- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.111
- 83
- 35
Havana gerek yok bende havan var ama yinede drek balla karıştırip yiyecegim.Y abenim havanım yo köyle yesem bala katıp çiğnesem yağının falanmı çıkması lazım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havana gerek yok bende havan var ama yinede drek balla karıştırip yiyecegim.Y abenim havanım yo köyle yesem bala katıp çiğnesem yağının falanmı çıkması lazım?
Yuh pahalıymış ya turkiyedeo linkte 139 tl yazıyor kızlar
Bilmem canım çörek otu acı nasıl çiğneyerek yiycenki.Y abenim havanım yo köyle yesem bala katıp çiğnesem yağının falanmı çıkması lazım?
İncir kürü ve soğan kürü denedim ama olmadı ya.Kızlar ben oğluma hamile kaldığım ay incir yemiştim akşamdan 4 e bölüp has zeytinyağında bekletip sabah yemiştim aç karnına bu şekilde de deneyebilirsiniz ondan mi bilmem o ay hamile kalmıştım
Aynen ya amuda kalkıyorum resmen.Ben incir yedim,bi kaç gün haşladım suyunu içtim,belime yakı yapıştırdım,çok afedersiniz ilişkiden sonra nerdeyse akrobasi yapıyorum e ilaçda kullanıyorum. Artık nasip kısmet bide balla çörek otu yiyim bu hafta belki o şifa olur.
Yakı neden yapıştırıyosunAynen ya amuda kalkıyorum resmen.
Hele o yakı varya nasıl canımı acıtıyor anlatamam
Sogan la incir kurunu ayni anda mi yaptin cnm yoksa aralıklarla mı ?İncir kürü ve soğan kürü denedim ama olmadı ya.
Denemediğim bi şey kalmadı nerdeyse valla
Hahaah amuda bende kalkıyorum. Komigime gidip her yqptigimda eşimle bayağ bi gülüyorduk ilk başta ama şimdi hic komigime gitmiyorAynen ya amuda kalkıyorum resmen.
Hele o yakı varya nasıl canımı acıtıyor anlatamam
Burdaki sayfalardan birinde duymuştumYakı neden yapıştırıyosun
Aralıklarla yaptım canımSogan la incir kurunu ayni anda mi yaptin cnm yoksa aralıklarla mı ?
Aynen valla ya yok yastık koy yok ayaklarını dik..Hahaah amuda bende kalkıyorum. Komigime gidip her yqptigimda eşimle bayağ bi gülüyorduk ilk başta ama şimdi hic komigime gitmiyor![]()
Yakı ne ? O nasil yapiliyor?Burdaki sayfalardan birinde duymuştum
İyi geliyormuş diye yaptım ama o zamanda olmamıştı
Senin durumlar nasl cnm bat a nkdr kaldı ?Aynen valla ya yok yastık koy yok ayaklarını dik..
Yok bilmem ne Offf offf
Canım yakıYakı ne ? O nasil yapiliyor?
Bat cumartesiSenin durumlar nasl cnm bat a nkdr kaldı ?
Hıı evt o niye koyuluyor ?Canım yakı
Bant gibi bişey belimize yapıştırıyoz sıcak tutuyo.
Aslan yakı falan diyolar hiç duymadın mı