- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
Bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş galiba.Hıı evt o niye koyuluyor ?
Ama kaç kere denedim olmadı bende
Yumurtlama günlerinde Yapıştırılıyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş galiba.Hıı evt o niye koyuluyor ?
Hmm onu da yaparım :)Bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş galiba.
Ama kaç kere denedim olmadı bende
Yumurtlama günlerinde Yapıştırılıyor canım
Evet canım BuHmm onu da yaparım :)
fotoya bakarmisin bu cörek otu mu ?
Hadi bakalım vardır bundada bir hayır tabikiBU ARADA BEN IKI HAMILENIN ARASINDA KALDIM HAYIRLISI
Aaa unuturmuyuz canım hoşgeldinCANLAR NASILSINIZ KEYİFLER NASIL BAKIYORUM LİSTEDE HAMİŞLER ÇOGALMIŞ MAŞALLAH SUPANALLAH YENİ LİSTEDE BENDE OLMAK İSTİYORUM TEKRAR CANIM EKLERSİNİZ HATIRLAMISSINIZDIR UMARIM BENİ UNUTMAMISSINIZDIR![]()
H.B CNMM takip ediyorum sürekli zaten kopamadım bir türlüAaa unuturmuyuz canım hoşgeldin
Evet çoğaldı hamişler
Galiba pazartesi günü yeni listeye alım başlar takipte ol canım.
Doğru diyorsun burda dertleşiyoruz birşeyler öğreniyoruz birbirimizdenH.B CNMM takip ediyorum sürekli zaten kopamadım bir türlü
Canim benim rahim filmim cekildi doktor rahmin tertemiz rahimde hiç bişey yok dedi. Bugün doktorum ya esinde ya sende bi hastalik olabilir vücudun bebeği öldürebilir yada kan pihtilasmasi olabilir diyo iki ay geçsin iyi ay sonra tahliller istiycem dedi. Ona göre igne hap veririm sonra tedaviye devam ederiz dedi. Hala adetim gelmedi. Bilmiyorum nasil bişey bu ben hiç böyle bi olay duymadim. Düşük benim bildigim adet olursun öyle olur ama adet olmadan nasıl düşük oluyor hayret. Hayırlısı olsun bakalim canımcanım bence çok iyi bir doktor bul rahim üzerine. sorunun rahimden kaynaklı olabilir şekil bozukluğu, perde vs gibi. iyice araştırılsın. yada pıhtılaşma sorunu da olabilir, onlar da araştırılsın.
aynen cnmm katılıyorumDoğru diyorsun burda dertleşiyoruz birşeyler öğreniyoruz birbirimizden
Burada olmasa napardım bilmiyorum
Canim benim benimde ilk bebegim bu şekilde olmuştu ve kuryajla almislardi ve ucay sonra yeniden hamile kalmistim çok şükür hamile kalabiliyorsun inşallah saglikli gebeliklerin de olacak rabbimiz sabir versin insallahta tez zamanda tekrar hamid haberini aliriz rabbiz önce Karenina saglikli bebis nasip etsin sonrada kucagina almayi dualarimizdasin kalbimde duamda seninlezahidem70 .!.:Selam canlar bu listeden hamile oldumu öğrenmeden 1 ay önce falan çıkmıştım çalıştım icin okuyamıyorum diye ve 3 asilama negatifdi bu ay tüp yapcaktik ama mayısta Hamile oldumu öğrendim ve çok kısa sürdü degerlerimde iyiydi ama Rabbim hem sevindirdi hem üzüldük, keseyi 6 haftada gördük 1 hafta sonra gittiğimde ise bebek gelişmemiş kese büyümüş ama ne kalbini duyduk nede gördük ki zaten aynı gün doktora gitmeden lekem de gelmişti simdi adet görüyorum dün kan verdim değerlerim düşüyor yarın doktora gitcem hap vercek düşmesi için , allahım tüm hamilelere sağlıklı bi gebelik versin bunada şükür diyorum kendilimden kaldığıma sevindim ...ama hala bebgm benimle içim çok kötü kimseye yasatmasın bu duyguyu Rabbim.. ağlamaktan bi tuhaf oldum bugün iyim
Listede olmadım halde beni düşündünüz için Allah razı olsun. ...
Canım hani fitil kullanılıyor ya vajinada mantar falan olunca buda onun gibi bişey galiba. Ben fitil kullanmadım ama duymuştum.Kızlar kendi Dr uma gittim bugün. Bu on gün dikkat et kendine dedi. İstirahat et, ilaç kullanma dedi. Bana hazneye (vajinal)/tb verdi. Aslında bu progestan kapsül var ya onu hazneden al dedk. Size birşey dicem ama gulmeyin.. Ben orası nerede bilmiyom ki
Bu kapsülü kullananlar, eğer buradan olmazsa ozelden yapabilirler mi..
Canım hani fitil kullanılıyor ya vajinada mantar falan olunca buda onun gibi bişey galiba. Ben fitil kullanmadım ama duymuştum.
Aman 10 gün dikkat et kendine o zaman
Bak Zeyneb21 3 ay dikkat edilmesi lazım diyodu.