100-100-100
okumaya başlıyorum 100*100*100 Allah kabul etsin inşallah
Amim canim cok sagol .Blue_Peri , egeli ve ecrin87 için okudum. P PembePaltolu
*ÜMMETİMDEN BİR KİMSE CENABI HAKTAN BİR DİLEKTE BULUNACAĞI ZAMAN ALLAHIN PEYGAMBERİNE SALAVAT GETİRSİN . SALAVATI ŞERİFE GETİRDİKTEN SONRA İSTEYECEĞİ ŞEYLERİ İSTESİN VE SONRA YİNE ALLAHIN PEYGAMBERİ HZ MUHAMMED (a.S) A SALAVATI ŞERİFE GETİREREK DUASINI BİTİRSİN ÇÜNKÜ İKİ SALAVAT ARASINDAKİ DUA KABUL OLUR ZİRA CENABI HAK ÇOK MERHAMETLİ ÇOK KEREM SAHİBİDİR İKİ SALAVATI ŞERİFEYİ KABUL BUYURUP DA İKİSİ ARASINDAKİ İSTEKLERİ BOŞ ÇEVİRMEZ REDDETMEZ ONLARIDA KABUL EDER VE VERİR . rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun inşallah..
Amin canim tesekkurler Rabbim hepimize hayirli salih evlqtlar nasip etsin tez vakitte :)Blue_Peri egeli ve ecrin87 için 100'er tane okudum canm P PembePaltolu 'cim
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah kısa zamanda doldursun kucaklarımızı
Canım 3 arkadas içinde 100 tane okudum rabbim. Kabul . buyursun.....
kızlar bı sey soracagım ben demın doktorsa tahlıl verdım tahlılde 2.3 var gebelık ıcın ama benım daete daha 7 gun var sızce hamılelık varmıdır ıhtımal
İnşallah hadi güzel haberler alırız inşallah buaydaKızlar ebe yi aradım adet oldum dedim.
Adetinde bir değişiklik oldumu dedi.
Sancım çok az oldu dedim.
Tamam güzel demekki rahim yerinde dedi.
4 gün sabah aç karnına soğan kaynat suyunu iç dedi rahimin iyice temizlensin dedi.
Adet bitiminde 3 gün zeytinyağlı sıcak suya otur yine ve o günlerde ilişki olsun dedi.
Yine daha sonra ara ara ilişkiye devam edin dedi.
İnşallah adet olmazsın dedi.
Olursanda gelirsin bir daha bakarız dedi.
İşte böyle kızlar denemelere devam yani.
kızlar bı sey soracagım ben demın doktorsa tahlıl verdım tahlılde 2.3 var gebelık ıcın ama benım daete daha 7 gun var sızce hamılelık varmıdır ıhtımal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?