Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

"]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI 150 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

]...

arkadaşlarımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)
3=YASEMİN ..... ...... .. . . ........ . ..... devam
4=DAMLA_22........................ .. ..... Devam
5=TUBATESBİH....... .............. ..... Devam
6=DEBORAH26(özgen)
7=WHİTEROSE00
8=PORTAKALES(burcu)
9= CGPBAS DERYA
10=AYSEYIGIT1453(ayşe)...... .. ... Devam
11=DAMLA2015(öznur)
12=OZNUR65(öznur):........... ... Devam
13=ASKIMNASKIYIM(bahar)... Devam
14=FIRDEVSCANSUcansu)
15=IRMAK10(merve)
16=GAMZE42
17=MAJESTELERİ
18=KİMYAGER1508(derya)............ Devam
19=ZEYNEP0682(zeynep)........... ..... . . Devam
20=RAVZATUĞBA(tuğba)............... devam
21=BUDAGEÇRYAHU(makbule)...... devam
22=PAPYONKİLİKLİ...................... . Devam
23=SVD1910(hatice)................... .... Devam
24=MRYMOGZTRK(meryem)
25=PARLAKKARTANESİ(esra)..... .. Devam
26=YAVRUKARTALİM(MERVE)...... Devam
27=SABİS35(sabiha)
28=ASİLZADE02 (ayşe).................... Devam
29=KARACAMDN(medine)
30=VESON(tuğba)
31=687403_İGT(gülay)
32=FRDAA(ferda)................ ........ . Devam
33=AMİNAASYAEYMEN (hilal)
34=GAMZELİ ES(Gamze)
35=MYBABY24............................ .... Devam
36=TSEFEM28(tuğba)
37=NUREFSANİİMMM
38=TİLBE_
39=ASLİİİ1
40=TULAY_20
42=FULYA3535............................. Devam
43=ME118
44=EGELI
45=ECRIN87.................................. Devam
46=_LAVİN_.............................. ... Devam
47=MELİSAYA
48=GNC10(GONCA)
49=EESELL
50=RTV_SEYDA(ŞEYDA)
51=YURİ83 (nuriye)......................... Devam
52=ANKAMİR
53=AYŞEMZUMRAM (halime).... ... Devam
54=SPELL42
55=AVUCDOLUSUDUA (Berfin)
56=MORMENEKSE0101
57=ZEYNEB21.... ...................... Devam
58=VASFİYENUR
59=POEEK
60=HLLAL
61=AVRENİM..................... . .. .. DEVAM.
62=YSMİNN
63=BERA..................... .. .... ... ...DEVAM
64=BUSRACELİK3434.............. . DEVAM

LİSTE KİŞİ ALIMINA ACIKTIR

KİŞİ BAŞI DUA SAYISI ....... ADETTİR.

***GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR.

3 KİŞİYE KATILMADIKLARI İÇİN LİSTEDEN ÇIKARILIR...

****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZIÖNCEDEN ALINIZ...

[/QUOTE][/QUOTE]

Ben Katılmak istiyorum ne zaman başlıyoruz kaç tane günde kaç kişiye okunuyor

Haklisin bu listedeki bicok kisinin durumu belli degil ama örnek olsun diye yuklemistim siradaki arkadaslara haksızlık olmasin diye. Ama tabiki yine siz bilirsiniz yeniden bir liste hazirlanabilir tabi
Canım benim ben yazıyı gördüğüm için söyledim size kolay gelsin :)

Etiketli bir liste bulayım ordan etiketliyeyim canım.Doğru söylüyorsun. Ben sadece sıralamada hak geçmesin diye tekrardan yapayım dedim.
Sıralamada hak geçmez canım neticede bir liste var ve sizleride oraya eklemiştik hatırlarsan, ama tabi siz bilirsiniz bende devam ediyorum bu arada...

Bence haksızlık olur , neticede aylardır listede olanlar bekleyenler var,istemeyenler zaten silinecekler aşşağıdakiler de yukarı çıkacak dolayısıyla. Bu arada yasemin biraz düzenlemiş sanırım listeyi ,evet zor ve özveri isteyen bir görev biz epey yürüttük ama şimdi müsait olmadığımız için yapamıyoruz. Her listeyi bi iki kişi bitirse ne güzel ilerler bi kişinin omuzlarına yük binmemiş olur. Seninde yüreğine sağlık kimse çıkmadı ilgilenmek için devraldın Allah gönlüne göre versin...

Allah razı olsun canım çok sağol:) Hani değer düşüyor falan deniliyor ya ondan öyle soruyorum nasıl diye,
Canım Allah korusun inşallah öyle şeyler yaşanmaz o belli olmuyor ama değerin gayet güzel bence haftaya keseni görürsün inşallah. Beklemekten başka bişey gelmiyor insanın elinden, ben hala bekliyorum Allah güzel günler göstersin hepimize, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...

tebriklerrrrr
hayırlı olsun :)
Allah razı olsun canım ya çok çok sağol:) Rabbim buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah, Rabbim hepimizin yüzünü hayırlı salih saliha sağlıklı imanlı evlatlarla güldürsün inşallah

tebriklerrrrr
Allah razı olsun canım ya çok çok sağol:) Rabbim buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah, Rabbim hepimizin yüzünü hayırlı salih saliha sağlıklı imanlı evlatlarla güldürsün inşallah

tebriklerrrrr

Amin canım âmin inşallah olmaz öyle bir şey, inşallah herkes yavrusunu sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alıp büyütür. İlkinden dolayı bu korkular var bende ama tahmin var çok şükür dua etmeye devam edicez

Amin canım âmin inşallah olmaz öyle bir şey, inşallah herkes yavrusunu sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alıp büyütür. İlkinden dolayı bu korkular var bende ama Rabbim var çok şükür dua etmeye devam edicez

Tamam cnm anladım. Sen de zaten devam edecekleri eklemişsin yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…