Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Yarın yani bugün (12) benim doğum günüm dua siram doğum gününe denk geldi ve yarın da adet tarihim eğer gecikmeli olmazsam tabi ... ınş vardır bunda da bir hikmet dualarınız için hepinizin ağzına diline yüreğine sağlık şimdiden yazayim dedim gündüz fırsatım olmuyor Allah gonlunuzden geçeni hayırlısıyla versin ınş iyi geceler

Hımm anladım canım
Sen kesin bakmıyorsun dimi listeye. Bu pazartesi ye kadar bekleriz majesteleri ni yoksa başka birini buluruz artık. Dua başlar yine

Düğün haftamız 23 gibi başlayacak, sonrasında misafirlerimiz olacak muhakkak. Hatta biz bu ay bebiş çalışması bile yapamayabiliriz. Yoksa bir tur daha devam ettirebilirdim.

İnşallah en güzel doğum gününü yaşarsın yarınnnn. Benim de aslında düğün yıldönümüm yarın(yani 12 ağustos) , biz eşimle nikahı kutladığımızdan aklıma şimdi geldi.

ya se min canım son mesajnda da bu pazarı söylemiş bak.

Doğum günün kutlu olsun nice senelere canım.

İnşallah miniğin seninledir. Çifte kutlama yaparsınız inşallah

Bugün gorumceminde doğum günü 84 dogumlu doğum günün kutlu olsun canım benim inşallah da hamissindir rabbimiz minigini tez zamanda nasip etsin inşallah

canm yumurta ve sabun ne için olduğunu bilmiyorum kk dan bi arkadaş anlattı ben kopyaladım size yazdım canm benm annem yapıyr olsa ben şimdiye kadar çoktan yapmış olurdum

Tesekkureder
İnşallah en güzel doğum gününü yaşarsın yarınnnn. Benim de aslında düğün yıldönümüm yarın(yani 12 ağustos) , biz eşimle nikahı kutladığımızdan aklıma şimdi geldi.
Teşekkür ederim senin için de çok çok guzel bir günmüş allah daha nice guzel yillarinizi paylaşmayı nasip etsin sağlıkla huzurla mutlulukla

Son düzenleme:
Bugün gorumceminde doğum günü 84 dogumlu doğum günün kutlu olsun canım benim inşallah da hamissindir rabbimiz minigini tez zamanda nasip etsin inşallah
Aminnn çok teşekkür ederim ınş hepimize nasip eder görümcenin de doğum günü kutlu olsun en başta sağlıkla sevgiyle ...

Dun ki ve bugün ki duaları alıyorum bugün tup bebekle ilgili gorusmeye gidicez dua edin nolur rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Hadi inşallah iyi geçer Allah yolunu açık etsin. Bize güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…