• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canlarım Bi kaç gün girmeyeceğim internet Öznur,askımınaskıyım rumuzlu arkadaşım,sevim,firdevscansu,Merve,rukall için 250 aldım...inşallah dualarımız kabul olur.cumartesi günü 12.gün inşallah burdan size hayırlı haber vermek nasip olur..duanızı eksik etmeyin ismim makbule..Allaha emanet

Senin hcg ne kadar ciktiki zeynep?
Ben gecen sene kimyasal gecirdim.Ve adet 5 gun gecince kanamam basladi hcg en cok 14 olmustu.
Ve suan gebe takip dosyamda kimyasali yazmadilar bile dusukten sayilmiyormus.
Bencede arkadasinin dedigi gibi yap keseyi gördük ama kalp atisini duyamadik diye basvurursan daha cok ilgilenirler.
Benim ilk düşükte canım 1700 e kadar çıktı. Bu düşükte ilk gün 12 iki gün sonra 41 çıktı sonra da doktor kan testi yaptırtmadı gerek yok dedi bir hafta yapmadık kaça çıktı bilmiyorum. Aslında yumurta dölleniyor ama bi şekilde düşüyor benim kanda var galiba bişey ya. Bende öyle diyim bari üç kez düşük oldu diyim ikisinde kese görüldü birinde görülmedi diyim bari napıyım sırf tahlili yapsınlar diye

Arkadaşlar benim için dua edin sanırım dün ovulasyon günümdü. Umarım iyi değerlendirmişizdir de bu ay bebeğimiz gelir. Ovulasyon günü benim gibi bu Günler'de olan var mııııııııı??????

Cnm 3 düşük sonrası bakıyorlar benim b gelişmemiş gebelik var birinin kalbi durdu diğeri boş gebelik kızıma hamileyken de Günlerce kanamam vardı sorun çıkmadı hemen tahlili almışlardı
Bu ikinci düşüğümden sonra araştıralım dedi doktorum canım korunma verdi tahlil sonucu çıkasıya kadar hamile kalmıycaksın dedi. Bi üçüncünün düşmesini de beklemiyim canım ya zaten çok yıprandım manevi olarak. İnşallah yaparlar tahlili :KK51:

Bu ikinci düşüğümden sonra araştıralım dedi doktorum canım korunma verdi tahlil sonucu çıkasıya kadar hamile kalmıycaksın dedi. Bi üçüncünün düşmesini de beklemiyim canım ya zaten çok yıprandım manevi olarak. İnşallah yaparlar tahlili :KK51:
Tabiki de bekleme cnm ben onu kadtetmedim. Bizim için zaman çok Kıymetli;) gerekiyorsa 3 kaybım var dersin umarım kan tahlilini hemen alırlar ben bir tel göndermiştim Fakülte genetik bölümünün aradın mı ne diyorlar?

Kartal araştırmada yapılıyor ben genetik bölümüne randevu alıp gitmiştim 3 düşüğüm oldu dersen yaparlar kimyasal falan bence karıştırma sonuçta oda gebelik canım
Bencede en iyisi ben 3 düşüğüm oldu diyim ayrıntısını sorarsa da iki kere keseyi gördük birinde görmedik falan diyim. Ben bi araştırma hastanesine sorayım bugün canım yapıyorlarsa orada yaptıralım.

Tabiki de bekleme cnm ben onu kadtetmedim. Bizim için zaman çok Kıymetli:KK66: gerekiyorsa 3 kaybım var dersin umarım kan tahlilini hemen alırlar ben bir tel göndermiştim Fakülte genetik bölümünün aradın mı ne diyorlar?
Yok canım telefon numarasını görmedim. Bi daha gönderebilir misin

günaydın kızlar, sıra bana da gelmiş. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda.
ben hiç beklemediğim bir anda bu mutlu haberi aldım. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahhhhhh
Benim isteğim hayırlı,sağlıklı bir evlat, ve bu dönemi sıkıntısız bir şekilde atlatmak, hayırlısıyla bebeği kucağıma almak. tüm hamilelerle beraber benim içinde bu duam :))
hepiniz tek tek haklarınızı helal edin. benden yana helal olsun

Back
X