- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Dogru diyosun ablacim insallah bende su bunalmdan kurtulurum tez zamanda beni gectim bebege yazikSağol canim. Zor biliyorum ama ruh halini duzeltmeye calis. Ma
Lum bebek bekliyorsun
Allah razi olsun arkadasimmm sagolOkudum canım Rabbim hepsini korusun amin
Amim ablacim kizlarindanda Allah razi olsunAdetli olduğum için okuyamayacagim ama bol bol dua edip kızlarıma okutacagim allahım kabul etsin polis asker vatandaşlarımızı korusun inşallah AMİNNNN insallahhhh
Sagol kuzum tesekkur ederimVanım yarın giremeyebilirîm ilk üç arkadaşım için 100/100/100 okudum Allah kabul etsin înşallah
canım Rabbim eşini ve tüm askerleri korusun înşallah düşmana fırsat vermesin. Hepimiz bebek kaygımız için dua ediyoruz arkasından birde askerlerimiz için okuruz
Sanırım dün listenin eski halini kopyalamışsın canımListe siralamasi degisiyomu surekli dun.aksam telefonuma kopyaldim zeynep in.yerin tubami
Aaaa ablacım çok üzüldümCanım benim amcam 11/12 arası vefat ettiğinin haberini aldım beni unutmazsin eklersin bugün çıkıyoruz yola dondugumde günlük yine alırım
Aslında bugün başladık duaya. Ama hemen bugün listedeki 3 arkadaşımıza dua okuyacaksan alabilirim listeye.Sa arkadaslar bende katılmak istiyorum. Ne zaman kaç kere okuyacagım? Allah isteyen herkese nasip etsin hatyırlı evlatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?