en sonada yazabilrsn canım ya kimsenn hakkına girmek istemem okurum tabiki hemen. 100er adet okuyoruz sanırım.Dün de cevap alamayınca silmek zorunda kaldım. Eski sıran neresiydi bulabilirsem bugünkü arkadaşlara okumak şartıyla alabilirim.
Canım benim naptin nerelerdeydin bayramda ben samsun giresun ordu gezdim cuma gecesi döndüm bende görmedim seni uzulmustum açıkçası allahım dualarimizi kabul etsin miniklerimiz nasip olsunen sonada yazabilrsn canım ya kimsenn hakkına girmek istemem okurum tabiki hemen. 100er adet okuyoruz sanırım.
hoşbudum canım aklımda hep burası dua ama memlekete gidince internete giremedim gelirkende kuzenim ve arkadaşı geldiler benimle onalrı gezdrdm bi türlü fırsat bulamadım bugün gitttiler bende girdim işte hemen allahtan yeni başlamşsnz bu arada yine adety oldum tabiki bebek işini eylüle kadar ertelmeye karar verdk.eylülde tatile gidicez ben artık çok bunaldımda eşime düzgünce tatilimizide yapalm artk aşılama ilaç tüp ne olacaksa adamakıllı bi doktora giderek gerekeni yapalım diye karar verdk rabbim hakkımzda hayırlısını versnCanım benim hoşgeldin bende merak ediyordum seni bugün ilk arkadaşlarin duası mutlaka eklerlerler lavin i alıntı yap görsün mj inşallah devam edersin canım arkadaşım
amiiiinn canım inşallah uzak yere gitmedim ama işte bilgisayar açmaya fırsat olamdıCanım benim naptin nerelerdeydin bayramda ben samsun giresun ordu gezdim cuma gecesi döndüm bende görmedim seni uzulmustum açıkçası allahım dualarimizi kabul etsin miniklerimiz nasip olsun
İyi dusunmussun canım aklından cikarirsin belki minigin nasip olur gelir inşallah bende adetliyim şuanda sperm testi veremedi eşim kısmet olmadı tatil derken eşim hasta oldu test kaldı benimde adetin ikinci gunu söküldükten sonra bak tedavi kısmet olmayacakmis bu akşam bartina memlekete gidiyorum amcam vefat etti kanser hastasiydi amcacigim bugün 11/12 gibi ölüm haberini aldım kızlarımla cenazeye köye gidiyorum döndüğümde eşim testi verir inşallah önümüzdeki aya kaldı anlayacağınız iyne trdavim kısmet olmadı geç olsun hayirlisiyla olur inşallah hayırlısı allahtan inşallah sende aynı ayda hamis oluruzhoşbudum canım aklımda hep burası dua ama memlekete gidince internete giremedim gelirkende kuzenim ve arkadaşı geldiler benimle onalrı gezdrdm bi türlü fırsat bulamadım bugün gitttiler bende girdim işte hemen allahtan yeni başlamşsnz bu arada yine adety oldum tabiki bebek işini eylüle kadar ertelmeye karar verdk.eylülde tatile gidicez ben artık çok bunaldımda eşime düzgünce tatilimizide yapalm artk aşılama ilaç tüp ne olacaksa adamakıllı bi doktora giderek gerekeni yapalım diye karar verdk rabbim hakkımzda hayırlısını versn
amiin canım başınız sağolsun allah sabır versin inşallah sizlere uzun ömürler versn.nasip artık ne diyim ki inşallah olurİyi dusunmussun canım aklından cikarirsin belki minigin nasip olur gelir inşallah bende adetliyim şuanda sperm testi veremedi eşim kısmet olmadı tatil derken eşim hasta oldu test kaldı benimde adetin ikinci gunu söküldükten sonra bak tedavi kısmet olmayacakmis bu akşam bartina memlekete gidiyorum amcam vefat etti kanser hastasiydi amcacigim bugün 11/12 gibi ölüm haberini aldım kızlarımla cenazeye köye gidiyorum döndüğümde eşim testi verir inşallah önümüzdeki aya kaldı anlayacağınız iyne trdavim kısmet olmadı geç olsun hayirlisiyla olur inşallah hayırlısı allahtan inşallah sende aynı ayda hamis oluruz
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh
Önemli olan belli bir sayıya ulaşmak değil, olabildiğince birbirimize dua okumak olduğunu düşündüğümüz için artık belli bir sayıya tamamlamıyoruz canım.Ben sabah boyle bir msj atmistim sanirim gozden kacmis
Canım bugün kontrol için gittim giremedim kusura bakmayın akşam okurum gün bitmedi.bu arada bugün tek yumurta ikizi Olduğunu öğrendim ancak birinin kalbi atmıyor,diğeri de yavaş atıyor,durumlar iyi görünmüyorKIZLAR GÜN BİTTİ DUALARINIZI ALMADINIZ HALA???
@Deborah26 (ÖZGEN)
tanem87
@buda gecer ya hu GEÇERYAHu (MAKBULE)......
@svd1910 (HATİCE) ............... ....
@karacamdn (medine).. .......
@AMİNAASYAEYMEN (hilal)........
@gamzeli es (Gamze)................
@Tilbe_ ................................
@fulya3535 ...........................
@ME118 .....................................
@Yuri83 nuriye (nuriye)......................
vesselam_ (halime).... ...
@vasfiyenur
@_Bera_
@busracelik3434
@qelebeq33 33 (hatice)
@Faltasi .....................
@immortal98 .............................
@edaasya ..................................
@zakkumcicek .........................
@hsnks .....................................
@Mmihrimah ...........................
Geceye varmadan hatırlatmak istedim canım. Rabbim ikisini de sana bağışlasın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mucizesini yavrularına göstersin.Canım bugün kontrol için gittim giremedim kusura bakmayın akşam okurum gün bitmedi.bu arada bugün tek yumurta ikizi Olduğunu öğrendim ancak birinin kalbi atmıyor,diğeri de yavaş atıyor,durumlar iyi görünmüyor
Ah canım grubun tadiydin sen Rabbim yine dualar da buluştursun inşaAllah. .. ben de yokum bu seferkindeGünaydın kızlar...
Dilerim hepinize şeker tadında bir bayram olmuştur..
Çocuksuz bir hayatı kabullenmem gerektiğini düşünüyorum artık..
Kendi adıma çok mücadeleler verdim ve yoruldum.. Psikolojik açıdan toplanabilmek için dua etmekten bile uzak kalmak istiyorum.. Anlarımı yaşamayı tekrar öğrenmem gerek..
O yüzden duaya katılamayacağım..
Kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa özür dilerim..
Hepiniz hakkınızı helal edin..
Dilerim sizler için ettiğim dualar kabul olmuştur..
Sağlıcakla kalın...
Canım hamileliğini kutlarım.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. Sağlıklı bir gebelik sonrası hayırlı sağlıklı bir evladın olsun..
Darisi isteyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah..
Canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur. Dua et bol bol. Stresten uzak dur.Canım bugün kontrol için gittim giremedim kusura bakmayın akşam okurum gün bitmedi.bu arada bugün tek yumurta ikizi Olduğunu öğrendim ancak birinin kalbi atmıyor,diğeri de yavaş atıyor,durumlar iyi görünmüyor
Başınız sagolsun canim. Allah rahmet eylesin.sizlerede sabır versın kuzumCanım benim amcam 11/12 arası vefat ettiğinin haberini aldım beni unutmazsin eklersin bugün çıkıyoruz yola dondugumde günlük yine alırım
Insallah kavusursun hayırlısıylaCanım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur. Dua et bol bol. Stresten uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?