• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benimki de elektronik bağımlısı.Telefon hiç düşmez eliden yapışık,bilgisayar hep açık geceleri falan bile bişeyler indirir, playstation zaten ayrı bi hastalık onla oynayamadığı zamanlar psp yanında taşımalık...offf bende çok muzdaribim bu dertten:KK43: Bi tarafıma düğmemi taktırmalıyım benle bu kadar ilgilenmen için diyorum.Artık kabullendim gibi ama yinede şu telefonu bi bırak, bi bana dön, kapat artık, valla kapatıcam şimdi çekicem fişini gibi cümleler gündelik yaşamımızın bi parçası. Bunlar olmasa belki daha çok bizimle ilişik olacaklar napsak bozsakmı:confused:

Hahahahha düğme iyiymiş:)

Evet canım benim küçüğü 11 büyüğü 16 yasında iki kızım var bir yıl önce olursa olsun dedi olmadı bende yumurta tembelliği var ve iyne tedavisi dedi doktor sperm testi istedi esimde vermedi verse belki tedaviyle olur
Heray beklemek çok zor
Rabbim onlarda omur versin.Uzulme ne guzel 2 evladin var.Sanirim esin kabul etmis test yaptırmayı cok sevindim senin adina.Kendini yipratma kuzucum

Kızlar uzuntumu paylaştı allah razı olsun hepiniz destek oldunuz
Burada ben esinle beraber çalışıyorum bildiğiniz gibi moralimde bozuldu daha çok eşimin mj na bozulmuştu bogazimda dugumlenmisti ne güle biliyor ne sağlayan biliyordum hiç konuşmadı burada esinle o bana ne oldu niye yüzün böyle saçma sapan sorular sordu bende gecistirdim normal konuşuyordu sadece ve
KADININ FENDİ ERKEĞİ YENDİ
Kabul ettiiiiii
:KK5::KK5:Hepinizi seviyorum :KK39::KK70::KK70::KK70::KK70:bir tek ramazanda sonra dedi Biray var sadece sonuçta verecek Biray da geçer gelsin minigimsevincten bağırmak istiyorum :KK34::KK46:
Oleyyyy be çok sevindim
İnşallah ramazandan sonra istediğin olacak

Ah canıımmm nerde benimkisi de çoğunlukla yok bugün yok mesela,şehir dışında ben yalnız kalıyorum.
Canim biz diyarbakrdayiz dogu gorevnde esim arada bi gidiyo secim zamani hic yoktu nerdeyse Allah tan annem gelmisti kanamam oldugu icin bakmaya....
Bende 2 senedir alistim bu duruma yalnizligi seven biriydim zaten pek zorlanmadim gunduzleride bazen komsu bazen ev isiyle geciyor :)

Gerçekten içten denilmiyor bu demi☺bende bazen diyorum Ama kendi dedigim e kendim inanmıyorum☺cuma cumartesi gunum. Geçen dua yumurtlamaya denk gelmişti şimdi adet gunume.insallah Rabbim nasip eder. Umarım olmam kızlar bugün kasik ağrısı başladı umudum azaldı bu ay zaten pek yoktu da. Yinede insan acaba diyor...
İnşallah olmazsın miniğin seninledir

Canim biz diyarbakrdayiz dogu gorevnde esim arada bi gidiyo secim zamani hic yoktu nerdeyse Allah tan annem gelmisti kanamam oldugu icin bakmaya....
Bende 2 senedir alistim bu duruma yalnizligi seven biriydim zaten pek zorlanmadim gunduzleride bazen komsu bazen ev isiyle geciyor :)
Benim babam orada doğmuş,pek bilmyioruz oraları ama akrabağları var.Çok isterim oraları görmeyi... Bende kocayı, kütüğü saydım döktüm gbt mi vermem yakındır:)

Benim babam orada doğmuş,pek bilmyioruz oraları ama akrabağları var.Çok isterim oraları görmeyi... Bende kocayı, kütüğü saydım döktüm gbt mi vermem yakındır:)
Sen istanbuldamisin onu soylemedin:p
Diyarbakir cok guzel valla ama suan cok sicak ekimle nisan arasi gel sonra cekilmiyor:)

canım valla onca zamanın üstüne kabulleniş istesende istemesende başlıyor.. Bi süre sonra olmama ihtimaline alışıyorsun..
Tabi umut bitmiyor o hep var.. Böyle yaşanmıyor kafayı yicem yoksa ahahah
Çünkü tekamül eden bi tipim.. İsyan etmeyi sevmem, e kabullen kabullen de nereye kadarr... Stres oldum artıkk
O yüzden tüp bebek denemelerine son verdim artık.. Olursa kendi akışında bi süre daha olur ki umudum var yok değil..
Yoksa da evlat edinecegim.. Tekrar stres yaşamak ve borç batagına saplanmak istemiyorum..
Güzel ve güneşli günler umut ediyorumm
SİZDE SORUN BELLİ Mİ PEKİ

Back
X