Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar insallahhhh hayırlı haberler alacağımız hafta olsun :))
Rabbimiz miniklerimizi hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah allahım güzel allahım dualarimizi kabul etsin tüm isteyenlere nasip etsin AMİNNNN insallahhhh
@-Lavin- bugunku dualarımı eklersin canım benim allahım kabul etsin inşallah

Günaydın kizlar kendim asliii1 ve Betül8516 için dualarımi aldım bu iki hafta içinde inşallah dondurulmus bebislerimi alacağım inşallah sımsıkı tutunur lar bana Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayirlisini nasip etsin

Son düzenleme:
[="ME118, post: 42050902, member: 676915"]Canim bendede 2.6 cikmisti ultrason doktoru bisi ifade etmez demisti insallah senin yukselir
canim bişey soracağım sənin də geridə 2.6 çıkmış ya ondan sonra nə oldu təkrar test yaptın mi veya 2.6 çıktıgında adetine kac gun kalmisti[/QUOTE]
Canim adetime 1 2 hafta falan vardi klomenden sonra kontrole gittigimde bakti ve follikul olusmus yumurtlamamisim beklicez dedi bu ayin 11 i adet gunum adetin gelirse yada gelmezse tekrar gel dedi bekliyorum yani bisi yapmadi henuz .tekrqr gittigimde yine test yapar sanirim. Sana ne dedi peki yumurtan olusuyomu

canim bişey soracağım sənin də geridə 2.6 çıkmış ya ondan sonra nə oldu təkrar test yaptın mi veya 2.6 çıktıgında adetine kac gun kalmisti
Canim adetime 1 2 hafta falan vardi klomenden sonra kontrole gittigimde bakti ve follikul olusmus yumurtlamamisim beklicez dedi bu ayin 11 i adet gunum adetin gelirse yada gelmezse tekrar gel dedi bekliyorum yani bisi yapmadi henuz .tekrqr gittigimde yine test yapar sanirim. Sana ne dedi peki yumurtan olusuyomu[/QUOTE]
bana təkrar test yap dedi canım bu gün test yaptm sağlıklı ocağında yarın cikar bakalim inşallah olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…