Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Günaydınnn kızlarr...
Çok sıcak birgün..
Ben bugün pek mutsuzumm neden bilmiyorumm...
Gece kalkamadım.. hatta cam açık yatmıştık sabah kalktıgımda kapalıydı.. Eşime e camı kapamışsın neden kaldırmadın filan dedim.. O da ben kapamadım sen kapadın gördüm dedii.. Ve bu 2 gecedir oluyor ben hiç farkında değilim.. Normalde dal kıpırdasa uyanırım... Davulcunun o iğrenç çalmasını bile duymamışım..
Bir de rüya gördüm hastanedeyiz doktor bizi tüp bebek merkezlerine yönlendiriyor.. Eşime bişi yapacaklar genetik için ameliyat gibi ve çok pahalı ama o pek hevesli ve mutluydu..
Çok sıkıldım artık ben bu psikolojıden yaaa
Canım benim kalbimde ve dualarimdasin rabbimize yalvarircasina dua ediyorum miniklerinizi kucağınıza nasip etsin diye rabbimizinde izniyle inşallah mucizen gelecek sağlık olsun ..yeterki rabbimiz ol desin inşallah da diyecek umudunu yitirme canım arkadaşım kul sıkışınca hizir aleyhisselam yetişirmiş rabbimiz her daim yanında sabah akşam ayetel kursiyi okuyup allahimiza sukredelim dualarinda gücüyle miniklerimiz gelecek inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin minigini

Sayfamızda hamileler var yemek ismi söylemekte ayıp oluyor galiba.
Dün Zeyneb21 in canı ekşi çekiyordu

Canım en doğrusu kan testi.. Hiç moralini bozmadan ona odaklan..
Canim kafam karisik ben test yapmayim en iyisi moralimde bozulmasin kirmizilari bekliyorum gelmezde bir hafta gecerse test yapayim kafami karistirmayim kan testin negatif sonucu duyunca rezil edilmis hissediuorum kendimi;(

Canım benim kalbimde ve dualarimdasin rabbimize yalvarircasina dua ediyorum miniklerinizi kucağınıza nasip etsin diye rabbimizinde izniyle inşallah mucizen gelecek sağlık olsun ..yeterki rabbimiz ol desin inşallah da diyecek umudunu yitirme canım arkadaşım kul sıkışınca hizir aleyhisselam yetişirmiş rabbimiz her daim yanında sabah akşam ayetel kursiyi okuyup allahimiza sukredelim dualarinda gücüyle miniklerimiz gelecek inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin minigini

Aminn canım valla çok sıkıştımm inan ama Allah inancım olmazsa bi off çekerim ama
yapmıyorum o yüzden burda acık kaçırdımm :))
Rabbim inşallah hepimize nasip eder canım..
Sağ olasınn

Canim kafam karisik ben test yapmayim en iyisi moralimde bozulmasin kirmizilari bekliyorum gelmezde bir hafta gecerse test yapayim kafami karistirmayim kan testin negatif sonucu duyunca rezil edilmis hissediuorum kendimi;(

Bence 1 gün gecikince yap idrar testi ilkiyle orda belli olur...
hiç bekleyip kendini streslendırme en azından sökülmek için bişiler yaparsın..

Kızlar biz bugün yarın pazar günü yemeğe davetliyiz artık umduğunu degil buldugumuzu yiyeceğiz :)) cumartesi boş şimdilik bakalım ogune davet gelirmiş :):):):))))

Aminn canım valla çok sıkıştımm inan ama Allah inancım olmazsa bi off çekerim ama
yapmıyorum o yüzden burda acık kaçırdımm :))
Rabbim inşallah hepimize nasip eder canım..
Sağ olasınn
Rabbimize allahım nasip et diye dua ediyorum agzim alıştı salâvat ta çekip duamizi da okuyup sizi düşünerek ten bol bol dua ediyorum rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım arkadaşım hamile haberini de inşallah alacağız sabırla duayla inşallah

Rabbimize allahım nasip et diye dua ediyorum agzim alıştı salâvat ta çekip duamizi da okuyup sizi düşünerek ten bol bol dua ediyorum rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım arkadaşım hamile haberini de inşallah alacağız sabırla duayla inşallah

Aminn inşallah canım allah kabul etsinn

Bence de ya şimdi ben yazarken sayfada ne reklamlar ne raklamlar, valla benim bile canım istedi.Bizim tarifler onların yanında ne ki; masum patatesle, şifalı tavuk suyu çorba zararsızlar yani :)

Back
X