Hormonel olmasınsağ olun kızlarr ben d bana ne oldu anlamadım acayıip dolu gözlerim bugun hayır olsun inşallahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormonel olmasınsağ olun kızlarr ben d bana ne oldu anlamadım acayıip dolu gözlerim bugun hayır olsun inşallahhh
göbek adım olur ne diyosunGene yetiştin hızır gibi heee
Önce cevap vereyim sonra paylaşayım demiştim..
![]()
Canım benim kalbimde ve dualarimdasin rabbimize yalvarircasina dua ediyorum miniklerinizi kucağınıza nasip etsin diye rabbimizinde izniyle inşallah mucizen gelecek sağlık olsun ..yeterki rabbimiz ol desin inşallah da diyecek umudunu yitirme canım arkadaşım kul sıkışınca hizir aleyhisselam yetişirmiş rabbimiz her daim yanında sabah akşam ayetel kursiyi okuyup allahimiza sukredelim dualarinda gücüyle miniklerimiz gelecek inşallahGünaydınnn kızlarr...
Çok sıcak birgün..
Ben bugün pek mutsuzumm neden bilmiyorumm...
Gece kalkamadım.. hatta cam açık yatmıştık sabah kalktıgımda kapalıydı.. Eşime e camı kapamışsın neden kaldırmadın filan dedim.. O da ben kapamadım sen kapadın gördüm dedii.. Ve bu 2 gecedir oluyor ben hiç farkında değilim.. Normalde dal kıpırdasa uyanırım... Davulcunun o iğrenç çalmasını bile duymamışım..
Bir de rüya gördüm hastanedeyiz doktor bizi tüp bebek merkezlerine yönlendiriyor.. Eşime bişi yapacaklar genetik için ameliyat gibi ve çok pahalı ama o pek hevesli ve mutluydu..
Çok sıkıldım artık ben bu psikolojıden yaaa
Tavuk çorbası yapcam eşim seviyo.Ağlama duvarına döndü ayol burası yeterin hadi toparlanın size ayrılan vaktin sonuna geldiniz, yasemin ne yemek yapcan huuuu:)
AMIN CNM INSALLAH...GURBET KUSU canim rabbim yardimcin olsun hayır kapilari acsin ins. ins tez zamanda hayirlisiyla hem ailene ben bebegine kavuşursun amin
Hormonel olmasın![]()
göbek adım olur ne diyosun![]()
göbek adım olur ne diyosun![]()
Ya yasemin be azcıkını bana yollasana benim kocaman kocam geldi bugün yemeğim yokTavuk çorbası yapcam eşim seviyo.
Dünden azcık sebzeli pilavım kaldı ama o yetmez tabi bakacaz artık. Buyrun sizde gelin canım
Canim kafam karisik ben test yapmayim en iyisi moralimde bozulmasin kirmizilari bekliyorum gelmezde bir hafta gecerse test yapayim kafami karistirmayim kan testin negatif sonucu duyunca rezil edilmis hissediuorum kendimi;(Canım en doğrusu kan testi.. Hiç moralini bozmadan ona odaklan..
Canım benim kalbimde ve dualarimdasin rabbimize yalvarircasina dua ediyorum miniklerinizi kucağınıza nasip etsin diye rabbimizinde izniyle inşallah mucizen gelecek sağlık olsun ..yeterki rabbimiz ol desin inşallah da diyecek umudunu yitirme canım arkadaşım kul sıkışınca hizir aleyhisselam yetişirmiş rabbimiz her daim yanında sabah akşam ayetel kursiyi okuyup allahimiza sukredelim dualarinda gücüyle miniklerimiz gelecek inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin minigini
Canım test günün hangi gün@oznur65 çok sevindim canım inşallah sorunsuz Bi gebelik geçirirsin sağlıkla alırsın kucağına bebişini..darısı başımıza inşallah bu gün 10.günüm benimde..
Ay hiç o açıdan düşünmedim di tüh yazmasakmı acep?Sayfamızda hamileler var yemek ismi söylemekte ayıp oluyor galiba.
Dün Zeyneb21 in canı ekşi çekiyordu
Canim kafam karisik ben test yapmayim en iyisi moralimde bozulmasin kirmizilari bekliyorum gelmezde bir hafta gecerse test yapayim kafami karistirmayim kan testin negatif sonucu duyunca rezil edilmis hissediuorum kendimi;(
Rabbimize allahım nasip et diye dua ediyorum agzim alıştı salâvat ta çekip duamizi da okuyup sizi düşünerek ten bol bol dua ediyorum rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım arkadaşım hamile haberini de inşallah alacağız sabırla duayla inşallahAminn canım valla çok sıkıştımm inan ama Allah inancım olmazsa bi off çekerim ama
yapmıyorum o yüzden burda acık kaçırdımm :))
Rabbim inşallah hepimize nasip eder canım..
Sağ olasınn
Rabbimize allahım nasip et diye dua ediyorum agzim alıştı salâvat ta çekip duamizi da okuyup sizi düşünerek ten bol bol dua ediyorum rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım arkadaşım hamile haberini de inşallah alacağız sabırla duayla inşallah