• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Kızlar ben zaten her namazımdan sonra herkese dua ediyorum
Ama Burda perşembe akşamları herkes herkese topluca okuyalım dedik
Herkes illa bu duayı değil başka duada olur içinden gelen duaları okuyup listedeki herkese dua etsin..
Her Perşembe bunu yapalım ama normal listemiz duamız devam etsin.
Bunuda isteyenler Allah rızası için yapsın bence.
. Ben şimdi müsait değilim dua okumak için inşallah yarın okuyacam ve hepimize dua etcem.. Allah kabul etsin inşallah

Herkes illa bu duayı değil başka duada olur içinden gelen duaları okuyup listedeki herkese dua etsin..
. Ben şimdi müsait değilim dua okumak için inşallah yarın okuyacam ve hepimize dua etcem.. Allah kabul etsin inşallah

elbette canım..
tefriciye, meryem suresi, fetih suresi vs. okuyabiliriz. yarın Cuma ben de öyle yapacağım kısmet olursa rabbim kabul etsin..
Yolundan ayırmasın

Amin inşallah canım benim inşallah bende simdi namazi kilip butun isteyenlerin adina kendim icin okudularimi okuyacagim ve rabbimizden hayirli kilip nasip etsin diye dua edecegim.. ya evvel ..ya varis...allahumme ya evveli ve rabbi heb li mines salihin okuyup bagislayacagim sizin bildikleriniz varsada bilgilendirin onlardanda okuyalim allahim kabul etsin inşallah :)))

Amin inşallah canım benim inşallah bende simdi namazi kilip butun isteyenlerin adina kendim icin okudularimi okuyacagim ve rabbimizden hayirli kilip nasip etsin diye dua edecegim.. ya evvel ..ya varis...allahumme ya evveli ve rabbi heb li mines salihin okuyup bagislayacagim sizin bildikleriniz varsada bilgilendirin onlardanda okuyalim allahim kabul etsin inşallah :)))
Bende Allahın isimlerinden okuyorum
Allah kabul etsin

Canim birde hacet namazimi kilacagiz ?

evet canım genelde öyle diyorlar hacet namazı kılınmalıymış.. Dualarımın kabulü diye..
Birde öğrendiğim kadarıyla okuduğumuz bası surelerin için secde ayetleri var o yüzden o sureler bittiğinde de bu namazı kılmamız gerekiyormuş.
Birde aklıma gelmişken söyleyeyim.
Cemalnur Sargut'tan dinlemiştim; Kuran'ın şifasından bahsederken anne olmak isteyenler, hazırlık yapanlar muhakkak çocugun olacak odaya fetih suresini dinletsinler dedi.

Canim birde hacet namazimi kilacagiz ?
Ben hergün öğlen namazını kıldıktan sonra 2 rekat hacet namazı kılarım bebek olsun diye dua ederim.
Ve listedeki herkese dua ederim.
Bunu alışkanlık haline getirdim
Hergün öğlen namazından Sonra kılıyorum.

1. El-Mücib: kullarının duasını kabul edip, cevap veren.
    İsmin zikri (55) adettir. Zikir saati Müşteri, günü Perşembe’dir.
    Sabah erken güneş doğarken ve ikindi namazı sonrası okunabilir. Gece okumalarında akşam namazı sonrası okunabilir. Gece okumalarında akşam namazı sonrası ve akşamdan 6 saat sonra yani gecenin tam yarısı okunur.

2. El-Musavvir: Her varlığa en uygun şekli veren, farklı suretlerde yaratan, tasfir eden, şekillendirip biçimlendiren..
    İsmin zikri (336) adettir. Zikir saati Pazartesi Ay’dır.
    Pazartesi ay saati ise, güneş doğarken ilk saatlerde 01.00 ve 08.00 yaklaşık ikindi namazı sonrasıdır. Gece okumalarında ise tam saat 06.00’da yani gecenin tam yarısındadır.

3. El-Bari: Mahlukatı, hiç yoktan, örneksiz olarak yaratan, aza ve cihazlarını birbirine uyumlu yapan demektir.
    İsmin zikri(213) adettir. Zikir saati Güneş’tir (Pazar).
    Pazar günü güneş saati sabah güneş doğarken ve ikindi namazı sonrasındadır.

4. El-Halık: Her şeyi yoktan var eden, yaratan. Her şeyin varlığını ve yaşadığı sürece görüp geçireceği halleri, olayları önceden tespit edip ona göre ortaya çıkaran, meydana getiren demektir.
    İsmin zikri (731) adettir. Zikir saati Güneş’tir (Pazar).
    Pazar günü güneş doğarken ilk bir saat ve yaklaşık ikindi namazı sonrası bir saattir.

5. Ya-Allah(c.c.): Kendisinden başka ilah olmayan, her şeyin gerçek sahibi, yaratıcısı ve kendinden başka ibadete layık olmayan mahlukatın tek mabudu..
    İsmin zikri (66) adettir. Güneş saati pazardır. ( nida harfi olan ya:ey eklenerek Ya Allah şeklinde zikredilir.)

evet canım genelde öyle diyorlar hacet namazı kılınmalıymış.. Dualarımın kabulü diye..
Birde öğrendiğim kadarıyla okuduğumuz bası surelerin için secde ayetleri var o yüzden o sureler bittiğinde de bu namazı kılmamız gerekiyormuş.
Cemalnur Sargut'tan dinlemiştim; Kuran'ın şifasından bahsederken anne olmak isteyenler, hazırlık yapanlar muhakkak çocugun olacak odaya fetih suresini dinletsinler dedi.
Bende var fetih suresi telefonumda
Yatak odamızda bu sureyimi dinleyelim

Rabbim kabul etsin canim dualarini..kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz...baskalarina dua ettigimizde melekler de bizim icin 2 kat dua ederlermis..adet oldugum icin yatsi namazini kilamadim.sizler icin de dua etcem bu gece..

1. El-Mücib: kullarının duasını kabul edip, cevap veren.
    İsmin zikri (55) adettir. Zikir saati Müşteri, günü Perşembe’dir.
    Sabah erken güneş doğarken ve ikindi namazı sonrası okunabilir. Gece okumalarında akşam namazı sonrası okunabilir. Gece okumalarında akşam namazı sonrası ve akşamdan 6 saat sonra yani gecenin tam yarısı okunur.

2. El-Musavvir: Her varlığa en uygun şekli veren, farklı suretlerde yaratan, tasfir eden, şekillendirip biçimlendiren..
    İsmin zikri (336) adettir. Zikir saati Pazartesi Ay’dır.
    Pazartesi ay saati ise, güneş doğarken ilk saatlerde 01.00 ve 08.00 yaklaşık ikindi namazı sonrasıdır. Gece okumalarında ise tam saat 06.00’da yani gecenin tam yarısındadır.

3. El-Bari: Mahlukatı, hiç yoktan, örneksiz olarak yaratan, aza ve cihazlarını birbirine uyumlu yapan demektir.
    İsmin zikri(213) adettir. Zikir saati Güneş’tir (Pazar).
    Pazar günü güneş saati sabah güneş doğarken ve ikindi namazı sonrasındadır.

4. El-Halık: Her şeyi yoktan var eden, yaratan. Her şeyin varlığını ve yaşadığı sürece görüp geçireceği halleri, olayları önceden tespit edip ona göre ortaya çıkaran, meydana getiren demektir.
    İsmin zikri (731) adettir. Zikir saati Güneş’tir (Pazar).
    Pazar günü güneş doğarken ilk bir saat ve yaklaşık ikindi namazı sonrası bir saattir.

5. Ya-Allah(c.c.): Kendisinden başka ilah olmayan, her şeyin gerçek sahibi, yaratıcısı ve kendinden başka ibadete layık olmayan mahlukatın tek mabudu..
    İsmin zikri (66) adettir. Güneş saati pazardır. ( nida harfi olan ya:ey eklenerek Ya Allah şeklinde zikredilir.)
Evet canım ilk sayfamızda var bunlar dua şeklinde bizim ikinci duamız
Haligul berilul musavviru....

Canim o niyetle okunmasi gerekiyor demek bende oyle yapayim ozaman inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:))

Back
X