- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Cnm inşallah kısa zamanda bebegini kucagına alırsın. Özellikle hamilelerin dualarına ihtiyacımız var. Allahım tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın. AminYa yanlış yazmışım. Kalkmiyordum yazmak istemiştim.
Sende sagol
Ay inşallah abla hadi inşallah oluryaCanım benim yüz üstü yatırdı beni belimi ovdu sonra çekti yakı yapıştırdı
Bana dediki damarlar eşim korunduğu için krecleme olmuş tıkanmış dedi beş yıldır eşim korunuyordu kadinin dediği doğru olabilir yanı adet olunca gel dedi kavonozla bitki verecekmis bende bilmiyorum asitli tuzlu yeme içme dedi işte Dediklerimi yaparsan inşallah olur dedi hayirliysa olsun inşallah canım benim rabbimiz hayırlı kılsın miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
Adet günüm cuma yada cumartesi valla bende merakla umutla duayla Sabırla bekliyorum inşallah oluryayıllardır 26 günde bir adet olurum tüpten sonra 28-21-22 falan diye gitti hep. Bilemiyorum canım belkide sıcaktandır sen ne zaman adet olucaksın merak ediyorum ebenin söylediklerinden dolayı bu ay mı diğer ay mı hamile kalıcaksın diye Allah hemen verir inşallah
Canım çok üzüldüm metanetli ol,bende de durumlar iyi değil. Allahımın vardır bizim için bi düşündüğü elden ne gelir. Allahım içindeki sıkıntıyı dağıtsın, üzüntünü tez zamanda geçirsin sana güç versin. Çok güzel günler göreceğiz inşallah dualarım seninle...Merhaba kızlar maalesef bebeklerimin kalp atışı durmuş bugün kürtaj oluyorumdün duasını okumadığım arkadaşlar Hakkınızı helal edin,bugünküleri de okuyamam ama en kısa zamanda telafi edicem.
Canm cok uzuldum.allah yardimcin olsun acin buyuk anliyorum seni.ayni seyi yasadim bende.allah sabir versin.insallah en kisa zamanda tekrar kavusursun bebegine.Merhaba kızlar maalesef bebeklerimin kalp atışı durmuş bugün kürtaj oluyorumdün duasını okumadığım arkadaşlar Hakkınızı helal edin,bugünküleri de okuyamam ama en kısa zamanda telafi edicem.
Gecmis olsun canim bundada bir hayir vardir Rabbim bosuna vermez derdi sen yuregini temiz tut olurmu.bak neguzel hamile kalabilmissin insallah tekrar busefer sag saglim kucagina almayi nasip etsin.Merhaba kızlar maalesef bebeklerimin kalp atışı durmuş bugün kürtaj oluyorumdün duasını okumadığım arkadaşlar Hakkınızı helal edin,bugünküleri de okuyamam ama en kısa zamanda telafi edicem.
Merhaba kızlar maalesef bebeklerimin kalp atışı durmuş bugün kürtaj oluyorumdün duasını okumadığım arkadaşlar Hakkınızı helal edin,bugünküleri de okuyamam ama en kısa zamanda telafi edicem.
Canım çok üzüldüm metanetli ol,bende de durumlar iyi değil. Allahımın vardır bizim için bi düşündüğü elden ne gelir. Allahım içindeki sıkıntıyı dağıtsın, üzüntünü tez zamanda geçirsin sana güç versin. Çok güzel günler göreceğiz inşallah dualarım seninle...
Merhaba kızlar maalesef bebeklerimin kalp atışı durmuş bugün kürtaj oluyorumdün duasını okumadığım arkadaşlar Hakkınızı helal edin,bugünküleri de okuyamam ama en kısa zamanda telafi edicem.
Canim Rabbim yardımcın olsun.Sabir guc kuvvet versin sana.Insallah tez zamanda yine hamile olursun saglikla kucagina alirsin evladını.Merhaba kızlar maalesef bebeklerimin kalp atışı durmuş bugün kürtaj oluyorumdün duasını okumadığım arkadaşlar Hakkınızı helal edin,bugünküleri de okuyamam ama en kısa zamanda telafi edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?