- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Canım merhaba inşallah iyi sonuç alırsın ben yeni yaptırdım Rabbime çok şükür ilk denemem ve hamileyim istediğini sorabilirsinARKADAŞLAR NASİP OLURSA BU AY SONU TÜP BEBEK DENEYECEĞİZ. İŞLEMLER NASIL OLUYOR YAPTIRAN ARKADAŞLAR BİLGİ VERİR Mİ
Canım merhaba inşallah iyi sonuç alırsın ben yeni yaptırdım Rabbime çok şükür ilk denemem ve hamileyim istediğini sorabilirsin
Amin canım darısı sana ve isteyen herkese inşallahh pazartesi test yaptım sonuç 129.6 yarın tekrar yapacağım inşallah katlanmıştırÇoooooook tebrik ederim ben yeni gördüm. Allah sağlıklı, mutlu, neşeli, huzurlu bir gebelik nasip etsinnn.
Canım gözünaydın çok sevindim.Canım merhaba inşallah iyi sonuç alırsın ben yeni yaptırdım Rabbime çok şükür ilk denemem ve hamileyim istediğini sorabilirsin
Teşekkür ederim canım benim oğlum var bi tane çok şükür ama ondan sonra olmadı 3 yıldır normal yolla kalmaya çalıştım tabi birinci derece pkoluyum üç dört ayda bir adet görüyordum tüp bebek ilk önce hiç aklıma gelmedi çünkü daha önce hamile kalmıştım polip ameliyatı oldum yine çatlatma iğnesi falan bi süre devam etti sonra arkadaşın tavsiyesiyle başka doktora gittim ilk önce aşılama yaptı daha sonra olmayınca istersen tüp bebek deneyelim dedi eşim de istedi çok şükür oldu ama asıl beni iten gördüğüm rüyaydı tüp bebek aklımda bile yokken annemin anneannesini gördüm ve bana dedi ki senin çocuğun olacak ama biraz beklemen lazım ve bazı işlemler yapman lazım dedi biraz uzun oldu ama inşallah bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım gözünaydın çok sevindim.
Ne kadar zaman sonra Tüp bebek yaptırma kararı aldınız. Sorununuz neydi canım
İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım.Teşekkür ederim canım benim oğlum var bi tane çok şükür ama ondan sonra olmadı 3 yıldır normal yolla kalmaya çalıştım tabi birinci derece pkoluyum üç dört ayda bir adet görüyordum tüp bebek ilk önce hiç aklıma gelmedi çünkü daha önce hamile kalmıştım polip ameliyatı oldum yine çatlatma iğnesi falan bi süre devam etti sonra arkadaşın tavsiyesiyle başka doktora gittim ilk önce aşılama yaptı daha sonra olmayınca istersen tüp bebek deneyelim dedi eşim de istedi çok şükür oldu ama asıl beni iten gördüğüm rüyaydı tüp bebek aklımda bile yokken annemin anneannesini gördüm ve bana dedi ki senin çocuğun olacak ama biraz beklemen lazım ve bazı işlemler yapman lazım dedi biraz uzun oldu ama inşallah bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallahTeşekkür ederim canım benim oğlum var bi tane çok şükür ama ondan sonra olmadı 3 yıldır normal yolla kalmaya çalıştım tabi birinci derece pkoluyum üç dört ayda bir adet görüyordum tüp bebek ilk önce hiç aklıma gelmedi çünkü daha önce hamile kalmıştım polip ameliyatı oldum yine çatlatma iğnesi falan bi süre devam etti sonra arkadaşın tavsiyesiyle başka doktora gittim ilk önce aşılama yaptı daha sonra olmayınca istersen tüp bebek deneyelim dedi eşim de istedi çok şükür oldu ama asıl beni iten gördüğüm rüyaydı tüp bebek aklımda bile yokken annemin anneannesini gördüm ve bana dedi ki senin çocuğun olacak ama biraz beklemen lazım ve bazı işlemler yapman lazım dedi biraz uzun oldu ama inşallah bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
geldim ne için
Canım Lavin dua alman için söylemiştigeldim ne için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?