Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada dua edilmesini istiyorum. ama nasıl katılacağım ve duayı nasıl alıyoruz anlamadım arkadaşlar. yardımcı olur musunuz
1 kisi kalsin isterse hiç kimse kalmasin.Ne zamandir bebek istiosun ama hala isyerini dusunuosun bosversene her zaman isler yoluna girer sen olsanda olmasanda boyle biraz acik yazdim ama kusura bakma baharcim kendini ve bebegini dusunmen gereken zamanda is dusunuosun o minigede yazik degilmi belliki dinlenmeni istiyo annesi...
Dunde dedim sen tedbirini al Takdir Allah tan tamam bisey olcagi varsa evdede olur Allah korusun ama en azindan elimden geleni yaptim dinlendim ilacimi aldim de vicdanin rahat olsun oyle tevekkul et...
Benimde kanamam ne agriyla ne sanciyla gelmisti ama doktor kese altinda hafif yirtilma olmus dinlen dedi cok buyuk nimet sanci agri olmamasi ama yinede dinlenmek lazim...
Evt canım iğneyi dozuna göre veriyorlar 75 yada 150 lik veriyorlar beş gün kullanıyorsun sonra kontrole gidiyorsun, o zaman hem fazla yumurta oluşuyor. Öyle canım bütün işlerimiz ramazandan sonraya kaldı. Bol bol dualarla geçirelim inşallah ramazanı da. Ne zaman tayin çıkcak canım sizin kaç yılınız varİğneyi de klomen gibi 5 gün mü kullanılıyo.
Ben köydeyim ya hergün gitmek sıkıntı biraz bide hafta sonu na denk gelirse oda çok zor..
Bakalım ramazandan sonra yine gidecem
merhaba
Kim için okuduğumuzu nerden bakıyoruz ve okuduğumuzu nasıl bildiriyoruz.
tamamdır. Çook teşekkür ederim. Mübarek ramazan da giriyor, inşallah Rabbim dualarımızı tez zamanda kabul eder de hepimizin yüzü güler.
Canım benimde ovulasyon döneminde kasık ağrım, karın şişliğim ve gaz problemim oluyor maalesef. canım bence bugün yarın çatlar günlerinizi iyi değerlendirinDünden beri kasıklarımın üstünde ağrı var yumurtalıkların oralarda,birde nasıl gaz var gibi. Bunu yaşayan var mı yumurta çatlama döneminde? Çatlamalarını bekliyorum ama çatlıyomu çatlıycakmı nasıl çatlıycak bilmiyorum pazartesi günü 18mm di.Ne zaman çatlar ki?
kızlar bişi söylicem![]()
söyle canımkızlar bişi söylicem![]()
çok geçmiş olsun canım, ben hiç duymadım bunu. iinş. kötü bişey değildir.hayırlı gunler arkadaslar bu gun dahılıye doktoruna gıttım gogus ucundan sıvı gelıyor sıkayetı ıle ve ultrasyonda fıbroadenom adında ıyı huylu tımor var vekorkulacak bı sey yok bu zaten her 5 bayanda bır bulunur dedı ıste yarın kadın doguma gıdecegım ınsallah bakalım merak ettım bu hamılelıge engel mı yada boyle bısey yasayan var mı
dün aşılamamın 12. günüydü kan verdim kimselere söylemedim umudum yok diye sonuç : 49.73 çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim adete 2 gün kaldı bu dün ki değersöyle :)
anaaaammmmm süper bi haberrrrrdün aşılamamın 12. günüydü kan verdim kimselere söylemedim umudum yok diye sonuç : 49.73 çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim adete 2 gün kaldı bu dün ki değer