• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım misafirlikteydim yeni gördüm mesajını
8.000 yapalım yada 9.000
Bugünden itibaren yeni kişi almayalım liste bitince alırız haksızlık olmasın.
Ben sayfalara link atmıştım bir kaç gün gelmeleri için beklemedik hemen duaya başladık ya ondan böyle oldu galiba.

tamam canım duruma göre çoğaltacağım

Cpk tesekkur ederimm Allahim razi olsun liste degismis bile beni cok mutlu ettin hic tanimadigim bi insan tarafindan bu kadar onemsenmek ne kadar guzel Allahim bizleri bosuna toplamadi burda iyi ki rastladim size iyi ki varsiniz tsk ederim tekrar Rabbim hepimizin kucagini tez vakitte doldursun (amin) sacmaladiysam kusura bakma ne olur cok duygulandim ..

ahh canım benim.. hepimiz insanız... keşke anne olmak sıralı olabilse de paylassakk.. elimizden bi bu geliyrr

Canım 2 kişi ye okumayanları direk sil gitsin.
Dua yı önemsemiyorlarsa okumasınlar
Hiç yorma kendini uyarı yapma herkes kuralı çok iyi biliyor
Gelirlerse liste sonunu bekleyip yazdırırlar ismini tekrardan
Şimdiye kadar 2 kişiye katılmayanı sildik onlara haksızlık olmasın

tamam canım merak etme halleştikk

Sizide telslandirmak istemedim ama duramadim yazdim... Asilamamim 13. Gunundeyim yarin adet olmazsam mujde verecem ama dun koyu kahve leke geldi bugun bisiy yok temiz... Test yaptim bisiy yok ama yarin kan versem mi adetimin gecmesinimi beklesem... Dort goz sekiz gozle gun sayiyom saat sayiyom gecmio zaman... Dualarinizi bekliyorum cokca kizlar... Cok heyecan yaptimmm... Olmazsada yapacak bisiy yok biliyorum takdiri ilahi der sirami beklerim ama nolur olsun ya... Tabi hayirlisiyla... Bu gece zor gececek bana... Leke gelince hasta oldum sandim esim hastayim saniyor, umarim supriz yapabilirim ona da... :KK49::eek::eek::eek::eek::eek::KK76::KK76:

canım hayırlısı olsun inşallah.. kan testinde çıkar kesin sonuç.. Dilerimm güzel haberler alırsın canım inşalahhhhhh

Canım evet stresten galiba ama elimde değil
Nerde ne duysam acaba bende ondan mı var diye düşünüyorum
Napalım canım mecbur gidecez doktora pes etme.
O bebek bu göbüşlere girecekkk
Insallah kuzum insallah bizde :anneadayı: olcaz birgn inaniyorm

Sizide telslandirmak istemedim ama duramadim yazdim... Asilamamim 13. Gunundeyim yarin adet olmazsam mujde verecem ama dun koyu kahve leke geldi bugun bisiy yok temiz... Test yaptim bisiy yok ama yarin kan versem mi adetimin gecmesinimi beklesem... Dort goz sekiz gozle gun sayiyom saat sayiyom gecmio zaman... Dualarinizi bekliyorum cokca kizlar... Cok heyecan yaptimmm... Olmazsada yapacak bisiy yok biliyorum takdiri ilahi der sirami beklerim ama nolur olsun ya... Tabi hayirlisiyla... Bu gece zor gececek bana... Leke gelince hasta oldum sandim esim hastayim saniyor, umarim supriz yapabilirim ona da... :KK49::eek::eek::eek::eek::eek::KK76::KK76:
Ooooo harikaa hadi bakalm hayrli sonuclar al insallah canm insallah

merhaba bayanlar..yeni gördüm bu konuyu.. Bende 2. tüp bebek tedavimi oluyorum cuma günü kısmetse yumurta toplama işlemim var yani sona yaklaşıyorum.çok güzel bi konu açmışsınız ama tam anlayamadım herkes istediği kişiye mi okuyor sistem nasıl anlatabilir misiniz?

dilerim tedavin sana bebeğini getirir canım..
7000 kez bi arkadasımız için bölüşerek okuyoruz canım...
şuan liste kapalı.. eğer bizi takıpte kalırsan bir daha ki listeye senide ekleriz..
sevgiler.

Canim asilamayi biz istemedik doktor karar verdi bir senedir olmuyor kisa bir sure ama bende tiroid cikti ve yumrttlamam bozuldu gecen ay hic olmadi ondan onceki ay kalitesiz dedi doktor iki aydir doktorumu cok umutsuz gordum bu ay da asilama yapalim sansimizi arttiralim dedi ama nasip hayitlisi olsun hakkimizda
Bizimde sebepsiz olmuyor
Sebepsiz olmayanlarda aşılama şansı düşükmüş ama yinede bizde deneriz aşılama

Az önce bi arkimle konustm kizlar arkads 5 senelik evli..laf cocuktan fln acildi bayadr görsmüyodk cocuk düsünuyomsnz dedm yok ya daha zamani var dedi :eek: dedm ne zamani 5 sene oldu siz evleneli (kendimi bi an o bana soran dedikoducular gibi hssettm ama arkadsn ses tonu öyle bi geldiki amaaan cocuk mu ?ne cocugu der gibi dedi) daha dur dedi hele bi kariyer yapalm az para biriktirelm snra nasilsa cocuk olur dedi..bende dedm ki cocuk sipars üstne olmuyo ya bi sorununuz varsa ya olmazsa diye tedirgin olmuyomsn dedm amaaam bizimde cocugumz olmayiverir demez mi:eek::eek:
dedm haa sn böyle düsünüyosan is baska ama istediginde olmama olasiligida var bunu bil ona göre hareket et dedm aman olrsa olur olmazsa olmaz dedi yorm yapamadm :KK35:

Ay hadi insallah hamilesindir canım guzel haberlerini bekliyoruz :KK54:

dilerim tedavin sana bebeğini getirir canım..
7000 kez bi arkadasımız için bölüşerek okuyoruz canım...
şuan liste kapalı.. eğer bizi takıpte kalırsan bir daha ki listeye senide ekleriz..
sevgiler.
tamam canım ozaman çok sağol.ihşallah kısmet olur da sonra yine katılırım.ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN İHŞALLAH

Adetime daha 7 gun var.
ama her an olucam sanırım.
Karnım ve rahim bölgeside agrılarım var :(

Az önce bi arkimle konustm kizlar arkads 5 senelik evli..laf cocuktan fln acildi bayadr görsmüyodk cocuk düsünuyomsnz dedm yok ya daha zamani var dedi :eek: dedm ne zamani 5 sene oldu siz evleneli (kendimi bi an o bana soran dedikoducular gibi hssettm ama arkadsn ses tonu öyle bi geldiki amaaan cocuk mu ?ne cocugu der gibi dedi) daha dur dedi hele bi kariyer yapalm az para biriktirelm snra nasilsa cocuk olur dedi..bende dedm ki cocuk sipars üstne olmuyo ya bi sorununuz varsa ya olmazsa diye tedirgin olmuyomsn dedm amaaam bizimde cocugumz olmayiverir demez mi:eek::eek:
dedm haa sn böyle düsünüyosan is baska ama istediginde olmama olasiligida var bunu bil ona göre hareket et dedm aman olrsa olur olmazsa olmaz dedi yorm yapamadm :KK35:
Benimde bi komsum var bana yaptigi yorumlar asiri canimi sıkıyor ama bosey diyemiyorum ne acele ediyorsun bu ne telas olur aman doktora gitmene ne gerwk var gibilerinden rahat bi tavri var kendiaide bu ay korunmayi birakti bende dedimki cpk bi zaman degil belki bi sene ama o sanki hic olmayacakmis hissi var ya insani rahat birakmiyor simdi sende dene iki ay olmayinca nasil telasa duseceksin gorecegiz bu soylediklerini hatirlaticam dedim insanlar cok garip yorum yaparken hic olcup tartimiyorlar ya

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==>@TUBATESBİH arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21
xenforo-smilies-kk78.gif
........ ............150
6=TUBATESBİH......................200
7=Elifahsen02.................... ..300
8=DEBORAH26.......................200
9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84
xenforo-smilies-kk78.gif
........................
14=DAMLA2015.........................200
15=ARZM61...............................250
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU
xenforo-smilies-kk78.gif
...............200
20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00
xenforo-smilies-kk78.gif
................150
22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90
xenforo-smilies-kk78.gif
......................200
24=CAARAAMEEL...........................
25= IRMAK10...............................300
26=RUKALL ..................................
27=ENFAL97................................
28=Embie.......................150
29=UMUTTTTT.............................300
30=TSEFEM28............................300
31=MAJESTELERİ........................200
32=KİMYAGER1508....................

KALAN.......................1.100

**listemiz kapalıdır**

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ

Back
X