Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım haklısın ama nasıl atacam bu bebek stresini bilmiyorum
İnan yoruldum bana görev gibi geliyo

tatlım takip edemedim hastane rapor işleriyle ugrasıyorum ben takip edmiycem sanırım güzel oluyodu aslında tüp bebege basladık canım ilğilenen arkadas olursa sevinirim
Anladım canım hadi tüp bebekle yüzün güler inşallah.
Başka biri sorarsa ona veririz yoksa olmasada olur

Çok iyi yapmışsın canım tek geçmezdi bayram.
Kafamdan atmaya çalışıyorum canım
Dualarını eksik etme ne olur

Canım ben jel olarak alıyormuşum progestanı, tüp bebek olduğu için baştan beri kullanıyorum bunu zaten,inşallah bende atlatırım

Tek başına olunca her işi yapıyorum ben canım hiç dikkat etmiyorum, o Yüzden anneme geldim hiç kaldırmıyor beni sağolsun ama ben çok korktum inşallah geçici birşeydir bu, Bebeğin kalp atışları da etkilenmiş sanırım, sende oldumu öyle bişey

Allah razı olsun annelerden. benimki yanımda değil teyzem rahatsız kanser hastası onun yanında..
bende olmadı canım. dikkat et kendine, bol su iç, ayaklarını yukarı doğru kaldır. eğilirsen dikkat et. inşallah geçicek inşalalh

Ayni durumu yaşadım esim ameliyat olmustu antibiyotik kullandi doktora gosterdim sorun degil etkilemez dedi ama asilamam tutmadi bilmiyorum sebep ilacmiki bilemedim. Stresli bi dönemde aşılama oldu.
Sence buay beklesekmi biz zaten zor ikna ettim esimi iyileşince yaptirsa önümüzdeki ayami kalsa bukadar bekledim hayırlısı allahtan rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah amin inşallah

Lavin ben devam etmicem canim bi süre uzaklaşmak istiyorum rabbim hepimizi tez zamanda guldursun ara ara girer bakarim ne yapiyosunuz diye allah razı olsun hepinizden dualarimiz kabul olur inşaallah

Tup bebek yaptiran arkadaslar lekelenmeniz oldu mu pembe akinti falan..Benim hic olmadi stres yapiyrm kendi kendime...Transferimin 5.gunu bugun...Ne gibi belirtileriniz olmustu

Tesekkur ederim lavin pazartrsi basliyo demi canim bana da baslayinca ozel mesaj atar misin allah razi olsun canin cok saoll :)

bende cekeyim lavin ne için okunur bu, başka varmı?

Düşük tehlikesi olanların okuması gereken bir esma. Hatta şöyle bir uygulaması da var:

Eşin işaret parmağını karnına koyup 99 kere 'Ya Mubdi' esması çekecek.

Ben gebe kalırsam yapmak istiyorum. İnşallah sizin bebiklerinize hiçbir şey olmayacak.

Daha önce listeyi yöneten arkadaşlar pratik olup olmayacağını daha iyi değerlendirir diye düşünüyorum. Bakalım onların da fikrini bekleyeceğim.
Canım çok güzel fikir ama herkes yapmıyor yda yapamıyor maalesef, hergün girmeyenlerde var o yüzden liste takibi yapıcak biri lazım ama fikir güzel biz öncedende diyorduk okuyup yapabilen yapsın seninde yükün hafifler.

Ben de herkesin yapabileceğinden şüpheliyim açıkçası. Aslında her okuyan, duasını alan benim adımı etiketlese gözden kaçırma riski de ortadan kalkar. O bile bayağı kolaylık olur.

kızlarrr benimde 2 gündür pembe akıntım oldu dr çok önemli değil dedi ama rapor verdi,kalp atışınıda duymadık daha banada dua edin olurmu...

Canım ben jel olarak alıyormuşum progestanı, tüp bebek olduğu için baştan beri kullanıyorum bunu zaten,inşallah bende atlatırım
Crinonmu bende kullanmistim...
Insallah bebegin seninledir canim korkma

kızlarrr benimde 2 gündür pembe akıntım oldu dr çok önemli değil dedi ama rapor verdi,kalp atışınıda duymadık daha banada dua edin olurmu...
Dinlen tatlim sivi almayi ihmal etme susamasanda icmeye calis duam seninle bisey olmaz Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…