• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Ahhh canim arkadasim benim.
saol ya dusunmen bile yeterli.
halam var turkiyede ben ona soylerim cnm otobusle gonderir
allah razi olsun senden
ne demek ya bu kadarını yapmıycazmı birbirimiz için, bizi en iyi biz anlarız burdaki tüm herkes için geçerli bu bi ihtiyacın olursa söyle çok samimiyim bak gerçekten yardımcı olurum. Herşey bi yana en önemli şey insanlık benim için bir nevi felsefem bu ;)

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==>@Embie
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21
xenforo-smilies-kk78.gif
........ ............200
6=TUBATESBİH......................200
7=Elifahsen02.................... ..300
8=DEBORAH26.......................200

9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84
xenforo-smilies-kk78.gif
........................200
14=DAMLA2015.........................200
15=ARZM61...............................200
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM
xenforo-smilies-kk78.gif
................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU
xenforo-smilies-kk78.gif
...............200
20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00
xenforo-smilies-kk78.gif
................150
22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90
xenforo-smilies-kk78.gif
.....................200

24= IRMAK10...............................300
25=RUKALL ..................................200
26=ENFAL97..................................250
27=Embie..................................150
28=UMUTTTTT.............................250
29=TSEFEM28............................300
30=MAJESTELERİ.......................200
31=KİMYAGER1508....................250

KALAN.......................250

**listemiz kapalıdır**

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ

ne demek ya bu kadarını yapmıycazmı birbirimiz için, bizi en iyi biz anlarız burdaki tüm herkes için geçerli bu bi ihtiyacın olursa söyle çok samimiyim bak gerçekten yardımcı olurum. Herşey bi yana en önemli şey insanlık benim için bir nevi felsefem bu :KK66:
Saol cok cnm benim.
halama soyledim yarın bakacak bulursa alıp gönderecek.
inşallah duzelir. Cok agladim bu gun ya böyle bir sorun çıktı diye.
kendimden cok emin bir sekilde vermistim kan sorun yok gibi dalan die bu gun sok oldum :(

ne demek ya bu kadarını yapmıycazmı birbirimiz için, bizi en iyi biz anlarız burdaki tüm herkes için geçerli bu bi ihtiyacın olursa söyle çok samimiyim bak gerçekten yardımcı olurum. Herşey bi yana en önemli şey insanlık benim için bir nevi felsefem bu :KK66:
elmirasuyu niye etiketlediysem kargoyu onla bölüşücem heralde:KK48:

Saol cok cnm benim.
halama soyledim yarın bakacak bulursa alıp gönderecek.
inşallah duzelir. Cok agladim bu gun ya böyle bir sorun çıktı diye.
kendimden cok emin bir sekilde vermistim kan sorun yok gibi dalan die bu gun sok oldum :KK43:
canım ağlama düzelir bak hem üzüntü stres etkiliyormuş kızlar öyle demiş, sen de daha da üzüpte oynama değerlerle azcık rahatlamaya çalış.Butür değerler kolay değişkenlik gösterebiliyor diye biliyorum bi bakmışşsın düşmüş.

canım ağlama düzelir bak hem üzüntü stres etkiliyormuş kızlar öyle demiş, sen de daha da üzüpte oynama değerlerle azcık rahatlamaya çalış.Butür değerler kolay değişkenlik gösterebiliyor diye biliyorum bi bakmışşsın düşmüş.
Sınavlarım bitiginde bi tatile mi gitsem acaba. Ksmet icelim bakalim ilacları.
öteki ay ne olacak..

ayyy annem talebemisin sen ne okuyosun, git tabi kafa dağıtırsınız, ramazan geçsin bizde gideriz bütün yıl çalıştım izinsiz hakettik.
Bırakkk ya uni son sınıfım. Şimdi finaller falan var.
ama onları sıkıntı yapmiyorum pek.
bakalım iş yerinde izin zamani gelsin godecegiz galiba.
Gitmeyiz diyorduk ama eşim de int da okumuş,stres falan olmasn yazmışlar. Iyisimi gidelim biz tatile diyor.

Bırakkk ya uni son sınıfım. Şimdi finaller falan var.
ama onları sıkıntı yapmiyorum pek.
bakalım iş yerinde izin zamani gelsin godecegiz galiba.
Gitmeyiz diyorduk ama eşim de int da okumuş,stres falan olmasn yazmışlar. Iyisimi gidelim biz tatile diyor.
Gidin tabi ne için çalışıyoruz kendimizede bakmak lazım hem bedenen hem ruhen.

_SissLey_ _SissLey_ tatlim bende ilk evlendim bi kac ay sonra cocuk istedik ha deyince olmadi tabi.Ben doktora tiroid icin 2 ayda bir gidiodum hormonlarada baktirdim prolaktin 31 cikti. Doktor ilac verdi sana dedigi gibi haftada yarim hap ic dedi.2 tane yarim ictim.O ay kimyasal gebelik yasadim.Ilaci falan biraktim.Sonra baska bi doktor tsh yani tiroid sorunu olanlarin prolaktini hafif yükselir vucudun dengesi bu dedi.5ay Sonra yine baktirdim 31 cikti.Bu sefer endokrine gitmistim dahiliye doktorlari pek bilmiyodu.Sonucta bu hormon bozuklugu.Endokrinde dediki bunu verirken en az 3 gun iliskiye girilmemis olmamasi lazim stres heyecan uyari bisey yasamaman lazim sabah ac karna adetin 3.gunu versen daha iyi dedi.ilac vermedi ama cok yuksek degil diye.K.doguma git hsg cektir vs dedi.
Sonraa esimde bende artik cocuk icin tedavi olmaya ikna olmustuk doktora gittik ama ben gayet rahatim sakinim neseliyim kafamda oh biseyim varsa tedavi olucam cocugum olcak var.Doktora gecmisimi anlattim.prolaktin bakalim dedi.Ve o gun prolaktinim 19 cikti.ilac kullanmadan hemde.Sadece 1bucuk ay oncesinden aslan pencesini icmistim oda 1 hafta.Rabbim nasip etti sifa verdi cok şükür..
Durumumu uzun anlattim kusura bakma ama anlasilir olsun diye canim belki faydasi olur.

_SissLey_ _SissLey_ tatlim bende ilk evlendim bi kac ay sonra cocuk istedik ha deyince olmadi tabi.Ben doktora tiroid icin 2 ayda bir gidiodum hormonlarada baktirdim prolaktin 31 cikti. Doktor ilac verdi sana dedigi gibi haftada yarim hap ic dedi.2 tane yarim ictim.O ay kimyasal gebelik yasadim.Ilaci falan biraktim.Sonra baska bi doktor tsh yani tiroid sorunu olanlarin prolaktini hafif yükselir vucudun dengesi bu dedi.5ay Sonra yine baktirdim 31 cikti.Bu sefer endokrine gitmistim dahiliye doktorlari pek bilmiyodu.Sonucta bu hormon bozuklugu.Endokrinde dediki bunu verirken en az 3 gun iliskiye girilmemis olmamasi lazim stres heyecan uyari bisey yasamaman lazim sabah ac karna adetin 3.gunu versen daha iyi dedi.ilac vermedi ama cok yuksek degil diye.K.doguma git hsg cektir vs dedi.
Sonraa esimde bende artik cocuk icin tedavi olmaya ikna olmustuk doktora gittik ama ben gayet rahatim sakinim neseliyim kafamda oh biseyim varsa tedavi olucam cocugum olcak var.Doktora gecmisimi anlattim.prolaktin bakalim dedi.Ve o gun prolaktinim 19 cikti.ilac kullanmadan hemde.Sadece 1bucuk ay oncesinden aslan pencesini icmistim oda 1 hafta.Rabbim nasip etti sifa verdi cok şükür..
Durumumu uzun anlattim kusura bakma ama anlasilir olsun diye canim belki faydasi olur.
Dedim ya Bulgaristanda isler biraz farkli. Doktorlugu herkes ticaret yapmis. Biz zaten iliskiye falan girmemistik 3 gun.
ac karnina gitmedim cunku oglen 2 de cagirdi 3 te aldi beni
hormon testi her saate yailir dedi bana. Neyse allah yazdıysa olur ne diyeyim ki.
ilaci icecegim halama da soyledim aslan pencesi gonderecek. Bakalim Rabbimden beklemekten baska caremiz yok cnm.
derdi veren Allah dermanini da verirmis.
hayırlısı artık

Dedim ya Bulgaristanda isler biraz farkli. Doktorlugu herkes ticaret yapmis. Biz zaten iliskiye falan girmemistik 3 gun.
hormon testi her saate yailir dedi bana. Neyse allah yazdıysa olur ne diyeyim ki.
ilaci icecegim halama da soyledim aslan pencesi gonderecek. Bakalim Rabbimden beklemekten baska caremiz yok cnm.
hayırlısı artık
Anladim...Ama en azindan bunlara dikkat ederek verirsen belki sonucun bu kadar yuksek cikmaz.Doktorlar garip evet.Burdada var oyleleri malesef.
Aslan pençesi deyince duz anlasilabilir testere disli olanindan aldir.Bilgin olsun.Allah sifa versin

hayırlısı artık
Canım banada doktorum sabah 10 dan önce Kan vermen lazım geç gelme demişti

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==>@Embie
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21
xenforo-smilies-kk78.gif
........ ............200
6=TUBATESBİH......................200
7=Elifahsen02.................... ..300
8=DEBORAH26.......................200

9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84
xenforo-smilies-kk78.gif
........................200
14=DAMLA2015.........................200
15=ARZM61...............................200
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM
xenforo-smilies-kk78.gif
................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU
xenforo-smilies-kk78.gif
...............200
20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00
xenforo-smilies-kk78.gif
................150
22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90
xenforo-smilies-kk78.gif
.....................200

24= IRMAK10...............................300
25=RUKALL ..................................200
26=ENFAL97..................................250
27=Embie..................................150
28=UMUTTTTT.............................250
29=TSEFEM28............................300
30=MAJESTELERİ.......................200
31=KİMYAGER1508....................250

KALAN.......................250

**listemiz kapalıdır**

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ

Kizlar kusura bakmayin sayfayi kendi yasadiklarimla dolduruyorum bazen yardimci olmak icin belki faydasi olur diye baya ayrintili yaziyorum hakkinizi helal edin.

Kizlar kusura bakmayin sayfayi kendi yasadiklarimla dolduruyorum bazen yardimci olmak icin belki faydasi olur diye baya ayrintili yaziyorum hakkinizi helal edin.
Saçmala olurmu bazı arkadaşlar bilemiyor kime okunduğunu diye daha sık yayınlamaya çalışıyorum listeyi, tabiki anlat bizde zaten dinlemek paylaşmak için burdayız. Hikayelerimiz birilerine örnek olabilir, yardım edebilir...

Back
X