Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYYY AYNEN YA BENIMDE HER YERIM AGRIYOR.
İnşallah inşallah da hamis haberlerini alırız :):) rabbimiz nasip etmiştir minigin iiiInsallah canlarim.insallah bnmde bu cumattesi hastaligin ilk gunu insallah olmamada yavrum minigim bnmledirde annesine bayram hediyesi olur bebegim![]()
Benim ilk düşükte canım 1700 e kadar çıktı. Bu düşükte ilk gün 12 iki gün sonra 41 çıktı sonra da doktor kan testi yaptırtmadı gerek yok dedi bir hafta yapmadık kaça çıktı bilmiyorum. Aslında yumurta dölleniyor ama bi şekilde düşüyor benim kanda var galiba bişey ya. Bende öyle diyim bari üç kez düşük oldu diyim ikisinde kese görüldü birinde görülmedi diyim bari napıyım sırf tahlili yapsınlar diyeSenin hcg ne kadar ciktiki zeynep?
Ben gecen sene kimyasal gecirdim.Ve adet 5 gun gecince kanamam basladi hcg en cok 14 olmustu.
Ve suan gebe takip dosyamda kimyasali yazmadilar bile dusukten sayilmiyormus.
Bencede arkadasinin dedigi gibi yap keseyi gördük ama kalp atisini duyamadik diye basvurursan daha cok ilgilenirler.
Bu ikinci düşüğümden sonra araştıralım dedi doktorum canım korunma verdi tahlil sonucu çıkasıya kadar hamile kalmıycaksın dedi. Bi üçüncünün düşmesini de beklemiyim canım ya zaten çok yıprandım manevi olarak. İnşallah yaparlar tahliliCnm 3 düşük sonrası bakıyorlar benim b gelişmemiş gebelik var birinin kalbi durdu diğeri boş gebelik kızıma hamileyken de Günlerce kanamam vardı sorun çıkmadı hemen tahlili almışlardı
Tabiki de bekleme cnm ben onu kadtetmedim. Bizim için zaman çok KıymetliBu ikinci düşüğümden sonra araştıralım dedi doktorum canım korunma verdi tahlil sonucu çıkasıya kadar hamile kalmıycaksın dedi. Bi üçüncünün düşmesini de beklemiyim canım ya zaten çok yıprandım manevi olarak. İnşallah yaparlar tahlili![]()
Bencede en iyisi ben 3 düşüğüm oldu diyim ayrıntısını sorarsa da iki kere keseyi gördük birinde görmedik falan diyim. Ben bi araştırma hastanesine sorayım bugün canım yapıyorlarsa orada yaptıralım.Kartal araştırmada yapılıyor ben genetik bölümüne randevu alıp gitmiştim 3 düşüğüm oldu dersen yaparlar kimyasal falan bence karıştırma sonuçta oda gebelik canım
Ama tahlilleri kendi kadın doğum doktorum istedi canım bi daha kadın doğuma gitmeme gerek var mıtatlım sen en iyisi üreme saglıgı bölümüne git o yoksa kadın doguma hikayenı anlat onlar yönlendirsin direk tahlil için gitme yani o zaman hızlı olur bence
Yok canım telefon numarasını görmedim. Bi daha gönderebilir misinTabiki de bekleme cnm ben onu kadtetmedim. Bizim için zaman çok Kıymetligerekiyorsa 3 kaybım var dersin umarım kan tahlilini hemen alırlar ben bir tel göndermiştim Fakülte genetik bölümünün aradın mı ne diyorlar?
Hadi ya dur bekle tekrar bulmaya çalışayımYok canım telefon numarasını görmedim. Bi daha gönderebilir misin
Hadi ya dur bekle tekrar bulmaya çalışayım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/41489517/Yok canım telefon numarasını görmedim. Bi daha gönderebilir misin
Msj ı yanlış kişiye göndermişim o Yüzden gözden kaçmıştırYok canım telefon numarasını görmedim. Bi daha gönderebilir misin
Haaaaayyyııırrrrr yaklaşmasın lütfen
İsmi bahar canım
Hamile bahar'ada bebeği için dua edelim.
İnşallah sağlıcakla kucağına alır