Evet canım söylemen gerekiyor.Bugunku Duami ikinci 3 arkadaş için alıyorum 100/100/100 allah kabul etsin
Amin canim tez zamnda haber alirsn insKızlar benim duam bitmiş.
Hepinizden Allah razı olsun.
Dün siz bana dua ederken bende namazlarımın arkasından;
Allah'ım arkadaşlarım bugün bana dua ediyor onların ağzından çıkan duaları günahsız ağızdan çıkan dua yerine koy kabul eyle, onlarında ne duası varsa tez zamanda hayırlı bir şekilde gerçekleştir diye dua ettim.
Allah kabul etsin inşallah.
Bugünkü kızlarada duamı aldım P PembePaltolu
Rabbim hayırlısını versinP PembePaltolu bana da yazabilirsin tatlım 100/100/100
hamile hatunlar moralinizi bozmayın, Rabbim bunu verdiyse hayırlısı ile tamamına da erdirir inş.
ben hiç hamile bile kalamadım henüz
Amin inşallahAmin canim tez zamnda haber alirsn ins
hayirli hamilelik isteyin canim bende hep nasil bir duygu iste olsa ailelerle boyle haber vercem felan diyip hayeller kuruyodum mart ayind hamile oldugumu ogrendim ve uc gun sonra dusuk yaptimRabbim hayırlısını versin
Bende bi kere bile hamile kalamadım.
Acaba nasıl bişey hamilelik
Merakla hasretle duayla bekliyorum mucize mi
bizde seni optuk burcucum ayrıca iyi olduğunu bilmek bizleri mutlu etti arada yaz böyle merakta bırakma bizi kızKızlarr merhabaa...
Hepinize kocaman sevgiler...
Rabbim dualarınızı kabul etsin...
Umarım hepiniz iyisinizdir arada bakıyorum ama çok yorumlayamıyorum, muhabbetlere dahil olamıyorum..
Ama hep aklımda ve gönlümdesiniz..
Biraz bel ağrılarım çoğaldı c.tesi doktor yolu gözüktü..
Şimdiden 1,5kg da verdim artık darısı 10kg umun başına ...
Biraz sıyrılmak bebekten iyi geliyor çok ihmal ettim ruhumu ve bedenimi..
Hepinizi kocamannnnnnn öperimmm
Çok güzel tesbit olur canım böylelikle kızlar anlarlar görüp görmediğiniÖNEMLİ:SAYFALAR İLERLEDİKÇE GÖZÜMDEN KAÇAN MESAJLAR OLABİLİYOR. DUA BİLDİRİM MESAJINI GÖRDÜKLERİMİ MUTLAKA BEĞENİYORUM. BÖYLECE SİZİN DUANIZI GÖRÜP GÖRMEDİĞİMİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. EĞER BEĞENMEMİŞSEM GÖRMEMİŞİMDİR, LÜTFEN BÖYLE DURUMLARDA TEKRAR YAZIN BANA.
Allah razı olsun canım teşekkür ederimD Deborah26 ozgenim canim allahim bebeginede sanada saglik versin bu duada olmamna cok sevindim senin kalbinden cikan duaya vesile olmak cok guzelwhiterose00 canim bnm dua arkadasim allahim kucaklarini bos birakmasinn buduada olmaniz bana mutluk verdi @Cgpbas Derya allahimm gobusunu kucagini bos birakmasin canimcigim duami aldimm bn inani fazla fazla okuyorum dualarimi ya se min canim bnm dun size fazla okudum duami damla_22 tubatesbih allahimm dualrimiz kabul eylesin inanclarimiz hic eksilmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?