Ben köye gideceğim için ordan giremiyorum ben listeyi böyle alıyorum ve okuyorum sen de beni okudu olarak say ben hepsine okuyorum sırayla bilgin olsun canım
Canım hiç bir ağrısı yok inan korkulacak gibi değil.. Bende cektridim o endişeyle ama adet agrisi gibi birşey oluyor o kadar... Ama tüplerin kapaliysa ilacı vermek için zorluyorlar geçsin açılsın diye o zaman birazcık daha fazla agriyor.. Yap kurtul kafan rahatlasin
.
bende çok korkuyodum. korkunun ecele faydası yok diyip yaptırdım.
oy başladılarya nasıl ağrıdı ağladım. yeter yeter dedim.
ama adetliyken çok ağrım olur, benim öle ağrıdı. film çekilirken.
çok şükür ağrıması iyiymiş. ağrıyınca tüp açık olurmuş. öle dedi anestezi uzmanı.
Yok işte çektirmedim. Tüplerim açık ki gebe kalmışım diye düşündüm. Bi de ben ilk gebeliğimde ilk denemede gebe kaldım, içimde çok kuşku olmadı ama acaba düşük durumunda tüp kapanır mı bilemedim.
Ben düşükten sonra hamile kalmıştım canım kapanmıyor diye düşünüyorum bir de ben hergün 300 düzenli okuyorum sen benim okudum dememi beklemeden ekleyiver lütfen
yıllardır 26 günde bir adet olurum tüpten sonra 28-21-22 falan diye gitti hep. Bilemiyorum canım belkide sıcaktandır sen ne zaman adet olucaksın merak ediyorum ebenin söylediklerinden dolayı bu ay mı diğer ay mı hamile kalıcaksın diye Allah hemen verir inşallah
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI 100<=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ. @Frdaa (Ferda) Veson
(Tuğba) 687403_igt
(Gülay) arkadaşlarımız için okuyoruz.
Ben düşükten sonra hamile kalmıştım canım kapanmıyor diye düşünüyorum bir de ben hergün 300 düzenli okuyorum sen benim okudum dememi beklemeden ekleyiver lütfen