşşağıdakiler de yukarı çıkacak dolayısıyla. Bu arada yasemin biraz düzenlemiş sanırım listeyi ,evet zor ve özveri isteyen bir görev biz epey yürüttük ama şimdi müsait olmadığımız için yapamıyoruz. Her listeyi bi iki kişi bitirse ne güzel ilerler bi kişinin omuzlarına yük binmemiş olur. Seninde yüreğine sağlık kimse çıkmadı ilgilenmek için devraldın Allah gönlüne göre versin...Ben listeye talip olduğumda böyle başlamam gerektiğini bilmiyordum. Devam edemeyeceğini söyleyen çok kişi olduğu için de yeniden liste oluşturmaya başladım. Uzun zamandır takipçi olam biri yapsaydı daha sağlıklı olurdu tabi ki. Ama hak geçtiğini düşünürseniz ramdomdan rastgele sıralama yapabilirim. Ya da devralmak isteyen olursa devredebilirim.
Hayırlı olsun canım bizce gebesin :) 1000 i geçince keseni görüceksin inşallah.Canlar az evvel kan testi sonucuna baktım 364,8 sizce nasıl?
Allah razı olsun canım çok sağol:) Hani değer düşüyor falan deniliyor ya ondan öyle soruyorum nasıl diye,Hayırlı olsun canım bizce gebesin :) 1000 i geçince keseni görüceksin inşallah.
Canlar az evvel kan testi sonucuna baktım 364,8 sizce nasıl?
Canım Allah korusun inşallah öyle şeyler yaşanmaz o belli olmuyor ama değerin gayet güzel bence haftaya keseni görürsün inşallah. Beklemekten başka bişey gelmiyor insanın elinden, ben hala bekliyorumAllah razı olsun canım çok sağol:) Hani değer düşüyor falan deniliyor ya ondan öyle soruyorum nasıl diye,
Allah razı olsun canım ya çok çok sağol:) Rabbim buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah, Rabbim hepimizin yüzünü hayırlı salih saliha sağlıklı imanlı evlatlarla güldürsün inşallahtebriklerrrrr
hayırlı olsun :)
Allah razı olsun canım ya çok çok sağol:) Rabbim buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah, Rabbim hepimizin yüzünü hayırlı salih saliha sağlıklı imanlı evlatlarla güldürsün inşallahtebriklerrrrr
Amin canım âmin inşallah olmaz öyle bir şey, inşallah herkes yavrusunu sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alıp büyütür. İlkinden dolayı bu korkular var bende ama tahmin var çok şükür dua etmeye devam edicezCanım Allah korusun inşallah öyle şeyler yaşanmaz o belli olmuyor ama değerin gayet güzel bence haftaya keseni görürsün inşallah. Beklemekten başka bişey gelmiyor insanın elinden, ben hala bekliyorumAllah güzel günler göstersin hepimize, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...
Amin canım âmin inşallah olmaz öyle bir şey, inşallah herkes yavrusunu sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alıp büyütür. İlkinden dolayı bu korkular var bende ama Rabbim var çok şükür dua etmeye devam edicezCanım Allah korusun inşallah öyle şeyler yaşanmaz o belli olmuyor ama değerin gayet güzel bence haftaya keseni görürsün inşallah. Beklemekten başka bişey gelmiyor insanın elinden, ben hala bekliyorumAllah güzel günler göstersin hepimize, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...
Tamam cnm anladım. Sen de zaten devam edecekleri eklemişsin yanına.Canım ben dua Listemizi bulup yaptım bu sayfaya.
Dua gününe kadar gelip gelmeyeceklerden haber alıyoruz aynı zamanda yeni katılmak isteyenleri listenin altına ekliyoruz. Haksızlık olmasın diye.
Şimdi pazartesi kadar haber bekleriz. Haber vermeyenleri sileriz başlarız duaya.
Bugün anca şimdi girebildim.
@portakales de girememiş galiba yoksa o anlatırdı liste halini
bence değerin çok güzel canım, tekrardan tebriklerCanlar az evvel kan testi sonucuna baktım 364,8 sizce nasıl?
Maşallah gayet güzel canım. İnşallah 10 güne kadar keseui görürsün.Canlar az evvel kan testi sonucuna baktım 364,8 sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?