- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Allah yar yardimcin olsun canimGünaydın kızlar. Bugün transfer yapılacak, dua edin canlar sımsıkı tutunsun
Hayirlisi ile sana tutunurlar inşallah canimBüyük ihtimal kalbi durur dedi,haftaya pazartesi gidicez bakalım hayırlısı
Sağ olasın canım benim.tek embriyo transferi yapılacak ama :)whiterose00 Senin içinde duamı ettim tatlış inşallah sımsıkı tutunurlar sağlıklı bebişler olurlar, niyeyse içimden tek değil gibi geldi
Ama neden öyle geldiler bana :) Bellimi olur bu işler annesi demekki sonradan 1 tane daha olacakSağ olasın canım benim.tek embriyo transferi yapılacak ama :)
aminnnn cnmmm inşallahAllah razı olsun canım benim bizde yolda gidiyoruz elimizden geldigince destek olmaya çalışıyoruz amcamın kızlarına köyde Yengem var hasta onun açısına nasıl dayanırim bilmiyorum .. 3 buçuk ay önce babacigim vefat etti ben hala ona inanamazken teselliyi arayacağım amcamı kaybettim allahım ailesine de bizede sabır versin ablalarimla benim acimiz tazelendi ...teselliyi ben sizlerle duamizi okurken buluyorum iyiki varsiniz rabbimiz dualarimizi kabul etsin inşallah miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
canım inş güzel haberler alırız, Allahm ol dedikten sonra. hayırlısı ile nasip eder Rabbim inş.Ilk tüp bebek denemem canım, dün tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik, ama birinin kalbi atmıyor diğeri de etkilenmiş umudum kalmadı, hayırlısı Allahtan
Sorun değil ben biraz hızlanıp önden gitmek istiyorum bu şekilde okurum artık çıkanlar olursa onlara da okumuş olurum sorun yok yani fazla dua zarar gelmezEvet canım ama listeden çıkan oluyor günlük dua almadığı için, yani ekleme olmaz ama çıkan olabilir.
cnmm insallah tutunurlar bende tüp tedavisindeyim banada tek yerlestireceklek ama tek yumurta ikizide olabılıyoSağ olasın canım benim.tek embriyo transferi yapılacak ama :)
Amiiiiinnnn insaallah canimP PembePaltolu canım bugünkü dualarımı okudum.
D Deborah26 canım sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı,whiterose00 canım bugünkü transferinin çok iyi geçmesini ve meleğinin yada meleklerinin sana sımsıkı tutunması, Kuzu_mm tatlım tez vakitte hamile haberini almayı,
Rabbim sizlere nasip etsin inşaallaahh
Ben şeklini bilmiyorum ki canım.eğri derken nasıl bişey ki doktorum banada hafif içe dönük kalp şekline benziyo dedi ama sakıncalı bir durum değil başka bir dr. söyler o söylememişti dersin diye söylüyorum dedi aaa oda engelmidir yaaa inş. değildir.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?