Ağrım yok şok şükür canım,Dediğin gibi sadece yemek, tuvalet,namaz için kalkıyorum,bende jel kullanıyorum ama iğne filan vermedi bana,şimdi geçtimi senin, benim kanama Bebeğin tutunduğu yerdeymişKalp atisini duymadan bendede olmustu.Kese altinda hafif kanama var demisti doktorum.Gebeligin basindan beri prosgetani jel olarak kullandım + kanama olunca igne verildi.Bol bol dinlen yemek ve tuvalet disinda kalkmamaya calis.Ve cok su ic canim bisey olmaz Allah in izniyle.Agrin varmi?
CNim bendede kan odağı var. JEL kullanıyorum su anda. Dikkat etmeye çalışıyorum ama tekim evdeAğrım yok şok şükür canım,Dediğin gibi sadece yemek, tuvalet,namaz için kalkıyorum,bende jel kullanıyorum ama iğne filan vermedi bana,şimdi geçtimi senin, benim kanama Bebeğin tutunduğu yerdeymiş
İyiyim canımSen nasilsin canim nasil gecti bayram iyisin insallah
Bnde ondan yanayim ama herkes yapar mi bilemem. Benim icin sorun yok. Her türlü uyarimCANLAR BİR ÖNERİM VAR BENCE DAHA MANTIKLI OLUR VE BIR KAC KİŞİNİN ÜSTÜNE YIKILMAMIS OLUR SORUMLULUK.
herkes aldığı duayi listeyi yanitla yaparak kendi adinin yanina yazip paylaşalım boyleyece tek tek alanlari bulup yazmaya gerek kalmaz diye düşünüyorum
Canm 2. Yada 3. Gun çağırıyor dr genelde. Bu arada ben hala adet olmadim. Suan samsundayim gonalf in yada hava degisiklignden gecikio olabilir mi acabaCanlarim batima 3gun kaldi allahim hayirlisini versinn bugunde test yaptim ama negatifti ama sonradan silik cizgi gordum gibi oldum neyse sevinmedim umutlanmadimm ;( hemen pazartesi gunune hastalimin 4gunu icin dr randevu aldim tekrardan hormon testi yaptircam ama aklima takin hastaligin 4gunu gitsem sonuc alirmiyim hormonlarim icin
Senin esin zor ikna olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Testi vermeden önce druna sor istersen. Antibiyotik bi cok seyi etkiler genelde. Gec olsun ama saglam olsun. Sen bilirsin tabi yinede.Kızlar benim hala tatılım devam ediyor ama eşim hasta oldu ilaç kullanıyor tatil donusu sperm testi verecekti etkilermi acaba spermleri eşi test yaptiripta bilgisi olan varmı
Tatil donusu adetim geleceği için testi hemen vermesi lazim ki iğne tedavisine başlayalım
Canım sen iyne tedavisimi oldun buay ne kullandınCanm 2. Yada 3. Gun çağırıyor dr genelde. Bu arada ben hala adet olmadim. Suan samsundayim gonalf in yada hava degisiklignden gecikio olabilir mi acaba
Ben 12 haziranda gonalf ve catlatma ignesi ile asilama oldum ama 24 haziranda adet oldum sonuc negatfti. Adet belirtim var ama hala olmadı hava degisikligi mi ilactan mi bilemedimCanım sen iyne tedavisimi oldun buay ne kullandın
Aynen öyle eşim uç ayda ikna oldu test bosa gitmesinde biray daha beklerim antibiyotik kullanmıyor alerji hapı soğuk algınlığı astım fis fisindan burun spreyi solunum yolları için şurup adam tıkandı ateşlendi bu halde test zaten veremez buay da dualarla bekliyecegim minigini hayırlısı allahtanSenin esin zor ikna olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Testi vermeden önce druna sor istersen. Antibiyotik bi cok seyi etkiler genelde. Gec olsun ama saglam olsun. Sen bilirsin tabi yinede.
Doktor banada iyne tedavisi dedi normal ilişki önerdi bende yumurta tembelliği var senin durumun neydi canımBen 12 haziranda gonalf ve catlatma ignesi ile asilama oldum ama 24 haziranda adet oldum sonuc negatfti. Adet belirtim var ama hala olmadı hava degisikligi mi ilactan mi bilemedim
Hep dua ediyoruz zaten. Bayramda uzun zamandir görmediğim herkesin ilk sorusu bebekti. Cogu zaman aglamamak icin zor tuttum kendimi. Olmayacağına kendimi hazirlasam iyi olacak galiba.Aynen öyle eşim uç ayda ikna oldu test bosa gitmesinde biray daha beklerim antibiyotik kullanmıyor alerji hapı soğuk algınlığı astım fis fisindan burun spreyi solunum yolları için şurup adam tıkandı ateşlendi bu halde test zaten veremez buay da dualarla bekliyecegim minigini hayırlısı allahtan
Canım benim samsunun neresinde sin cuma günü bizde çarşamba ya gideceğiz şuan giresundayim kyin validem giresunlu eşim Samsunlu cumartesi de donusumuz İstanbulCanm 2. Yada 3. Gun çağırıyor dr genelde. Bu arada ben hala adet olmadim. Suan samsundayim gonalf in yada hava degisiklignden gecikio olabilir mi acaba
Canim iyi aksamlar listeye benide ekleyebilirmisiniz. Bayramda memleketteydim bugunde is yerinde kafami kaldiramadim gun icinde yazamadım. Herkesin dualari kabul olsun Rabbim gonlumuze gore versin ins. Adet oldum bekliyordum zaten 3.gunumdeyim bugun. Bakalim bu ay ilk kez sogan kurunu deneyecegim@firdevscansu @prensess38
@IRMAK10 @fulya3535
@yavrukartalim @ME118
@sabis35egeli
@asilzade02 @ecrin87
@karacamdn @melisaya
@Veson @gnc10
@687403_igt @eesell
@gamzeli es @rtv_seyda
@mybaby24 @Yuri83 nuriye
@tsefem28 @ankamir @poeek
@nurefsaniimmm_busra @aysemzumram @Ysminn
@Tilbe_ @mormenekse0101 @hllal
@aslii @avucdolusudua
@tulay_20 @SPELL42 @Avrenim
Kızlar yeni duaya katılacak mısınız???? Sizleri bekliyoruzzz.
Benimki sebepsz gibi bi takim sikintilar var ama tam olarak engel degil. Ama bebekte yok 20 ay oldu. Gecen ayda ilk aşılama oldu ama negatifti bakalim kismetDoktor banada iyne tedavisi dedi normal ilişki önerdi bende yumurta tembelliği var senin durumun neydi canım
Oo maşallah ailecek karadeniz. Merkezdeym ben suan. Bnde kocaelinde oturuyorum amcama geldim buraya.Canım benim samsunun neresinde sin cuma günü bizde çarşamba ya gideceğiz şuan giresundayim kyin validem giresunlu eşim Samsunlu cumartesi de donusumuz İstanbul
İstanbul da oturuyorum ben ,ben kendimde bartinliyim
Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah inşallah da sağlığıyla hayirlisiyla gelsin minigin rabbimiz yeterki ol desin inşallah da der tez zamanda hamis haberleri ni alırız sendenBenimki sebepsz gibi bi takim sikintilar var ama tam olarak engel degil. Ama bebekte yok 20 ay oldu. Gecen ayda ilk aşılama oldu ama negatifti bakalim kismet
Listenin son hali oluşunca ve dua sayımız belirlenince listeyi kaydedip günlük okuyabilirsin canım.kizlar bu aralar misafirim var . ben yeni listeyi takip edemeyecem galiba. hergun bildirmesem bana liste sonuna kadar yazsaniz olur mu. okuyacagim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?