- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Bence gayet iyi canim masallah 2 gunde sonra 2 kat artar haftayada minigi görürsun Rabbimin izniyle :)Canlar az evvel kan testi sonucuna baktım 364,8 sizce nasıl?
yeni listede bende olmak istiyorum kızlar.@firdevscansu @prensess38
maya-2016 @fulya3535
@yavrukartalim @ME118
@sabis35 @egeli
@asilzade02 @ecrin87
elvin33 @melisaya
@Veson @gnc10
@687403_igt @eesell
@gamzeli es @rtv_seyda
@mybaby24 @Yuri83 nuriye
@tsefem28 @ankamir @poeek
@nurefsaniimmm_busra @aysemzumram @Ysminn
@Tilbe_ @mormenekse0101 @hllal
@aslii @avucdolusudua
@tulay_20 @SPELL42 @Avrenim
Kızlar yeni duaya katılacak mısınız???? Sizleri bekliyoruzzz.
Ekledimmmmyeni listede bende olmak istiyorum kızlar.
Bence haksızlık olur , neticede aylardır listede olanlar bekleyenler var,istemeyenler zaten silinecekler aşşağıdakiler de yukarı çıkacak dolayısıyla. Bu arada yasemin biraz düzenlemiş sanırım listeyi ,evet zor ve özveri isteyen bir görev biz epey yürüttük ama şimdi müsait olmadığımız için yapamıyoruz. Her listeyi bi iki kişi bitirse ne güzel ilerler bi kişinin omuzlarına yük binmemiş olur. Seninde yüreğine sağlık kimse çıkmadı ilgilenmek için devraldın Allah gönlüne göre versin...
Allah razı olsun canım ya çok çok sağol:) Rabbim buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah, Rabbim hepimizin yüzünü hayırlı salih saliha sağlıklı imanlı evlatlarla güldürsün inşallah
tebrikler canımm.. gözünüz aydııın :)))))))))))))))))))))))))Canlar az evvel kan testi sonucuna baktım 364,8 sizce nasıl?
Kızlar embie den haber var mı?:) yarn sabah adet olmazsam yapıp testi yazacagım.
Çok çok sağol canım ya Allah razı olsun, Rabbim en hayırlı şekilde sizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamandabence değerin çok güzel canım, tekrardan tebriklerrabbim güzel bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallaahh
Çok çok sağol canım ya Allah razı olsun, Rabbim en hayırlı şekilde sizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamandabence değerin çok güzel canım, tekrardan tebriklerrabbim güzel bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallaahh
Canım hamileliğini kutlarım.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. Sağlıklı bir gebelik sonrası hayırlı sağlıklı bir evladın olsun..Canlar az evvel kan testi sonucuna baktım 364,8 sizce nasıl?
Çok çok sağol canım Allah razı olsun :)Bence gayet iyi canim masallah 2 gunde sonra 2 kat artar haftayada minigi görürsun Rabbimin izniyle :)
Çok çok sağol canım Allah razı olsun :)Bence gayet iyi canim masallah 2 gunde sonra 2 kat artar haftayada minigi görürsun Rabbimin izniyle :)
Canım olur mu el birliğiyle yapılır sonra düze çıkıldı mı oturuyor kolaylaşır, ilk zaman karışık oluyor korkma herkes hevesle dua alıyor hızlı hızlı, hatta bikaç kişilik. Kaçırıyosun, arıyosun, dönüyosun, bunalıyosun sonra ya dua sayısına bölünür yada az çok kaçar alıncağı belli olur rutine oturur.Acemilik naparsınBilemedim yöntemini. Ama toparladı sağolsun benim durumu yasemin sağolsunn.
Amin canım âmin inşallahinşallah canm inşallah herkes sağlıklı bi hamilelik geçirip alır kucaklarına miniklerini
Canım gözünaydınCanlar az evvel kan testi sonucuna baktım 364,8 sizce nasıl?
Çok çok çok sağol canım Allah binlerce kez razı olsun inşallah, Rabbim istersem herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıylatebrikler canımm.. gözünüz aydııın :)))))))))))))))))))))))))
Evet canım kusura bakma biraz geç girdim dün. Yetişemedim sana. Geç oldu anlatmamTamam cnm anladım. Sen de zaten devam edecekleri eklemişsin yanına.
Amin canım âmin çok çok sağol Allah razı olsun. Rabbim istersem herkese ve buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahGünaydın kızlar...
Dilerim hepinize şeker tadında bir bayram olmuştur..
Çocuksuz bir hayatı kabullenmem gerektiğini düşünüyorum artık..
Kendi adıma çok mücadeleler verdim ve yoruldum.. Psikolojik açıdan toplanabilmek için dua etmekten bile uzak kalmak istiyorum.. Anlarımı yaşamayı tekrar öğrenmem gerek..
O yüzden duaya katılamayacağım..
Kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa özür dilerim..
Hepiniz hakkınızı helal edin..
Dilerim sizler için ettiğim dualar kabul olmuştur..
Sağlıcakla kalın...
Canım hamileliğini kutlarım.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. Sağlıklı bir gebelik sonrası hayırlı sağlıklı bir evladın olsun..
Darisi isteyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah..
Çok çok sağol canım Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. 15 ay oldu evleneli bu ikinci gebeliğim ilki düşükle sonlandı. Yaklaşık 10 aydır istiyorduk canımCanım gözünaydın
İlk sayfaya ismini ekliyordrazdan.
Nekadarlık evliydin canım ne kadar zamandır bebiş istiyordunuz.
Darısı bize inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?