_SissLey_
tatlim bende ilk evlendim bi kac ay sonra cocuk istedik ha deyince olmadi tabi.Ben doktora tiroid icin 2 ayda bir gidiodum hormonlarada baktirdim prolaktin 31 cikti. Doktor ilac verdi sana dedigi gibi haftada yarim hap ic dedi.2 tane yarim ictim.O ay kimyasal gebelik yasadim.Ilaci falan biraktim.Sonra baska bi doktor tsh yani tiroid sorunu olanlarin prolaktini hafif yükselir vucudun dengesi bu dedi.5ay Sonra yine baktirdim 31 cikti.Bu sefer endokrine gitmistim dahiliye doktorlari pek bilmiyodu.Sonucta bu hormon bozuklugu.Endokrinde dediki bunu verirken en az 3 gun iliskiye girilmemis olmamasi lazim stres heyecan uyari bisey yasamaman lazim sabah ac karna adetin 3.gunu versen daha iyi dedi.ilac vermedi ama cok yuksek degil diye.K.doguma git hsg cektir vs dedi.
Sonraa esimde bende artik cocuk icin tedavi olmaya ikna olmustuk doktora gittik ama ben gayet rahatim sakinim neseliyim kafamda oh biseyim varsa tedavi olucam cocugum olcak var.Doktora gecmisimi anlattim.prolaktin bakalim dedi.Ve o gun prolaktinim 19 cikti.ilac kullanmadan hemde.Sadece 1bucuk ay oncesinden aslan pencesini icmistim oda 1 hafta.Rabbim nasip etti sifa verdi cok şükür..
Durumumu uzun anlattim kusura bakma ama anlasilir olsun diye canim belki faydasi olur.