- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Canım bende sökülene kadar kahve rengi geliyor sonrasında sokuluyorum 2/3/4 gun suruyor bende pko eğilimli olabilir miyim birde pko nedir ?
peki pco olduğuna test yapıpta mı karar veriliyo, benimde bi kaç kez folikül kisti demişti dr ama pco filan demedi. genelde düzenli adet oluyorum. modamod değil tabi tabi 1 hafta filanda gecikmez yani.Pco şöyle bir şey, şimdi bir her ay yumurtluyoruz ya, pcolularda bazı aylar yumurta büyür ama çatlamaz. O yüzden küçük küçük kistlere dönüşürler. Bu da kahverengi lekelenme ve düzensiz regl yapar.Kilo alımı ve tüylenmeye de sebep olabiliyor. Genel hatlarıyla böyle. Çok şükür benim pco hafif düzeyde. Hemen hemen her ay da yumurtluyorum maşallah
İşte ilk defa kahverengi regl oldum.yokse benim de senin gibi 2-3 gün gelir, kanamaya dönüşür sonrasında.
peki pco olduğuna test yapıpta mı karar veriliyo, benimde bi kaç kez folikül kisti demişti dr ama pco filan demedi. genelde düzenli adet oluyorum. modamod değil tabi tabi 1 hafta filanda gecikmez yani.
2 yıldır olmayınca kafama takıldı şimdi
saol canım inş değilmdir, ilk başta herşey normal sıkıntı yok diye yola çıktım sonra ameliyatlar şimdi de başka birşey çıkarsa başa dönmüş olacağım. korkuyorum artık. hiç hamile kalamadım daCanım reglin 3. günü hormon tahlilleri yapılıyor ya ordan anlaşılıyor. Mesela benim hormonlarım normal, ama pco görüntüsü var. Yani ikisine de bakılarak teşhis konuluyor. Senin 2 yıl olduysa yapılan kontrollerde mutlaka çıkardı.
Cnm benimde adet başı ve sonu kahverengi koyu sıvı oluyor. Pcolu muyum diyil miyim tam bilmiyorum. Yumurtalarımın yanında kistcikler varmış. Bi doktor pco nun başlangıcı diyo, biri hafif pco diyo. Benim şimdi her ay yumurta atlaması oluyor mu olmuyor mu nerden bilicem. Adet dönemim 35 gün falan, önceden 28,29 du. 3 defa tüp bebek yaptırdık.Pco şöyle bir şey, şimdi bir her ay yumurtluyoruz ya, pcolularda bazı aylar yumurta büyür ama çatlamaz. O yüzden küçük küçük kistlere dönüşürler. Bu da kahverengi lekelenme ve düzensiz regl yapar.Kilo alımı ve tüylenmeye de sebep olabiliyor. Genel hatlarıyla böyle. Çok şükür benim pco hafif düzeyde. Hemen hemen her ay da yumurtluyorum maşallah
İşte ilk defa kahverengi regl oldum.yokse benim de senin gibi 2-3 gün gelir, kanamaya dönüşür sonrasında.
Cnm benimde adet başı ve sonu kahverengi koyu sıvı oluyor. Pcolu muyum diyil miyim tam bilmiyorum. Yumurtalarımın yanında kistcikler varmış. Bi doktor pco nun başlangıcı diyo, biri hafif pco diyo. Benim şimdi her ay yumurta atlaması oluyor mu olmuyor mu nerden bilicem. Adet dönemim 35 gün falan, önceden 28,29 du. 3 defa tüp bebek yaptırdık.
Doktoruna hep söyledim sökülene kadar böyle oluyor diye onunla ilgili bir durum söylemedi...şimdi yeni doktora basliycam bakalım o nasıl tedavi söyleyecek ensonki doktor iyne tedavisi önerdi o doktor da hastaneden ayrıldı hayırlısı allahtanPco şöyle bir şey, şimdi bir her ay yumurtluyoruz ya, pcolularda bazı aylar yumurta büyür ama çatlamaz. O yüzden küçük küçük kistlere dönüşürler. Bu da kahverengi lekelenme ve düzensiz regl yapar.Kilo alımı ve tüylenmeye de sebep olabiliyor. Genel hatlarıyla böyle. Çok şükür benim pco hafif düzeyde. Hemen hemen her ay da yumurtluyorum maşallahiki
Unutturmuyuz seni canım.Kızlarrrr nasılsınız ?
Unutunuz beni
Canım sende mi 2 yıldır istiyosun bebek.peki pco olduğuna test yapıpta mı karar veriliyo, benimde bi kaç kez folikül kisti demişti dr ama pco filan demedi. genelde düzenli adet oluyorum. modamod değil tabi tabi 1 hafta filanda gecikmez yani.
2 yıldır olmayınca kafama takıldı şimdi
İnşallah öyledir canım.hatta bizim komşu bana bu gələcək ay hamilə olursun dedi bende nerden tahmini ediyorsun diye sorunca çünkü adetlerin duzenli olup bu ay geç olduysan önümüzdəki ay hamilə olursun inşallah həm rahim bir dahaki ay gebelige hazirliyo dedi və nə kadar doğru bilemem
Ablacım benim de adetim lekelenme ile başlıyor bende doktora söyledimDoktoruna hep söyledim sökülene kadar böyle oluyor diye onunla ilgili bir durum söylemedi...şimdi yeni doktora basliycam bakalım o nasıl tedavi söyleyecek ensonki doktor iyne tedavisi önerdi o doktor da hastaneden ayrıldı hayırlısı allahtan
Buayda ebeye gittim adet olunca gel dedi bitki verecekmis doktor tedavisinden önce birde ebenin bitkisinimi denesem diyorum
Bu arada maşallah sana inşallah da minigin nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?