- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Canım misafirlikteydim yeni gördüm mesajını
8.000 yapalım yada 9.000
Bugünden itibaren yeni kişi almayalım liste bitince alırız haksızlık olmasın.
Ben sayfalara link atmıştım bir kaç gün gelmeleri için beklemedik hemen duaya başladık ya ondan böyle oldu galiba.
tamam canım duruma göre çoğaltacağım
Cpk tesekkur ederimm Allahim razi olsun liste degismis bile beni cok mutlu ettin hic tanimadigim bi insan tarafindan bu kadar onemsenmek ne kadar guzel Allahim bizleri bosuna toplamadi burda iyi ki rastladim size iyi ki varsiniz tsk ederim tekrar Rabbim hepimizin kucagini tez vakitte doldursun (amin) sacmaladiysam kusura bakma ne olur cok duygulandim ..
ahh canım benim.. hepimiz insanız... keşke anne olmak sıralı olabilse de paylassakk.. elimizden bi bu geliyrr
Canım 2 kişi ye okumayanları direk sil gitsin.
Dua yı önemsemiyorlarsa okumasınlar
Hiç yorma kendini uyarı yapma herkes kuralı çok iyi biliyor
Gelirlerse liste sonunu bekleyip yazdırırlar ismini tekrardan
Şimdiye kadar 2 kişiye katılmayanı sildik onlara haksızlık olmasın
tamam canım merak etme halleştikk
Sizide telslandirmak istemedim ama duramadim yazdim... Asilamamim 13. Gunundeyim yarin adet olmazsam mujde verecem ama dun koyu kahve leke geldi bugun bisiy yok temiz... Test yaptim bisiy yok ama yarin kan versem mi adetimin gecmesinimi beklesem... Dort goz sekiz gozle gun sayiyom saat sayiyom gecmio zaman... Dualarinizi bekliyorum cokca kizlar... Cok heyecan yaptimmm... Olmazsada yapacak bisiy yok biliyorum takdiri ilahi der sirami beklerim ama nolur olsun ya... Tabi hayirlisiyla... Bu gece zor gececek bana... Leke gelince hasta oldum sandim esim hastayim saniyor, umarim supriz yapabilirim ona da...![]()
canım hayırlısı olsun inşallah.. kan testinde çıkar kesin sonuç.. Dilerimm güzel haberler alırsın canım inşalahhhhhh