Amin kuzum Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ama lütfen umutsuz olma.Vardir Rabbimin bi bildiği.Verdigide vermedigide imtihan inancli insanlariz elhamdülillah o yuzden umutsuzluk yok Rabbim hayirli zamanda nasip etsin herseyi uzme kendini arkadasim
PPembePaltolu
tatlım günaydın. dün giremedim kusura bakmayın. dünkü ve bugünkü arkadaşlara alıyorum duamı.
kızlar bu arada ben dün adet oldum. histeroskopi sonrası ilk adetim biraz fazla geliyor kanamam ve ağrım var. ama bu ay sahalara geri dönüp çalışmalara başlıcaz
Cnm ben de seni merak ettim bu ay ne oldu diye bir gireyim bakayım dedim meğer regl olmuşsun ben de dün oldum.hayırlısı cnm ya.ateşini yarın ölçmeye başlayabilirsin Cnm ben 8 aydır ateş ile ovulasyon takibi yapıyorum her gün uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan en az üç saat uyku ile dijital derece ile dil altından hergün aynı saatte Ölçüm yap yardım istersen ilerki Günler'de tablona yorum yapmaya çalışırım Anladığım kadarı ile
Cnm ya bu ilişkilerde göreve bağlandı resmen Hayırlısı olsun cnm ya Sıkma Can'ını biraz rahat olmak gerek akışına bırak sana diyorum ama sen yapabiliyor musun bacım?diye bir sor
Cnm ben de seni merak ettim bu ay ne oldu diye bir gireyim bakayım dedim meğer regl olmuşsun ben de dün oldum.hayırlısı cnm ya.ateşini yarın ölçmeye başlayabilirsin Cnm ben 8 aydır ateş ile ovulasyon takibi yapıyorum her gün uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan en az üç saat uyku ile dijital derece ile dil altından hergün aynı saatte Ölçüm yap yardım istersen ilerki Günler'de tablona yorum yapmaya çalışırım Anladığım kadarı ile
Kesinlikle yardım isterim valla süper olur benim hiç bir bilgim yok çünkü.
Canım bide her sabah aynı saatte ölçülecekmişya.
Adet günlerimde her sabah saat 7 de ölçerim ama adet dışında sabah namazına kalkıyorum sabah 4 ten sonra kalkıp 5 ten sonra yatıyorum o zaman sabah 7 de ölçemem dimi.
Kesinlikle yardım isterim valla süper olur benim hiç bir bilgim yok çünkü.
Canım bide her sabah aynı saatte ölçülecekmişya.
Adet günlerimde her sabah saat 7 de ölçerim ama adet dışında sabah namazına kalkıyorum sabah 4 ten sonra kalkıp 5 ten sonra yatıyorum o zaman sabah 7 de ölçemem dimi.
Cnm ben de sabah namazına kalkıyorum ama regl iken bile saati hep aynı saate kuruyorum geçen ay Ölçüm saatim 4:40 idi saati kurarım regl iken ölçer yatarım regl değilsem ölçer kalkar namazımı kılarım o Yüzden kendini ayarla hangi saatte ölçeceksen hep o saatte ölç yarın saat fark bile bazen Ateş'i etkiliyor.zamanında ölçmediğin Günler'de kaçta kalktıysam o zaman ölç ama yanına Ölçüm saatini kesin not al bilelim yardımcı olurum sana
Cnm ben de sabah namazına kalkıyorum ama regl iken bile saati hep aynı saate kuruyorum geçen ay Ölçüm saatim 4:40 idi saati kurarım regl iken ölçer yatarım regl değilsem ölçer kalkar namazımı kılarım o Yüzden kendini ayarla hangi saatte ölçeceksen hep o saatte ölç yarın saat fark bile bazen Ateş'i etkiliyor.zamanında ölçmediğin Günler'de kaçta kalktıysam o zaman ölç ama yanına Ölçüm saatini kesin not al bilelim yardımcı olurum sana
Öylemi tamam anladım o zaman bende hep gece 4 te falan ölçerim.
Eşim ezan okumaya kalkıyorya onun için biraz erken uyanmış oluyorum.
Yoksa bende 4.40 ta ölçerdim.
Tamam mutlaka not alırım.
Bugün inşallah gidip alıcam ateş ölçer.
Bide bunu deneyeyim merak ettim